Jump to content
Forum Roportal
zolex

Aparat foto Nikon Coolpix 520

Rate this topic

Recommended Posts

Salut tuturor iubitorilor de fotografie...acum ceva vreme am postat un clip cu poze facute cu aparatul foto Nikon L310 iar acum pentru ca fratele emu a achiziotionat o camera noua si incomparabila ca calitate (si pret) cu modelul putin mai vechi si a facut doua clipuri cu poze captate cu acest model NIKON CoolPix 520 care a fost lansat in luna februarie 2013, va invit mai jos sa le vizionati! Daca doriti sa le vedeti in calitate HD ( merita ) apasati click pe icoana YouTube!Daca aveti intrebari sau curiozitati in legatura cu aceasta camera astept reactii, like-uri, comment pe youtube (fratele meu va raspunde in mod sigur)! Thanks!!! Sper sa va placa :good:

 

 

Edited by zolex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Misto aparatul. Cum e calitatea fotografiilor cand faci poze cu zoom mare din mana ? Face fata stabilizarea ?

 

Salut!Aramis ti-a dat raspunsul, scurt si la obiect...daca nu iti tremura mana atunci nu ai probleme, poti sa faci poze la greu dar de ex. la filmat e recomandat sa folosesti un tripod daca vrei zoom...

 

Va las aici inca un clip facut ieri, cu poze facute cu acelasi aparat...daca vreti sa vedeti calitate dati click pe youtube si alegeti HD (stiu ca majoritatea dintre voi stiti asta dar am scris pentru incepatori :yes: )

 

Edited by zolex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×