O noua oportunitate pentru viitorii proprietari de automobile

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurimasini, masini de vanzare, masini rulate, masini second hand
Ultima actualizareLuni 14 ianuarie 2019
Vizualizari1866

Voteaza & Distribuie

Descriere

Numarul conducatorilor de automobile care aleg sa achizitioneze masina mult dorita printr-un program de rata lunara este in plina ascensiune. Acestia beneficiaza de o serie de benefici daca opteaza pentru achizitia unei masini in rate ce iti ofera multe avantaje.

Care sunt avantajele unui program de rata lunara?

Avansul oferit pentru achizitia unei masini in rate poate incepere de la zero. Acesta depinde de venitul lunar pe care il are conducatorul de automobile. Mai exact, programul de rata lunara ofera oportunitatea de a achizitiona o masina in rate fiecarei persoane, indiferent de venitul acesteia. Acest aspect este un avantaj de prim rang, pentru fiecare viitor proprietar. Varsta conducatorului auto care va solicita un program de plata lunara nu trebuie sa depaseasca varsta de 70 de ani, acesta fiind un avantaj si nu o conditie. Cu alte cuvinte, unul dintre beneficiile acestui program de plata lunara este acela ca varsta nu reprezinta un impediment pentru accesare.

Perioada de finantare este reprezentata de un interval aproape nelimitat de timp. Altfel spus, posibilitatea de plata a unei masini in rate poate ajunge pana la cativa zeci de ani. Marele beneficiu de care se vor bucura viitorii proprietari de automobile este acela ca nu vor fi presati de plata rapida a sumei integrale ce revine bunului.
Achizitia unei masini in rate si plata lunara se va face in lei. Acest lucru presupune ca viitorul proprietar sa nu pierda bani in urma procesului de convertire. Mai mult, dobanda este una fixa, motiv pentru care viitorul proprietar se va bucura de stabilitate in timp. In cele mai multe cazuri, cei care acceseaza un program de finantare pentru achizitia unei masini in rate vor beneficia de rate fixe. Variata acesteia este permisa numai cu acordul solicitantului.

Acest tip de masini in rate detin numeroase functii tehnologice avansate precum: computer de bord, scaune incalzite, geamuri electrice, senzori de ploaie, senzori de parcare si senzori de lumina. Toti cei care opteaza pentru un program de plata lunara se vor putea bucura de masina mult dorita ce detine multiple functii tehnologice.

Persoanele care doresc sa achizitioneze masini in rate vor avea siguranta de a nu depasi rata lunara peste procentul de 60% din venitul lunar. Rata lunara este stabilita in functie de posibilitatile fiecarei persoane, astfel incat achizitia unei masini in rate sa nu reprezinte un impediment pentru aceasta.
Analiza rapida a dosarului este un alt beneficiu pentru viitorul proprietar. Echipa de specialisti analizeaza cu acuratete dosarul fiecarui solicitant si ofera un raspuns rapid in ceea ce priveste posibilitatea de accesare a programului de rata lunara.

Cei care achizitioneaza masini in rate vor avea inmatriculata masina direct pe numele lor. In aceasta maniera, proprietarul este scutit de solicitari suplimentare in alte locatii. Odata achizitionata masina in rate, proprietarul are garantia ca in cel mai scurt timp bunul va fi al lui.

Alege masina care te defineste

Fiecare persoana are privilegiul de a achizitiona o masina in rate prin intermediul acestui program. Prin accesarea site-ului unui parc auto, poti vizualiza aici modele de masini oferite spre vanzare. De asemenea, poti obtine informatii clare cu privire la caracteristicile esentiale ale masinii pe care o cauti. Poti alege sa contactez un specialisti de la parcul Autogeist.ro, care te va ajuta sa accesezi cu usurinta un program de rata lunara. Este momentul potrivit sa faci din vis realitate.