Articole vestimentare care îți vor scoate în evidenta suplețea corpului

Articole vestimentare care îți vor scoate în evidenta suplețea corpului

Detalii

CategoriiShoping
Tagurihaine
Ultima actualizareMiercuri 23 iunie 2021
Vizualizari274

Voteaza & Distribuie

Descriere

A început sezonul căldurii, cel în care se poartă cele mai puține haine pe trup și totodată cel în care corpul tău este cel mai expus privirilor. Dacă felul în care ți-ai modelat silueta în perioada iernii, nu te mulțumește atunci când te îmbraci în anumite ținute, află că există câteva piese vestimentare care te pot face să arăți mai slabă.

Care sunt elementele vestimentare care trupul mai subțire?

  • Fusta cu talie înaltă

Indiferent de model, culoare și print, o fustă cu talie înaltă îți va remodela trupul, îl va subția și îți va scoate în evidență formele feminine. Acest lucru este explicat prin faptul că o astfel de fustă ridică linia taliei, efect prin care este alungit piciorul. Talia înaltă marchează foarte bine mijlocul și îl micșorează, lăsând la vedere o frumoasă curbură a șoldurilor. Fustele creează libertatea de mișcare a picioarelor, care alungite prin efectul taliei, devin mult mai subțiri și contribuie la formarea atractivității femeii care o poartă.

  • Ia națională

Ia națională este unul dintre articolele vestimentare cu efecte neașteptate asupra modelării siluetei. Cu o istorie de sute de ani, ia a fost de la bun început creată pentru a scoate în evidență atuurile trupului feminin, prin croială, structură și material. În general, modelele de IE Națională sunt disponibile în foarte multe variante și cu numeroase ornamente. Construcția lor, însă coincide de la o piesă la alta, fiind în partea de sus mai late, cu mâneci ușor bufante și mai strânse înspre talie. Ia asigură imaginea unei siluetă mult mai suple, iar câteva modele potrivite puteți găsi pe ienationala.ro.

  • Tocurile

Pantofii cu toc într-o ținută au un rol esențial în alungirea picioarelor. Prin acest fapt ei conturează imaginea unei femei atrăgătoare și cu câteva kilograme în minus, pentru că proporțiile se schimbă. Atunci când porți tocuri, părțile mai proeminente ale trupului sunt dispuse diferit vizual, centrul de greutate se schimbă, la fel și postura, motiv pentru care se creează o imagine mult mai armonioasă.

  • Topurile cu decolteu în V

O siluetă mai plinuță poate însemna și un decolteu mai generos, iar ceea ce îl poate scoate în evidență este un top în formă de V. Felul în care este croit acest tip de tricou alungește distanța dintre gât și piept și micșorează distanța dintre brațe, respectiv umeri, artificiu stilistic care subțiază trupul. Vizual, pieptul este un punct central al siluetei unei femei care poartă un top cu un astfel de decolteu. Conferă feminitate, atractivitate și simț stilistic, pentru că este unul dintre articolele vestimentare ușor de integrat în ținute.

Este bine să cunoști articolele vestimentare care te avantajează indiferent de greutatea corpului tău. Dacă consideri că ești mai plinuță, încearcă aceste trucuri vestimentare și simte-te încrezătoare și fericită în pielea ta. Ține cont și de faptul că orice persoană are propriile atuuri fizice, iar ele trebuie să fie accentuate.

Sursă foto: pexels.com