Oameni mari si fara minte

Oameni mari si fara minte

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriFred Wolf
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1213

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Grown Ups
An: 2010
Durata: 102 minute
Regia: Dennis Dugan
Scris de: Adam Sandler, Fred Wolf
Actori: Adam Sandler
Gen: Comedie

Oameni mari si fara minte incepe cu o secventa retrospectiva a unui campionat de baschet la o scoala generala unde invata cei mai buni prieteni si colegi Lenny Feder (Adam Sandler), Eric Lamonsoff (Kevin James), Kurt McKenzie (Chris Rock), Marcus Higgins (David Spade) si Rob Hilliard (Rob Schneider). Dupa ce castiga campionatul, echipa isi sarbatoreste victoria la o casa de vacanta, unde antrenorul „Buzzer” Ferdinando (Blake Clark) le tine o predica inspirationala si sincera despre viata.

30 ani mai tarziu, fostii prieteni sunt acum oameni in toata firea, fiecare cu familia lui. Lenny este un agent de succes la Hollywood, care are doi fii rasfatati si dependenti de jocuri video si care ii trimit sms-uri dadacei lor asiatice sa le aduca bauturi calde. Sotia lui Lenny, Roxanne (Salma Hayek), este un designer celebru, ale carui planuri pentru o excursie de familie la Milano sunt brusc intrerupte de vestea tragica a decesului antrenorului „Buzzer”.

Fostii colegi si prieteni se reunesc pentru prima data in 30 ani la inmormantarea antrenorului. Eric este acum un important vanzator de mobilier, a carui sotie Sally (Maria Bello), inca il mai alapteaza pe fiul lor de 4 ani. Kurt este un un casnic efeminat, in timp ce sotia lui gravida, Deanne (Maya Rudolph) este cea care castiga banii si intretine familia. Rob este un liber-cugetator vegetarian, la fel ca si sotia sa, mult mai in varsta ca el, Gloria (Joyce Van Patten). Marcus este burlac si nu s-a asezat inca la casa lui.

Lenny vrea sa inchirieze casa veche de langa lac pentru week-end-ul de 4 iulie si sa reaprinda scanteia prieteniei lor. Cu toate acestea, Roxanne incearca sa scurteze vacanta, astfel incat sa poata zbura la Milano pentru spectacolul ei de moda. Dupa ce isi vede copiii distrandu-se afara, are o epifanie si isi doreste sa ramana peste week-end cu Lenny si prietenii lui. Grupul de familii fac o excursie la un parc acvatic pentru a se bucura si mai mult de aerul liber. La parcul acvatic, cei cinci prieteni ii intalnesc pe fostii lor adversari impotriva carora au jucat si pe care i-au batut la campionatul de baschet cu multi ani in urma. Capitanul echipei, Dickie Bailey (Collin Quin), este un ratat si provoaca gasca la o revansa.