Novomatic, lider in industria jocurilor de noroc, se adapteaza schimbarilor de legislatie

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurijocuri de noroc, poker
Ultima actualizareJoi 13 decembrie 2018
Vizualizari1055

Voteaza & Distribuie

Descriere

Grupul austriac Novomatic a organizat, la mijlocul lunii noiembrie, Novomatic Legal Compliance Manager Day, o reuniune pentru managerii sai de conformitate din America de Sud, SUA si Europa. Intalnirea, care s-a desfasurat la Novomatic Forum din Viena, a prilejuit un schimb de informatii si experiente pentru cei 23 de participanti.

Discutiile s-au axat pe dezvoltarea ulterioara a sistemului de management al conformitatii la nivel de grup, prin prezentarea unor masuri de conformitate in domeniul protectiei datelor, prevenirii spalarii banilor si combaterii coruptiei, tinand seama de cadrul juridic actual si de evolutia acestuia. Rapoartele managerilor locali au completat discutiile, contribuind la un schimb interactiv de cunostinte.

Principalele subiecte ale intalnirii au fost regulamentul UE privind protectia generala a datelor, cea de-a patra directiva a UE privind spalarea banilor si transpunerea acestora in legislatia fiecarui stat in care compania detine licente. In cadrul lucrarilor a fost prezentat continutul celei de-a cincea directive UE privind spalarea banilor, perspectivele pentru o a sasea directiva si au fost identificate masuri care sa pregateasca viitoarele schimbari legislative la nivel national si international.

CEO-ul Novomatic, Harald Neumann, a confirmat atentia pe care compania o acorda respectarii legislatiei in industria jocurilor de noroc: ,,Acordam in mod deliberat o atentie deosebita acestui subiect. Un sistem functional de gestiune a conformitatii la nivel de grup este important pentru a ne proteja numeroasele licente, care sunt cele mai valoroase active pe pietele internationale, pe termen lung”.

Grupul Novomatic are o prezenta consistenta pe piata romaneasca. Unele dintre cele mai valoroase produse ale sale sunt disponibile pentru jucatorii romani, prin platforma Greentube, pe site-ul VladCazino - sloturi cu destinatie. Acesta este un cazino online cu specific 100% romanesc si cu una dintre cele mai ofertante selectii de sloturi, jocuri de masa si jocuri live.

Novomatic este unul dintre cei mai mari dezvoltatori si operatori internationali de tehnologii de jocuri, avand peste 30 000 de angajati in intreaga lume. Fondat in 1980, acesta are sedii in peste 50 de tari si furnizeaza echipamente si solutii pentru jocuri electronice de inalta tehnologie in peste 75 de tari. Compania opereaza peste 270 000 de terminale de joc si terminale de loterie video.

Prin numeroasele filiale internationale, Novomatic este activ in toate segmentele industriei de noroc si ofera un bogat si variat portofoliu de produse omni-canal clientilor si partenerilor sai din intreaga lume. Aceasta gama include produse si servicii de jocuri terestre, sisteme de management si de gestiune a numerarului, solutii de jocuri online si pentru mobile, solutii de loterie si pariuri sportive.

Recent, site-ul ots.at a anuntat ca Agentia Internationala de rating Poorsa confirmat ratingul BBB - pentru compania austriaca, ca urmare a orientarii strategice in calitate de producator si operator de jocuri de noroc si a datoriilor mici in comparatie cu concurenta. Compania este unul dintre cei mai mari contributori la performanta economica austriaca, cu o productie bruta de 1,3 miliarde de euro si un efect general de 2,5 miliarde de euro, obtinut prin colaborarile cu alte companii austriece.