Decorarea bucătăriei

Decorarea bucătăriei

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurimobilă, mobila bucatarie, mobila la comanda
Ultima actualizareMiercuri 10 iunie 2015
Vizualizari939

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă eşti în căutarea unui mod de a-ţi redecora bucătaria cu o culoare care să o înfrumuseţeze şi să o facă să pară mai mare, specialiştii au pregătit un ghid întreg care se poate verifica pentru a obţine efectul dorit.
O bucătărie ordonată şi îngrijită poate să reflecte gusturile rafinate ale individului. Culoarea pereţilor din cameră are un rol important în a crea o atmosferă revigorantă în întreaga cameră, după cum are şi mobila, contrastul sau complementarea dintre ele oferindu-i un aspect deosebit. După cum culorile camerelor sunt complementare cu conţinutul, similar, ar trebui şi bucătăria să fie sincronizată cu restul casei. Mai precis, efectul general ar trebui produs prin armonizarea culorilor, făcând bucătăria să pară primitoare. Pentru a alege o mobilă bucătărie potrivită cu anumite culori, designerii au prezentat următoarele aspect.

Alegerea culorilor bucătăriei
O bucătărie arată cel mai bine când este vopsită în culori deschise. Prin păstrarea neutră a culorilor de bază, se pot scoate accentua bucătăria prin utilizarea de culori închise.

Alb pur
Album este înzestrat cu eleganţă şi sofisticare. Această culoare va oferi, fără îndoială, o luminozitate specială bucătăriei. Păstrarea culorii ar trebui sa primeze, de aceea, şi bucătăria trebuie păstrată curată mereu.

Galben pal
Galbenul par este cea mai sigură dintre toate nuanţele. Nu numai că evidenţiază frumuseţea unei bucătării, dar este complementar cu aproape fiecare fel de decor interior. Tavanul sau pereţii pot fi evidenţiaţi cu puţin galben răsărit de soare, acest tip de organizare fiind nu doar plăcut, ci şi original.

Verde pastel
Natura ne atrage mai mult ca orice altceva. Daca ferestrele bucătăriei dau către verdeaţa care înconjoară casa, atunci o nuanţă de verde pastel este potrivită pentru interior. Nuanţele deschise de verde papagal sau verde măslină vor arăta şi ele grozav pe pereţi.

Albastru marin
Aceasta este una dintre cele mai liniştitoare dintre nuanţele neutre. Interiorul se poate înveseli cu nuanţe de turcoaz şi nuanţe mai închise de albastru marin. Această opţiune este recomandată pentru dulăpioare şi rafturi.

Violet deschis
Pereţii vopsiţi cu această nuanţă sunt foarte contemporani, mergând foarte bine cu o mobilă modernă, ce conţine sticlă şi fibră în design.

Roz rece
Rozul este o culoare potrivită pentru pereţii bucătăriei. Această culoare proaspătă şi pură nu doar că înveseleşte camera, dar face camera să pară mai mare. Rozul este o culoare care odihneşte ochii şi merge în combinaţie cu mobila albă de bucătărie. Se poate încorpora şi nuanţe de mov pal.

Bej clasic
Acest ton se poate folosi atât în bucătăriile moderne, cât şi în cadrul bucătăriilor tradiţionale.

Piersică
Piersica este o culoare calmantă, iar nuanţele sale însufleţesc ambianţa bucătăriei. O idee unică este să creezi o nuanţă nouă, folosind nuanţe deschise şi închise de piersică. Culoarea merge foarte bine cu mobila ceramica si grafit.

S-a dovedit ştiinţific că alegerea culorii bucătăriei are abilitatea să influenţeze apetitul şi starea generală. De fapt, pot fi alese culori care pot influenţa spiritul culinar si starea în timpul mesei. Trebuie reţinut faptul că nuanţele închise nu sunt recomandate în cazul pereţilor de bucătărie, şi că trebuie acordată atenţie şi bucătăriei.