Mobilier sticla de la SecuritInternational.ro – eleganta si stil pentru locuinta ta

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurimobilier
Ultima actualizareJoi 15 decembrie 2016
Vizualizari1449

Voteaza & Distribuie

Descriere

SecuritInternational.ro este cea mai populara companie de pe piata care are scopul de a prelucra geamuri si oglinzi. Inca din 1991, de cand a fost infiintata, compania s-a dezvoltat continuu si si-a marit cunostintele despre domeniul ce il activeaza. Compania beneficiaza de materiale de inalta calitate de la furnizori de incredre cum ar fi Saint Gobain, ce ii furnizeaza geam si oglinda. SecuritInternational.ro executa mobilier din sticla la comanda de calitate superioara si la preturi avantajoase in functie de preferintele beneficiarilor. Piesele de mobilier sticla se vor alege dupa dimensiuni, forma si culoarea dorita de catre clienti. Insa, daca va doriti si alte produse ce au scopul de a imbunatati aspectul locuintei dumneavoastra trebuie sa va uitati in catalogul de produse SecuritInternational.ro si sa va alegeti tot ce aveti nevoie.

Mobilier sticla de la SecuritInternational.ro – pentru un plus de design si luminozitate

Sticla este un produs modern, ce face constant parte din viata nostra. Astfel, piesele de mobilier sticla pot ocupa foarte bine spatiul din locuinta dumneavostra, dar si zonelor cu birouri, interioarelor publice sau magazinelor. Daca sunteti entuziasmati de ideea pieselor de mobilier sticla si doriti sa va amenajati locuinta cu astfel de produse trebuie sa apelati la un specialist in domeniu, precum SecuritInternational.ro.

In functie de dorintele dumneavostra, sticla poate fi un real ajutor pentru infrumusetarea casei si aveti posibilitatea sa va alegeti dintre numeroasele modele. Pentru a va alege forma si modelul dorit trebuie sa sa va ganditi inainte de prelucrare pentru ca apoi devine un produs care nu mai poate suferi schimbari. In functie de dorinte, sticla poate fi vopsita, pictata sau personalizata cu variate materiale, texturi sau aplicatii, ce au rolul de a atrage atentia.

Avantajele pieselor de mobilier sticla de la SecuritInternational.ro:

  • tipul de mobilier sticla este foarte usor de curatat si se realizeaza cu ajutorul unei lavete si a unei solutii speciale pentru praf;
  • sticla poate fi aleasa in functie de preferinte, transparenta, inchisa, pictata, vopsita, pictata in culori cu desene diverse;
  • ofera locuintei un design modern care va avea un impact mare;
  • sticla este rezistenta la temperaturi ridicate;
  • rezistenta la socuri mecanice.

Piesele de mobilier sticla sunt perfecte pentru a fi amplasate in bai, bucatarii, holuri sau in camerele de zi si sunt ideale pentru a crea un spatiu modern. Daca aveti o camera mica si mai intunecoasa trebuie sa alegeti un mobilier sticla care are scopul de a furniza lumina interiorului. De asemenea, puteti sa amenajati casa cu usi de sticla, paravane despartitoare, masute pentru cafea pozitionate in camera de zi, etajere sau blaturi pentru bar. Astfel, sticla ofera locuintei dumneavostra eleganta, simplitate si totodata un design atragator.

Cum se achizitioneaza piese de mobilier sticla de la SecuritInternational.ro?


SecuritInternational.ro va ofera variate produse realizate din sticla pentru a va aduce un plus de eleganta si confort locuintei dumneavostra. Astfel, compania pune spre vanzare piese de mobilier sticla care se vor integra perfect cu restul locuintei, oferindu-i un aspect atragator. Daca va doriti sa achizitionati produse de calitate superioara si la un pret avantajos, echipa SecuritInternational.ro va asteapta pentru comenzi la: 0213213177 sau puteti sa plasati comenzi si online.