Husa personalizata Huawei y5 2019

Detalii

CategoriiShoping
Tagurihuse telefoane
Ultima actualizareMarti 7 decembrie 2021
Vizualizari479

Voteaza & Distribuie

Descriere

Este firesc ca după achizitionarea unui nou telefon mobil să ne dorim să fie bine protejat împotriva căderilor, frecărilor, zgârieturilor si a oricarei alte amenintari din mediul inconjurator. O preocupare care devine din ce in ce mai importanta atunci când plătim sume foarte mari pentru telefoanele noastre, este aceea daca totusi merita sa le acoperim cu o husa, avand in vedere ca majoritatea dintre noi cumparam un telefon si pentru design.

Margini mari si rotunjite, ecrane infinite fara butoane, simbolul brand-ului in relief sunt detalii pe care nu le vom mai putea expune daca acoperim telefonul cu o husa.  Daca apelam la husa sau nu, vom dezbate in randurile ce urmeaza. Prin urmare vă vom prezenta avantajele și dezavantajele alegerii acestui tip de protectie suplimentară. Nu ne dorim să avem o infatisare noua la terminalul nostru, ci este mai mult o chestiune ce tine de dorinta de a avea dispozitivul protejat împotriva șocurilor și a altor posibile accidente.

Motive pro pentru utilizarea unei huse

Protecție și aderență mai mari sunt niste puncte importante de plecare de la care pornim in dezbaterea noastra. Deși pare foarte logic, este întotdeauna necesar să se explice care este funcția unui produs, in cazul de fata, o husa. 

Aceste accesorii au devenit esențiale pentru o mare majoritate a utilizatorilor, deoarece reușesc să acopere dispozitivul din toate părțile, protejandu-l de o potențială cădere . Unele smartphone-uri, în special cele care au o dimensiune mare și ecrane imense, ne fac sa avem impresia se vor sparge doar uitându-ne la ele. Și este cumva o prezumtie corecta, fiindca avand aceste dimensiuni mari, probabilitatea ca ecranul să se zgarie sau sparga, înainte de o lovitură sau o cădere este mai mare. Deci, este întotdeauna bine să folosim huse de protecție care ne ajută să evităm cu orice preț punerea in pericol a dispozitivului nostru. Poti achizitiona foarte simplu ohusa Huawei. 

Până în prezent, multor producători le-a plăcut să folosească sticla ca material pentru spatele terminalelor lor și, oricât de frumos ar fi, înseamnă nu numai că poate deveni mai ușor să o spargem, ci mai inseamna și faptul ca a tine telefonul in mana sau pe orice suprafata poate deveni o provocare.

O carcasă sau o husă, în funcție de materialul cu care a fost realizat, ne va ajuta în această privință, mai ales ca este foarte simplu sa personalizezi o husa Huawei Y5 2019. Sunt multi care optează pentru o husa fabricata din silicon, reușind să-și diminueze nivelul de aderenta al telefonului lor. Este chiar cazul în care mulți utilizatori ajung sa se sature de acest tip de husa, deoarece este foarte dificil pentru ei să poată scoata terminalele din buzunare.

De asemenea, personalizarea este importanta. Deși ne place telefonul nostru, este interesant cum pe masura ce trece timpul, ne putem plictisi de culoarea acestuia. Prin urmare, în afară de îmbunătățirea protecției, un alt motiv principal pentru care ne dorim să cumpăram o husa este chiar personalizarea pe care o furnizează telefonului nostru. Pe piața actuală a smartphone-urilor este normal să gasesti cam aceeasi paleta de culori. 

Deși, acest lucru s-a mai schimbat cat de cat in ultimii 2 ani, deoarece unii producători au ales să lanseze noi culori pentru telefoanelor lor, pentru a le face mai atractive, totuși au facut acest lucru doar pentru unele modele specifice. Dar acest lucru nu schimbă faptul că ne-am săturat de cromatica terminalului nostru. Prin urmare, poti sa iti alegi culoarea preferata pentru husa Huawei Y5 2019.

Acum trecem de cealalta baricada, aceea de a nu utiliza o husa. Deși ne este greu să admitem, a vedea pe cineva care și-a lasa pe masa cel mai recent si ravnit model de telefon pe care doar ce l-a cumparat, dar pe care nu l-a "imbracat" cu niciun fel de husa, provoaca un oarecare sentiment de invidie. Abilitatea de a arăta telefonul așa cum a fost conceput, și fără artificii, ne permite să arătăm tuturor frumusețea unui finisaj în care dezvoltatorii au investit multe ore de efort.

Cu toții ne dorim să putem arăta esența smartphone-ului nostru în cea mai pură formă. Dar asta nu este tot, deoarece nu este doar o chestiune a ne fali cu cat de bine arăta si cat frumos este, husele nu ne plac si pentru ca telefoanele sunt subtiri in 2021 si au mai mult loc in buzunar daca nu le acoperim cu o husa, pentru a aluneca mai ușor. 

În plus, utilizarea unei huse, chiar dacă este transparentă, este un mijloc prin care vei renunta cu totul la senzația minunată pe care ti-o provoacă atingerea telefonului tau, adica smartphone-ul pe care l-ai ales si pe ti l-ai dorit foarte mult. Unul dintre principalele motive care ne determină să nu mai folosim husele pentru telefon este acoperirea slabă.  Acest lucru se datorează faptului că cele mai ieftine huse de la producători terți, s-ar putea să nu fie foarte bine adaptate la factorii care pot duce la zgarierea sau spargere ecranului si implicit carcasei telefonului. 

De asemenea, pot afecta foarte mult atât semnalul Wi-Fi, cât și acoperirea de retea a telefonului mobil. În plus, pot provoca probleme cu microfonul sau difuzorul terminalului nostru. Mai puțina murdărie acumulată ar fi un alt motiv. Unul dintre marile argumente ale oamenilor care sunt total împotriva folosirii huselor pe telefoanele lor este murdăria care se acumulează. Nu știm cum este posibil, dar în majoritatea ocaziilor în care scoatem telefonul din husa, putem observa că este plin de praf.  Iar pentru multe persoane, acesta este principalul motiv pentru care au decis să nu mai folosească din nou acest tip de protecție suplimentară.

Credeți sau nu, husele de gel ieftine pe care le putem cumpăra în orice magazin și care ne vor costa doar câțiva lei, nu modifică performanța terminalului nostru . Dar acest lucru nu înseamnă că toate husele sunt chiar bune si de calitate, deoarece există unele, cum ar fi cele care acoperă ecranul dispozitivului mobil, care pot determina reducerea duratei de utilizare a dispozitivului nostru. Aceste huse, care sunt de tip carte, și care au devenit atât de la modă în urmă cu câțiva ani, sunt, din păcate, cea mai proastă opțiune de a ne proteja telefonul mobil. 

Dar de ce? Deoarece, performanța dispozitivului, in acest caz poate scădea semnificativ , deoarece smartphone-urile folosesc ecranul ca o cale de evacuare de la căldura pe care o produc. Prin urmare, dacă este acoperit de husa atat pe partea din fata, cat si pe partea din spate, această căldură nu va putea fi eliberată in mod corect, iar performanța sa va sfârși prin a se reduce considerabil. In orice caz, important este sa iti achizitionezi o husa de calitate, pentru ca dacă aceasta este construită corect, pentru nevoia telefonului tau, niciodată nu îți va afecta modul in care acesta performeaza. 

Pe RobstShop.ro, de exemplu, vei gasi husa Huawei Y5 2019 si cu siguranță, te vei bucura de calitatea produselor.