Produse chimice pentru tratarea apei

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriapa
Ultima actualizareJoi 14 martie 2019
Vizualizari733

Voteaza & Distribuie

Descriere

Există multe moduri de tratare și curățare a apei pentru a elimina substanțele și microorganismele. Utilizarea produselor chimice pentru tratarea apei este metoda care pare a fi utilizată în majoritatea cazurilor. Chimicalele pot ucide bacteriile și alte substanțe din apă. Fiecare substanță chimică destinată tratării apei poate să facă ceva diferit. Unele produse vor regla pH-ul în apă în timp ce altele pot elimina microorganismele din apă și pot elimina contaminarea.

Clorul este cel mai cunoscut chimic pentru tratarea apei. Companiile care se ocupă de alimentarea cu apă adaugă clor în apă pentru a oferi apă potabilă locuitorilor. Clorul poate fi utilizat și pentru tratarea apei piscinelor, el ajutând apa să rămână curată și oferă un mediu de înot sigur.
WorldSalt Industries este o companie din județul Neamț care se ocupă de distribuția produselor chimice pentru tratarea apei potabile, apei din piscine și apelor reziduale.

Întreaga gamă de produse destinate tratării apei, includ:
- Clor lichid 12,5%, la recipiente de 30 litri
- Triplex tablete 200 g Elton 5 kg
- Clor șok
- Clorură de var la cantități de 25 kg
- Clor granular 56%, la ambalaje de 50 kg
- Oxigen activ în recipiente de 30 litri
- Ph minus
- Ph plus
- Floculant
- Antialge.

Totodată, WorldSalt Industries SRL este societatea specializată în producția tabletelor de sare și comercializarea diverselor feluri de sare gemă și reclistarizată. Produsele WorldSalt au cea mai bună calitate și chiar dacă unele dintre ele sunt greu accesibile pieței românești, au prețuri competitive.

Clienții WorldSalt Industries beneficiază de consultanță specializată pentru a selecta cele mai optime produse specifice profilului de activitate. Produsele pot fi livrate rapid oriunde în țară cu ajutorul firmelor de transport partenere.

Pe lângă produse pentru tratarea apei, gama de produse WorldSalt Industries mai cuprinde:
- Tablete/ pastile de sare: pastile sare reclistarizată/ marină dedurizare apă, pastile sare pentru mașina de spălat vase sau pișoar
- Sare reclistarizată: sare reclistarizată iodată, sare reclistarizată neiodată
- Sare marină: sare marină iodată, sare marină neiodată
- Soluții ecologice deszăpezire: clorură de calciu 94-97% granule, clorură de calciu 77% fulgi, clorură de magneziu 47%, fulgi.
- Adblue - soluții aditive pentru reducerea emisiilor poluante la mașinile cumotoare diesel.

Substanțele chimice utilizate în tratarea apei suntsigure dacă sunt utilizate în mod corecte și eficient. Poți solicita o ofertă de preț a produselor de tratare a apei prin intermediul paginii web www.worldsalt.ro/produse-chimice-tratare-apa.php