De ce achiziționarea unei mașini second hand este o alegere bună?

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurimasini, masini de vanzare, masini rulate, masini second hand
Ultima actualizareMarti 23 august 2022
Vizualizari348

Voteaza & Distribuie

Descriere

Momentul achiziționării unei mașini este unul important pentru fiecare șofer în parte fie că mașina este una nouă sau una achiziționată la mâna a doua. Dacă ești proaspăt șofer și îți dorești o mașină pe care să înveți să conduci, o mașină second hand va fi perfectă pentru tine. Mașinile rulate nu sunt o opțiune bună doar pentru șoferii începători, ci și pentru cei care dispun de un buget limitat pentru achiziționarea unei mașini, cei care își doresc o mașină cât mai rapid sau pentru aceia care își doresc mai multe dotări la mașină, dar la un preț mai mic.

O mașină nouă își va pierde în primul an până la 30% din valoarea ei inițială, achiziționând o mașină second hand vei beneficia de un preț cât mai corect pentru aceasta.

De unde achiziționezi o mașină second hand?

Atunci când vine vorba de achziționarea unei mașini second hand există mai multe opțiuni, precum:

Piata auto sh din România

Atunci când te decizi să apelezi la piața auto sh din România trebuie să cercetezi foarte bine înainte pentru că există posibilitatea de a achiziționa o mașină cu defecte ascunse. Caută foarte bine înainte de a achiziționa o mașină și asigură-te că aceasta își merită banii. Este foarte important să o duci la un mecanic înainte de a o cumpăra pentru a te asigura că totul este în regulă la aceasta, iar dacă vânzătorul va refuza acest lucru, atunci cel mai probabil acesta ascunde ceva și va trebui să te orientezi către alta.

Piața auto sh din străinătate

De multe ori în alte țări calitatea mașinilor este una mai bună datorită drumurilor și îngrijirii acordată de către șoferi mașinilor. De aceea mulți români se orientează către piața auto sh din străinătate. Totuși drumul până acolo este unul destul de lung, obositor și costisitor. Există totuși o soluție prin care tu îți poți achiziționa mașina din străinătate fără să te deplasezi până acolo și vom discuta despre acest aspect imediat.

Firmă de vânzări auto sh – import auto la comandă

O firmă de vânzări auto sh (dealeri auto sh) este cea mai recomandată opțiune pentru achiziționarea unei mașini la mâna a doua. Toate mașinile scoase la vânzare de către aceste firme sunt atent verificate tehnic înainte și tu vei primi acces gratuit la istoricul mașinii din service și CarVertical. Achiziția se va realiza într-un cadru legal și vei primii servicii de înmatriculare, garanție și transport gratuit al mașinii până acasă.

O astfel de firmă îți va oferi și posibilitatea să alegi import auto la comandă. Tu vei putea să îți alegi mașina pe care ți-o dorești, ce va trebui să faci va fi să le oferi acestora detalii precum marcă, model, anul fabricației, numărul de kilometrii și orice alt detaliu care ție ți se pare relevant despre mașina dorită. Ei se vor ocupa să găsească mașina, iar pentru că de cele mai multe ori aceste firme se ocupă și cu transport auto internațional pe platformă sau colaborează cu alte firme care o fac, îți vor putea aduce mașina direct la tine acasă.

Ce firmă oferă astfel de servicii?

Titanic Automobile este un dealer auto autorizat care se ocupă cu vânzarea de mașini sh și aduce și mașini la comandă. Întreaga echipă este formată din profesioniști și pasionați de automobile care te vor ajuta să îți găsești mașina pe care ți-o dorești. În plus aceștia îți oferă oferte atractive de finanțare și leasing prin intermediul partenerilor pe care îi au.

Concluzie

Găsește-ți mașina perfectă alături de Titanic Automobile! Aceștia îți promit seriozitate, promptitudine și prețuri corecte. Alături de ei îți poți găsi mașina sh potrivită nevoilor tale. Pentru mai multe detalii contacteză-i la numărul de telefon 0745 184 734.