Formația Theodore (post-rock, Grecia) în concert la Expirat pe 23 octombrie

Formația Theodore (post-rock, Grecia) în concert la Expirat pe 23 octombrie

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguriconcerte, Muzica
Ultima actualizareMiercuri 16 octombrie 2019
Vizualizari464

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sunete atmosferice și cinematice: un melanj epic de compoziții clasice, conduse de pian, și elemente electronice variind de la ambient și minimal la synth-wave-ul hotărât al anilor '80. Tobe repetitive și chitare vibrante ascunzându-se sub compozițiile monolitice încununate de vocea captivantă a lui Theodore, puternică, hipnotică, tânguitoare și puternic evocativă – toate acestea se vor auzi miercuri, pe 23 octombrie, la Expirat (str. Constantin Istrati, nr. 1) în cadrul concertului Theodore! Biletele la concert se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet.

Theodore – Towards?

(live)https://www.youtube.com/watch?v=fuLO7fdnFvk

Theodore (voce, clape, synth) și-a început cariera muzicală la Londra, unde a studiat compoziție, iar alături de trupa sa și-a câștigat notorietatea prin concertele memorabile, fermecând fanii prin spectacolele și prezența sa scenică hipnotică. Au cântat în deschidere pentru Sigur Ros, iar albumul lor de debut „It Is But It’s Not” (2015), mixat de Ken Thomas (Sigur Ros, Moby, M83), a primit cronici pozitive în publicații precum CLASH Mag și Music Week, atrăgând de asemenea atenția BBC Radio 6. De atunci a lansat încă două albume de studio, a cântat doi ani la rând la festivalul SXSW din SUA și a susținut un concert Tiny Desk la NPR Radio care i-a adus și mai multă faimă internațională.

Theodore – Do You Know How To Fall?

(live)https://www.youtube.com/watch?v=Kd8QTCZE1rU

În deschiderea concertului Theodore de la Expirat de pe 23 octombrie va cânta duo-ul acustic Lucia & Andrei do Radiohead. Cu o chitară acustică și două voci, Lucia (cunoscută pentru albumele Silence și Samsara) și Andrei Zamfir de la The Mono Jacks reduc la esență compozițiile originale, aruncându-le adesea într-o nouă lumină. Din setul lor fac parte unele dintre cele mai cunoscute piese Radiohead, precum și câteva surprize pentru cunoscători.

Haideți așadar la concertul Theodore (experimental, ambient, post-rock – Grecia) de pe 23 octombrie din Expirat! În deschidere – Lucia & Andrei do Radiohead (acoustic duo set). Biletele la concert se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet.
Theodore:Theodore - clape, voce, synth, Kaoss pad
Alessandro Giovanetto - chitară, backing vocals
Manos Kourkoulis - chitară, backing vocals, synth
Nikolas 'Man' Papachronopoulos - bass
Ashley Hallinan – tobe.