Dacă doriți să vă vindeți mașina vă putem ajuta să faceți acest lucru

Detalii

CategoriiRegional
Tagurimasini de vanzare
Ultima actualizareLuni 31 ianuarie 2022
Vizualizari465

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vanzarea unui lucru valoros nu este sub nicio forma usoara. Este necesar ca posesorul bunului respectiv sa stie cum sa il pregateasca in vederea vanzarii si cum sa ii faca publicitate. In aceasta perioada multi renunta la masinile pe care le au din cauze multiple. Acestea sunt:
- cheltuieli neprevazute si penuria de lichiditati; facturile trebuie achitate, alimentele s-au scumpit, salariile au inghetat
- asigurarile obligatorii si-au dublat-triplat costurile
- impozitele la autoturisme au crescut.

In curand oferta de masini va depasi cererea si este bine ca persoanele care doresc sa vanda sa profite de promisiunea firmei Amanetulauto: daca doriti sa va vindeti masina va putem ajuta sa faceti acest lucru. Un vanzator priceput stie ca masina se pregateste temeinic pentru vanzare. Mai intai se verifica fiecare centimetru patrat al caroseriei. Vopseaua trebuie sa fie perfecta: fara pete si fara urme de ciobire.

Apoi se face diagnoza masinii pentru depistarea problemelor minore. In prezent, exista dispozitive care descopera toate hibele unei masini. Echipa de ingineri de la Amanetauto este pregatita sa vanda o masina la cel mai bun pret de pe piata intr-un timp foarte scurt. Dupa diagnoza, urmeaza igienizarea si cosmetizarea, operatiuni care vor da alta fata autoturismului. Firma prezentata mai sus se poate ocupa de tot ceea ce presupune vanzarea unei masini: detailing și polish auto, realizarea unor poze profesionale, in care masina va deveni irezistibila pentru cumparatori si nu in ultimul rand actele de vanzare-cumparare.

Pentru persoanele mai in varsta, vanzarea unei masini este foarte solicitanta. Ea presupune multa alergatura. Masina este o sursa de bani, daca posesorul acesteia este corect si bine informat. Lucrurile decurg simplu. Fiindca nu o mai poate folosi deoarece benzina si motorina se scumpesc si nu mai raman bani pentru plimbari, proprietarul o tine afara in fata blocului sau intr-un garaj si nu o mai porneste cu lunile. Dupa cum un om trebuie sa se miste, sa nu i se atrofieze muschii si pentru o masina este vital sa circule, iar daca proprietarul nu mai are bani, sa se gandeasca sa o vanda inainte de a se defecta.

Amanetul auto este firma care primeste masini in amanet, oferind in schimbul lor o suma corecta si un loc sigur in parcul auto langa alte sute de masini lasate acolo. Unele sunt amanetate, altele scoase la vanzare, dar cum reprezentantii firmei sunt asi in vanzari auto, cele destinate vanzarii nu raman mult in locurile de parcare acoperite. Cine nu doreste sa isi instraineze masina, o poate amaneta in schimbul unei sume frumoase, cu un comision mic, iar in momentul in care face rost de bani, o recupereaza.

Drumul catre amanetare este simplu: mai intai, persoana care are mare nevoie de bani si detine o masina pune mana pe telefon si suna la numarul afisat pe site-ul firmei. I se va raspunde imediat si fiecare isi va prezenta deschis asteptarile. Suma care va fi imprumutata si girata cu autoturismul depinde de: starea si aspectul masinii, marca acesteia si anul de fabricatie.

In afara actelor masinii si a contractului de amanetare, precum si a actului de identitate al proprietarului nu mai este nevoie de nimic pentru obtinerea imprumutului. Banii se primesc in schimbul cheilor de la masina. Este bine ca proprietarul sa isi duca masina la sediul firmei, pentru ca aspectul parcului auto il va linisti pe deplin. Va vedea pe viu conditiile in care sunt tinute toate masinile si mai ales paza care le este asigurata. Sunt acolo camere de luat vederi, paznici vigilenti cu conditie fizica si caini de paza.

Contractul de amanetare are doua pagini, scrisul este destul de mare pentru a fi citit in intregime, iar formularea pe intelesul tuturor. Daca suma nu este achitata la timp, la cererea clientului, contractul se prelungeste. Este posibil ca nici dupa o luna, nici dupa doua sau trei luni suma sa nu poata fi platita si nimic rau nu se intampla nici in cazul acesta.

Reprezentantii firmei ajuta persoana care s-a indatorat si nu poate restitui suma respectiva sa vanda masina la un pret bun, iar dupa achitarea datoriei, restul de bani se intoarce la proprietar. Se procedeaza cu eleganta maxima si cu empatie, fara telefoane de amenintare date la ore nepotrivite, cum fac anumite banci. Dupa ce masina este scoasa de la amanet, in cazul in care suma a fost restituita, amanetarea poate fi reluata de cate ori este nevoie, fiindca nimeni nu va sti modul in care posesorul ei face rost de bani.

Firma Amanetulauto este de o discretie totala astfel incat clientii apeleaza cu incredere la ea cand au nevoie de bani. Este posibil ca detinatorul unei firme de taximetrie sau al unui parc auto sa aiba nevoie urgenta de un imprumut si sa fie dispus sa renunte la una din masinile sale de lux in schimbul banilor. In calitate de om de afaceri, el doreste sa se pastreze discretia in legatura cu situatia sa financiara. O masina poate fi pusa sa faca bani, figurat vorbind, in cazul in care posesorul ei colaboreaza cu firma prezentata mai sus.

Nevoia de bani a oamenilor creste iarna din cauza cheltuielilor cauzate de incalzirea locuintei si de asigurarea confortului in perioada in care omul este nevoit sa stea in casa mai mult ca de obicei. In schimb, vara costurile de intretinere ale locuintei sunt mult mai mici, fiindca:
- se poate face si un dus cu apa rece
- luminile nu stau atat de mult aprinse pentru ca se intuneca tarziu
- oamenii intra in case multa mai tarziu, preferand plimbarile pein parcuri si prin gradinile pline de flori.