Cele mai scumpe nu sunt si cele mai bune...piscine pentru buzunarul tau!

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriPiscine
Ultima actualizareMarti 4 iunie 2019
Vizualizari782

Voteaza & Distribuie

Descriere

Atunci cand dorim sa ne bucuram de confortul caminului un lucru necesar mai nou il reprezinta piscina. Chiar daca pana acum era pentru multi doar un vis se pare ca locuitorii caselor isi peterec tot mai mult timp liber in piscina proprie in ciuda strandurilor si piscinelor amenajate cu diverse instalatii si accesorii de divertisment.

Detinerea unei piscine nu mai este un lux si asta datorita gamei variate de piscine de diverse tipuri cu care este inundata piata. Investitita pentru o piscina nu trebuie sa fie enorma insa nu este de dorit nici o achizitie pentru o perioada scurta de timp pentru ca nu prezinta calitate si se deterioreaza sau nu ne ofera unele avantajele. Probabil fiecare dorim o piscina pe care sa o desenam cateva luni in fiecare seara, sa o amplasam si sa o personalizam dupa gustul nostru. Lucrul acesta se poate intampla in cazul in care dispunem de o suma considerabila de bani pe care dorim sa ii investim in piscina din curtea noastra. Insa, majoritea populatiei se pare ca sunt in cautarea unor piscine ieftine care sa satisfaca nevoile familiei fara a fi nevoie de investitii foarte mari.

Desi este un lucru foarte util pentru perioada verii probabil marea majoritate nu considera ca trebuie investita o suma foarte mare intr-o piscina pe care familia o foloseste pentru un sezon. Ca si varianta foarte avantajoasa de a rezolva aceasta problema au aparut pe piata piscinele metalice care se pare ca satisfac tot mi mult populatia in ceea ce priveste calitatea si pretul foarte accesibil.
De diverse dimensiuni, acestea sunt usor de montat si nu necesita studii de specialitate. Se cumpara un kit care contine toate cele necesarii montarii si cu putin noroc firma de unde ai achizitionat-o s-ar putea sa-ti ofere pe langa transportul gratuit si montajul gratuit.
Cat de rezistente sunt aceste piscine metalice? Acest fapt rezulta din reviw-urile clientilor care deja au cumparat o astfel de piscina si pana acum toata lumea a fost multumita atat de design si calitate dar in special de pret.

Piscina mult visata si uneori inaccesibila financiar nu mai este doar un vis, tehnologia ne aduce in fiecare zi noi optiuni si modele care pot sa satisfaca bugetul tuturor. Durata de viata a unei piscine metalice este indelugata luand in considerare tehnologia de fabricare a acesteia. Peretii sunt fabricati din otel galvanizat si acoperiti apoi cu un strat de poliester de calitate. Linerul de deasupra are o grosime de pana la 1 mm si este rezistent la rupere, inghet sau alte intemperii.

O piscina metalica de calitate ar trebui sa detina un liner care indeplineste standardul european 71/3 pentru siguranta jucariilor pentru copii si este deci complet si fiziologic inofensiv pentru om. Linerul detine o garantie in functie de firma producatoare de pana la 8 ani si se recomanda schimbarea lui la intervale de pana la 10 ani. Schimbarea linerului nu necesita interventie asupra balustradei sau bordurii piscinei. Linerul este protejat de o pasla antimicrobiana care nu putrezeste. De obicei linerul este presudat din fabrica si stabilizat UV. Aceasta are rol termoizolant si de protectie mecanica. Scara de inox este conceputa si prevazuta cu structura antiderapanta lucru care face usoara utilizarea ei in conditii optime.

Pentru montarea piscinelor metalice subterane este necesara turnarea a doi pereti laterali din beton pentru sustinere. In functie de spatiul pe care il detii alegerea formei piscinei trebuie sa fie destul de usoara. Dimensiunile piscinelor din comert variaza in functie de preferinte si astfel poti opta pentru dimensiune in functie de design-ul gradinii sau curtii tale. Pentru filtrarea si recircularea apei se utilizeaza sisteme de filtrare cu nisip cuartos. Filtrele trebuie sa fie de calitate, rezistente la deformari sau la posibila coroziune provocata de substantele chimice utilizate in intretinerea piscinei. Piscina trebuie sa fie de calitate si sa aiba un pret acesibil de achizitie si intretinere. Chiar daca exista pe piata o sumedenie de oferte atractive un studiu aprofundat al carcateristicilor te va indruma sa faci alegerea buna.

Cel mai important este sa te asiguri mereu ca ai luat hotararea cea mai buna in functie de bugetul de care dispui si de calitatea produsului pe care urmeaza sa il achizitionezi.