SecuritInternational.ro – Descopera servicii de tamplarie aluminiu eficiente pentru protectia termica si fonica a casei

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBucuresti, tamplarie Aluminiu
Ultima actualizareMarti 20 iunie 2017
Vizualizari1437

Voteaza & Distribuie

Descriere

Constructia sau renovarea unei case este un proces ce implica timp, materiale de calitate si alegerea informata a tamplariei. Investeste inteligent si ofera-i locuintei tale si locatarilor confort termic si fonic prin intermediul SecuritInternational, firma ce proiecteaza si monteaza tamplarie aluminiu de foarte buna calitate.

Tamplarie din aluminiu eficienta fabricata la cele mai inalte standarde

Cu o istorie de aproape 100 de ani, SecuritInternational.ro investeste in tehnologii de ultima generatie si ingineri calificati, astfel incat sa te bucuri de alegere o lunga durata. Pe website-ul SecuritInternational.ro iti oferim tamplarie din aluminiu cu calitate garantata prin standardele ISO si IFT ROSENHEIM, ce rezista ani, fara uzura. Pe langa designul ergonomic si elegant, tamplaria de aluminiu prezentata are un grad ridicat de izolare termica (in comparatie cu tamplaria de tip PVC).

Avem o echipa proprie de consultanti, oferim servicii de proiectare, realizare si montaj pentru tamplaria de aluminiu, cu geam de la Saint Gobain, companie-etalon in industria sticlariei. Realizarea tipurilor de tamplarie din aluminiu implica procesul de sertizare (deformarea controlata a marginilor acestora) si nu imbinarea mecanica cu surub. Avantajul acestui procedeu este ca tamplaria din aluminiu nu se va deforma (nici la frig, nici la cald) si nu necesita interventii costisitoare la mecanismul de inchidere.

De ce sa alegi tamplarie de aluminiu de la SecuritInternational?

In primul rand, acest tip de tamplarie reprezinta optiunea adecvata constructiilor, a consolidarilor de cladiri sau locuinte cu arhitectura deosebita si ofera un plus de eleganta, cu accent pe durabilitate. Un alt avantaj oferit de firma noastra o reprezinta paleta de culori. Raspundem cu promptitudine oricaror cerinte de nuanta ale clientilor si garantam rezistenta stratului o perioada indelungata. Vopsirea tamplariei de aluminiu se face prin camp electrostatic, iar dupa pulverizarea culorii, tamplaria este introdusa in cuptor.

Tipuri de tamplarie din aluminiu disponibile pe site-ul SecuritInternational.ro

Pentru casele elegante, cu accente renascentiste, SecuritInternational propune modelul de tamplarie din aluminiu M6 Solar Standard Alutherm. Acest sistem modern asigura izolarea termica si fonica a locuintei tale (conform certificarii IFT Rosenheim), tine departe apa si umiditatea si poate fi personalizat cu capace din inox sau cu geam tip vitraliu. Constructiile avangardiste pot fi mai bine puse in valoare cu sistemul de tamplarie din aluminiu cu balustrade, modelul M8200, ce completeaza arhitectura si creaza un aspect stilat. In functie de preferinte, poti opta pentru diverse elemente de design sau sticla-vitraliu.

Pentru constructii rustice sau neoclasice, iti recomandam tamplaria din aluminiu de tipul M11000 Alutherm Plus. Proiectata sa asigure izolatie fonica de pana la 52 de decibeli si sa pastreze confortul in interiorul cladirii, este sistemul cel mai des intalnit in cazul proiectelor rezidentiale si comerciale. Ultimul tip de tamplarie de aluminiu de pe site-ul SecuritInternational.ro a fost proiectat sa reziste exigentelor de ordin fizic, termic si fonic, al permeabilitatii la apa si aer - M11500 Alutherm Super. Sistemul de etansare Aluseal si cele trei randuri de garnituri EPDM garanteaza cel mai inalt coeficient de transfer, atestat de IFT Rosenheim, care iti protejeaza casa activ de condens, zgomote, frig etc.

Intra pe SecuritInternational.ro si descopera si alte avantaje ale sistemelor de tamplarie din aluminiu. Daca esti interesat de o oferta, contacteaza-ne la numarul: 0213213177.