Sectiunea de restaurante, pizzerii si fast food cuprinde unitatile de alimentatie publica din Romania care prepara mancare si o servesc in locatia proprie sau o livreaza la domiciliul clientului. Localurile pot fi filtrate dupa specific, serviciile oferite, facilitati sau numarul de locuri (util celor care doresc sa inchirieze o sala pentru evenimente). La fiecare restaurant, pizzerie sau fast-food puteti gasi o scurta prezentare, informatii de contact, localizare pe harta orasului Romania, orar, meniu, fotografii, filmulete.
Franciza Spartan a ajuns in Timisoara. Retete secrete la cele mai bune sosuri din lume, pyta coapta pe vatra, carnea fragezita in mirodenii din Grecia.
Spartan este restaurantul grecesc numărul 1 din România. Toate rețetele sunt marcă înregistrată fiind considerate cele mai originale și delicioase din România. Sosurile sunt proaspete, conțin iaurt și legume, precum și murături naturale. Carnea este frăgezită în mirodenii și legume. Concept original și unic, Spartan este cea mai extinsa franciză cu carne rotisată din România.
Spartan este restaurantul grecesc numărul 1 din România. Toate rețetele sunt marcă înregistrată fiind considerate cele mai originale și delicioase din România. Sosurile sunt proaspete, conțin iaurt și legume, precum și murături naturale. Carnea este frăgezită în mirodenii și legume.
Springtime Bucuresti - Diversitatea preparatelor si gustul desavarsit, au fost factori ce au facut din primul Springtime un deschizator de drumuri mult apreciat.
Spring Time Bucuresti - Povestea Springtime incepe cu primul restaurant, inaugurat in anul 1992 in Piata Victoriei, restaurant ce a primit din partea bucurestenilor o reactie mai mult decat pozitiva datorita conceptului, modului de servire si ambiantei deosebite.
Springtime Bucuresti - Diversitatea preparatelor si gustul desavarsit, au fost factori ce au facut din primul Springtime un deschizator de drumuri mult apreciat.
Springtime Bucuresti - Diversitatea preparatelor si gustul desavarsit, au fost factori ce au facut din primul Springtime un deschizator de drumuri mult apreciat.
Springtime Bucuresti - Springtime este deja un jucator cu traditie pe piata de food, incepand activitatea in 1992, cand in Romania conceptul de fast food era nespecific culturii si stilului de viata romanesc.
Springtime Bucuresti - Diversitatea preparatelor si gustul desavarsit, au fost factori ce au facut din primul Springtime un deschizator de drumuri mult apreciat.