Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Va scriu pentru ca am nevoie de o parere din exterior. E vorba despre iubitul meu, cu care sunt impreuna de 4 ani, si cu care locuiesc de 10 luni. Primii 3 ani ai relatiei au fost la distanta, dupa care s

 

s-a mutat el in Bucuresti cu serviciul si asa ne am mutat si impreuna.

 

El este constant nemultumit de mine, din diverse motive, ii dau dreptate sa fie pentru unele din ele, dar deja mi se pare ca exagereaza.

 

ultima oara cand s-a suparat pe mine a fost cand eram la parintii mei, jucand carti cu fratele meu si alti prieteni. Eu l am facut prost la un moment in timpul jocului pentru ca incepuse sa ma ia la misto, si de la asta a inceput toata tarasenia. A inceput sa zica tot felul de chestii aiurea si sa ma ironizeze, pe un ton urat, in situatia in care parintii mei erau intr o camera alaturata. Toata lumea i-a zis sa inceteze ca il aud, dar lui nu i-a pasat.

 

Dupa ce toata lumea a plecat acasa, el si a luat bagajele si mi-a spus ca pleaca acasa ( desi bause). Eu i am spus sa stea macar pana a 2a zi ca sa nu creeze o situatie aiurea cu ai mei dar nu a vrut, i am chemat apoi pe parintii mei pentru ca el sa si ia la revedere ( am sperat ca o sa se comporte normal si matur si le va vb frumos) dar el in loc sa faca asta a inceput sa le spuna ca eu nu mi asum ce fac si ce spun si ca el pleaca. Le vorbea pe un ton urat si ei s au suparat. Mentionez ca este a 3a oara intr-un an cand face o scena de genul la mine acasa si parintii mei deja erau satui. Ei sunt niste oameni foarte de treaba si care nu s au bagat niciodata intre noi, dar el intotdeauna i-a implicat si le-a vorbit aiurea. Le a spus tot felul de lucruri urate despre mind, desi ei au spus clar ca nu vor sa stie dedesubturile relatiei noastre pentru xa nu i priveste.

 

El continua sa ma invinovateasca pe mine, spunand ca din cauza mea s-a creat situatia.

 

Mama mea i-a spus ca ea nu mai e de acord cu relatia si ca ar trebui ca el sa si gaseasca o fata mai potrivita pentru ca e clar ca e total nemultumit de mine.

 

Problema e ca nici sa ne despartim nu vrea, incearca cumva sa ma manipuleze.

 

Ce credeti de toata situatia?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 Eu l am facut prost la un moment in timpul jocului pentru ca incepuse sa ma ia la misto, si de la asta a inceput toata tarasenia. 

 

dar lui nu i-a pasat.

 

 

Aha, tu aratand un semn de mare respect atunci cand l-ai facut prost de fata cu toata lumea. 

  • Like 1
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Probabil că nu va potriviți. Poate, inspirand brusc prin capitală, se vede prea bun pentru tine.

Eu zic să fugi de bărbații pârâcioși. Ei pot fi orice, dar nu bărbați.

Stați cu chirie?

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

#Blues: ne am cam permis sa folosim apelative de a lungul timpului, fara sa ne suparam. Imi asum si eu o parte din vina, doar ca m a deranjat cum i a tratat pe ai mei.

#Davi: da, stam in chirie.

Da, intotdeauna a incercat sa ma parasca alor mei cu orice chestie care nu i convenea...desi ei ii spuneau clar ca nu vor sa se bage si ca sunt treburile noastre

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Părinții tăi stau in bucurești? Ati vrut să vă mutați împreună sau e un fel de compromis, ca tot are el job aici?

Tu unde locuiau înainte să te muți cu el?

 

Vreau sa imi dau seama ce îl nemulțumește, pentru că ceva îl nemulțumește, și de aceea sunt asa intrebăcioasă. :)

Nu esti obligată să răspunzi, firește.

A, și câți ani aveți?

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nup, ai mei nu stau in bucuresti. Ii vedem rar, cam 1 data la 2 luni. Eu locuiam tot in chirie in Buc inainte sa vina el, stateam cu o prietena.

E nemultumit ca sunt dezordonata(imi asum), ca nu ii gatesc cat de des ar vrea ( crede ca femeia trebuie sa gateasca si trebuie sa fie atenta daca mai e mancare in frigider sau nu- si mie nu mi plac misoginismele astea- sunt de acord sa gatesc eu pt ca lui nu i place si nu se pricepe, dar nu pt ca vezi dom'le e treaba de femeie), i se pare ca nu sunt o iubita destul de apropiata si de iubitoare ( si aici intervine misoginismul, el crede ca femeia trebuie sa fie asa prima ca sa i dea exemplu barbatului:)) )- eu merg pe principiul ca inainte sa ceri ceva, oferi. La el e invers aparent.

Eu am 25 si el 28

Ah, da, el statea cu mamica inainte sa se mute cu mine.

Detaliu important:))

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Mulți înainte.

 

Sa stii ca femeile, da, mai trebuie să și gătească. :)

Iar daca nu iti permiti sa platesti pe cineva care să strângă după tine, trebuie să faci asta singură. Ordinea din viața începe cu patul din dormitor.

 

Dar tu ce ce te-ai mutat cu el? Nu pari ca te sufocai de dor. :)

 

Cand iubești, oferi. Cand nu... îl vezi misogin/misandră

Mama mea i-a spus ca ea nu mai e de acord cu relatia si ca ar trebui ca el sa si gaseasca o fata mai potrivita pentru ca e clar ca e total nemultumit de mine.

 

Mama ta are dreptate.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Paramorel, parerea mea este ca tu esti atrasa de baietii rai, abuzivi, macho, mitocani, narcisti (cum vrei tu sa le spui) iar ceea ce stiu ei cel mai bine sa faca este sa fie vesnic nemultumiti. Tu, pentru a te incadra in tipare, ar trebui sa incerci la infinit sa multumesti un om vesnic nemultumit. Aceasta iti da probabil un scop in viata ... cel putin o perioada. Acum te-ai cam plictisit de el si ai vrea sa pui punct, insa ti-ai dat seama ca nu mai ai niciun control asupra actiunilor prietenului tau ... asupra relatiei. Colac peste pupaza, mai si locuieste in apartamentul inchiriat de tine, asa ca va fi cam greu sa-l dai afara de acolo. 

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Colac peste pupaza..apartamentul este inchiriat pe numele lui si nu da nimeni pe nimeni afara:)

Proasta idee sa scriu pe forumuri (no offence); e normal ca fiecare sa si faca parerea lui si neavand suficiente informatii (plus varii motive), sa greseasca.

Eu asteptam ca cineva sa cantareasca un om care, suparat fiind pe partenera lui, nu e in stare sa mai respecte niste oameni care ar fi meritat sa fie respectati.

It no longer matters, anyway.

PS: stiu ca femeile "mai trebuie sa si gateasca", si dupa cum am specificat mai sus, o faceam dar nu cred ca era normal sa ma stresez doar eu de asta mai ales ca el avea mai mult timp liber(programul job ului ii permitea).

Uitasem cat de mult imi place sa vad oameni judecandu i pe altii dupa bunul lor plac :P

Mi am facut o cu mana mea, de altfel.

G-bye!

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×