Este un lucru extraordinar, care nu face decat sa ne bucure, mai ales ca, pana acum, nici un alt model nu a reusit o asemenea performanta. Bravo ei!...
Pagina 1 din 1
Noua imagine "Armani"
Scris 10 September 2004 - 11:16 PM
Cel mai apreciat manechin roman al momentului, superba Catrinel Menghia, este vedeta si in lumea modei mondiale. Datorita frumusetii ei, tanara a fost remarcata de celebrul Georgio Armani, care, in luna iulie, i-a propus sa fie imaginea Casei "Armani" pe mapamond. Catrinel prezinta linia de lenjerie intima a italianului si, datorita acestei colaborari, ea a mai primit si alte oferte de la designeri de marca.
Este un lucru extraordinar, care nu face decat sa ne bucure, mai ales ca, pana acum, nici un alt model nu a reusit o asemenea performanta. Bravo ei!...
Scris 10 September 2004 - 11:34 PM
Citeaza
Cel mai apreciat manechin roman al momentului, superba Catrinel Menghia, este vedeta si in lumea modei mondiale. Datorita frumusetii ei, tanara a fost remarcata de celebrul Georgio Armani, care, in luna iulie, i-a propus sa fie imaginea Casei "Armani" pe mapamond. Catrinel prezinta linia de lenjerie intima a italianului si, datorita acestei colaborari, ea a mai primit si alte oferte de la designeri de marca.
Mai exact,ce sport practica aceasta domnisoara?
Sau altfel spus,ce legatura are aceasta informatie cu sportul?
Nu am inteles...
Scris 11 September 2004 - 12:20 AM
Am cautat o poza pe net fiindca nu stiam despre cine este vorba.
http://www.gardianul.ro/index.php?a=mediam...n2004081401.xml
Am mutat topicul la televiziune.
http://www.gardianul.ro/index.php?a=mediam...n2004081401.xml
Am mutat topicul la televiziune.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Traducerea CN | Alethia | 4 | 3.374 |
|