Pagina 1 din 1
Ciobanesc Mioritic conditii climatice
Scris 19 August 2010 - 12:58 PM
Buna Ziua. Imi doresc sa stiu daca rasa de ciobanesc mioritic rezista la clima. Fiind latos stiu ca blanita il apara de frig,dar sa nu fie bine la caldura: blanita nu il apara si de caldura ? Intrebarea mea: Il apara blanita si de caldura; REZISTA CIOBANESCUL MIORITIC LA CALDURA ?
Scris 19 August 2010 - 01:01 PM
Andypandaursul, la Aug 19 2010, 01:58 PM, a spus:
Buna Ziua. Imi doresc sa stiu daca rasa de ciobanesc mioritic rezista la clima. Fiind latos stiu ca blanita il apara de frig,dar sa nu fie bine la caldura: blanita nu il apara si de caldura ? Intrebarea mea: Il apara blanita si de caldura; REZISTA CIOBANESCUL MIORITIC LA CALDURA ?
In apartament sau la curte?
Scris 19 August 2010 - 01:57 PM
NABOO, la Aug 19 2010, 02:01 PM, a spus:
In apartament sau la curte?
Sa tii in apt. un caine de talie mare cum e ciobanescul, e ... greu de calificat.
Andypandaursul, la Aug 19 2010, 02:15 PM, a spus:
Ma refer in curte. veerile sunt foarte calduroase.
Daca are umbra grasa si apa, nu sunt probleme. Toata ziua va dormi tolanit la umbra...
Scris 23 April 2011 - 07:04 PM
Eu am un ciobanesc mioritic ! Are 1an si 5 luni si sta la curte ! Tot secretul este sa-l perii mereu ! Pe al meu l-am periat de mic , incepand cu varsta de 3-4 luni , si de atunci in fiecare zi ,5-10 minute, ii fac coafura
) ! Daca reusesti sa faci chestia asta este foarte bine ! Blana pe timp de iarna , periata , pastreaza un aer cald , un fel de bariera pentru gerul de afara , iar vara la fel ! Bine , vara , inafara de perie , mai folosesc si furtunul cu apa....ajuta foarte mult si este si distractiv !
Sper ca te-am putut ajuta !
Succesuri !
Sper ca te-am putut ajuta !
Succesuri !
Scris 15 August 2011 - 09:27 PM
Intamplarea face sa am si eu un caine ciobanesc mioritic de Bucovina. Este inca pui ce-i drept, are doar 7 luni. A fost tuns atat cat a vrut, iar acum blana a inceput sa-i creasca. Ma joc cu el, stropindu-l cu furtunul, mai mult tinand de el pentru ca nu vrea. Pot sa spun ca rezista cu bine la casa, daca in timpul anotimpului cald este tuns.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: Despre caini | anamarialarisa | 18 | 3.163 |
|
Cele mai bune parcuri pentru caini | cookie342 | 0 | 1.262 |
|
sfaturi |
cookie342 | 17 | 4.442 |