Hydrosystems

Hydrosystems

Detalii

Adresa
Petrosani, Strada Livezeni, nr. 100
Telefon
0254549163
Fax
0254549164
Social links
Categorie
Firme instalatii sanitare
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
719

Voteaza & Distribuie

Descriere

Hydrosystems Petrosani

Infiintata in anul 2004, societatea comerciala Hydrosystems SRL a devenit in scurt timp unul dintre cei mai cunoscuti si importanti furnizori de sisteme si solutii complete si moderne, atat in domeniul industrial cat si cel agricol.

Hydrosystems este parte componenta a unui concern international de companii, cu o experienta de peste 60 de ani in stocarea si distributia produselor pentru diverse ramuri agricole si industriale. Avand acest avantaj am reusit intr-un timp foarte scurt sa atingem un inalt grad de organizare si profesionalism. Produsele noastre sunt aduse din toata lumea astfel ca partenerii nostri vor avea permanent acces la cele mai noi si interesante solutii ale momentului.

Hydrosystems beneficiaza de facilitatile a doua depozite ultra moderne si a unei suprafete exterioare acoperite care insumeaza impreuna peste 10000 de m², ceea ce asigura o capacitate de stocare foarte mare astfel incat partenerii nostri vor avea la dispozitie produsele dorite in cel mai scurt timp posibil.