Sari la conținut
Forum Roportal
Sonia Doris

Muse

Postări Recomandate

Sper ca inca mai sunt in ascensiune, dupa 3 ani de la Absolution cred ca-n 2006 or sa iasa cu ceva album nou si-o sa vedem. Pana acum n-au reusit sa dea gres cu vreunul din albume, evident ca sper sa n-o faca nici in viitor, insa la noi nu prea-i stie nimeni, ce canta ei cred ca e prea fin pentru gusturile ascultatorului autohton obisnuit. Sa vedem cam cata lume o sa se stranga pe forumul ala, initiativa e foarte buna in orice caz.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am doar origin of symmetry. si il ascult surprinzator de mult in ultima vreme :pardon: ce sa zic, dau clasa multor porcarii pe care le trece blecmetal la top melodii zilnice :D

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

eu am showbiz, origin of symetry, absolution, hullabaloo (pe cd si dvd) - daca vreti ceva de pe astea sa-mi spuneti (pe mail sau mssg - msn - sonia_torriatte@hotmail.com si yahoo - isoniahtar)

albumul nou va aparea in Mai (asa au anuntat chiar Muse si se spune pe toate site-urile mari Muse la stiri), la mine pe forum, la sectiunea Sharing sunt cateva din melodiile care vor aparea pe albumul nou (calitatea cam proasta, ca-s live...), daca vreti sa va faceti o idee.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu prea i-am ascultat, da Muscle Museum mi se pare super :D

cand o sa ascult macar jumatate din discografia lor o sa imi dau si eu cu parerea :smartass:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mie cel mai mult imi place unintended, e mai putin rock decat majoritatea melodiilor dar suna intr-un mare fel si e superba de la inceput pana la sfarsit. dup-aia ar veni sing for absolution, uno, muscle museum si fillip. am si eu toate albumele plus multe clipuri (posibil chiar toate, n-am verificat), ceva concerte full si alte piese live, n-as zice insa ca-s tocmai fan (asta ar presupune sa am macar un inceput de obsesie pt muse si nu e cazul). in schimb mi-am propus sa-i prind live la vreun festival in urmatorii 2-3 ani, ca la noi ma indoiesc ca vor ajunge prea curand (daca vreodata). cum scriam si mai sus, prea fini pentru tara asta.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×