Muse
Scris 28 December 2005 - 11:41 PM
Cine a auzit de ei (si cine nu: www.muse.mu), ce parere aveti de aceasta trupa in plina ascensiune?
Daca vreti sa mai gasiti alti fani Muse, haideti pe http://www.phpbbserv...p?mforum=musero
Pupici,
Sonia
Daca vreti sa mai gasiti alti fani Muse, haideti pe http://www.phpbbserv...p?mforum=musero
Pupici,
Sonia
Scris 29 December 2005 - 02:15 AM
Sper ca inca mai sunt in ascensiune, dupa 3 ani de la Absolution cred ca-n 2006 or sa iasa cu ceva album nou si-o sa vedem. Pana acum n-au reusit sa dea gres cu vreunul din albume, evident ca sper sa n-o faca nici in viitor, insa la noi nu prea-i stie nimeni, ce canta ei cred ca e prea fin pentru gusturile ascultatorului autohton obisnuit. Sa vedem cam cata lume o sa se stranga pe forumul ala, initiativa e foarte buna in orice caz.
Scris 30 December 2005 - 01:53 AM
am doar origin of symmetry. si il ascult surprinzator de mult in ultima vreme
ce sa zic, dau clasa multor porcarii pe care le trece blecmetal la top melodii zilnice
Scris 01 January 2006 - 01:53 PM
eu am showbiz, origin of symetry, absolution, hullabaloo (pe cd si dvd) - daca vreti ceva de pe astea sa-mi spuneti (pe mail sau mssg - msn - sonia_torriatte@hotmail.com si yahoo - isoniahtar)
albumul nou va aparea in Mai (asa au anuntat chiar Muse si se spune pe toate site-urile mari Muse la stiri), la mine pe forum, la sectiunea Sharing sunt cateva din melodiile care vor aparea pe albumul nou (calitatea cam proasta, ca-s live...), daca vreti sa va faceti o idee.
albumul nou va aparea in Mai (asa au anuntat chiar Muse si se spune pe toate site-urile mari Muse la stiri), la mine pe forum, la sectiunea Sharing sunt cateva din melodiile care vor aparea pe albumul nou (calitatea cam proasta, ca-s live...), daca vreti sa va faceti o idee.
Scris 02 January 2006 - 04:46 PM
nu prea i-am ascultat, da Muscle Museum mi se pare super
cand o sa ascult macar jumatate din discografia lor o sa imi dau si eu cu parerea
cand o sa ascult macar jumatate din discografia lor o sa imi dau si eu cu parerea
Scris 02 January 2006 - 07:30 PM
mie cel mai mult imi place unintended, e mai putin rock decat majoritatea melodiilor dar suna intr-un mare fel si e superba de la inceput pana la sfarsit. dup-aia ar veni sing for absolution, uno, muscle museum si fillip. am si eu toate albumele plus multe clipuri (posibil chiar toate, n-am verificat), ceva concerte full si alte piese live, n-as zice insa ca-s tocmai fan (asta ar presupune sa am macar un inceput de obsesie pt muse si nu e cazul). in schimb mi-am propus sa-i prind live la vreun festival in urmatorii 2-3 ani, ca la noi ma indoiesc ca vor ajunge prea curand (daca vreodata). cum scriam si mai sus, prea fini pentru tara asta.
Scris 30 June 2006 - 02:28 AM
muse. am tot. iubesc tot. mai ales new born.
cam atat. si videoclipul de la bliss!
cam atat. si videoclipul de la bliss!
Scris 25 September 2006 - 02:15 AM
black holes and revelations = unul din primele zece albume ale anului fara discutie.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dan Spataru... de neuitat | vesperala | 8 | 5.991 |
|
New Reggaeton Style ?
v-ar placea sa auziti urmatorul instrument in mai multe melodii? |
sNkxtr | 0 | 1.210 |
|
Alexander Rybak. Il stiti?