Aceasta postare a fost editata de catherinedeneuve: 26 July 2010 - 08:03 PM
Ce te opreste sa omori?
Scris 26 July 2010 - 08:01 PM
Pe mine ma opreste legea, frica de a fi pedepsita, nu cred in bunatatea si pasivitatea naturala umana.
Scris 26 July 2010 - 08:46 PM
catherinedeneuve, la Jul 26 2010, 09:01 PM, a spus:
Pe mine ma opreste legea, frica de a fi pedepsita, nu cred in bunatatea si pasivitatea naturala umana.
Care lege? Pe unii tocmai frica ii indeamna sa se sinucida. Lucrurile sunt relative.
Aceasta postare a fost editata de Steinbrenner: 26 July 2010 - 08:43 PM
Scris 26 July 2010 - 09:02 PM
catherinedeneuve, la Jul 26 2010, 09:49 PM, a spus:
Dar ce te opreste pe tine?
Inca imi mai place viata, sunt inca tanar. Dar daca as fi depresiv, inconjurat de agresori psihici in familie, care mi-ar interzice dreptul la orice bucurie, si daca nu as putea scapa de ei, as fi in stare sa ma sinucid.
Imagineaza-ti urmatoarea situatie. Sa fi handicapat in scaun cu rotile, obez si bolnav de diabet, sa fi la mana parintilor si a unei pensii de 2,9 mil handicap gradul 1, plus 5 mil salar de intretinator, care nu-ti ajung, iar cei din casa sa-ti fie ostili non stop, sa nu aiba loc de tine, sa-ti strige in fata, "cand ai de gand sa mori odata?" si tu sa nu poti schimba situatia. Ce ai face? Ai alege sa ramai in infernul asta? Sa-ti reproseze toata ziua parintii ca tu nu esti ca ceilalti tineri? Cat timp ai rezista pana ai claca psihic? Ai mai putea dormi noaptea?
Scris 26 July 2010 - 09:05 PM
Steinbrenner, la Jul 26 2010, 10:02 PM, a spus:
Inca imi mai place viata, sunt inca tanar. Dar daca as fi depresiv, inconjurat de agresori psihici in familie, care mi-ar interzice dreptul la orice bucurie, si daca nu as putea scapa de ei, as fi in stare sa ma sinucid.
Imagineaza-ti urmatoarea situatie. Sa fi handicapat in scaun cu rotile, obez si bolnav de diabet, sa fi la mana parintilor si a unei pensii de 2,9 mil handicap gradul 1, plus 5 mil salar de intretinator, care nu-ti ajung, iar cei din casa sa-ti fie ostili non stop, sa nu aiba loc de tine, sa-ti strige in fata, "cand ai de gand sa mori odata?" si tu sa nu poti schimba situatia. Ce ai face? Ai alege sa ramai in infernul asta? Sa-ti reproseze toata ziua parintii ca tu nu esti ca ceilalti tineri? Cat timp ai rezista pana ai claca psihic? Ai mai putea dormi noaptea?
M-as omori.
Scris 26 July 2010 - 09:15 PM
Eu am pus o intrebare simpla de ce nu ai omori. Fiecare are un motiv.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
fragmente de nebunie
scriu o carte si postez zilnic ceea ce scriu |
oliver | 25 | 9.961 |
|
psihoza si detentie
un episod psihotic''tratat''cu detentie in penitenciar |
Guest_Guest_georgescu eugen_*_* | 10 | 1.867 |