Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Avand in vedere ca celalalt subiect a fost deschis prima data in 2005;m-am gandit sa deschid(em) unul mai nou :D

Si..am sa incep prima cu o poveste..

Eram mica..sub 14 ani.Parintii obijnuiau sa ma duca la tara la bunici.M-au dus de Craciun la ei.Si vis-a-vis de casa lor,e cimitirul.Si camera mea,are geamurile indreptate spre cimitir si vad tot ce se intampla acolo.Intamplarea face ca langa cimitir(exact langa cimitir) sa aiba "resedinta" intr-o cocioaba aproape darapanata o..asa-zisa vrajitoare sau..satanista.Stiu ca toti satenii se apara de ea.

Intr-o seara,eu si inca o prietena,nu puteam dormi si ne-a trecut prin cap sa "tragem cu ochiul" ce se intampla in cimitir.Am vazut-o pe acea femeie,cum urca cu greu sa ajunga in cimitir(cimitirul este siuat in varful unui deal.Cel putin capela).Nu stiu ce a mai facut,insa stiu sigur ca in scurt timp i-am pierdut urma.

A 2a zi,am intrebat-o pe bunica despre acea femeie.Si mi-a zis ca sa nu ma apropii de ea sau de casa ei.Ca ea apelase la ajutorul ei odata si era sa moara.O otravise sau ceva de genul.Apoi am auzit inca o varianta ca acea femeie isi inecase mama ca sa o dea drept sacrificiu demonilor sau ceva de genul.Imi era frica sa ma duc seara la baie;fiind la tara,toaleta e afara..

Nu prea am rezistat acolo asa ca venisera ai mei dupa mine.

Vara,am mers din nou acolo.Si prietenii de-acolo,mi-au zis ca acea vrajitoare disparuse.Am auzit din nou mai multe variante.Ba ca au mancat-o lupii de vie,iarna ce trecuse si oasele i-au fost ingropate in casa.Ba ca "au luat-o demonii" ..ba ca s-a sinucis si au gasit lupii corpul si l-au "luat ei". Cert e ca am intrat acolo in casa ei in urma unei provocari stupide. Ma fascina interiorul casei ei deoarece,vara fiind,plantele cresteau si in interiorul casei :)) si totul arata asa vechi si creepy :)) Am inceput sa ma prostesc pe-acolo pana cand am auzit usa ca se tranteste si pica pe jos.Am dat sa fug afara cand si cand sa ies,ceva m-a impiedicat si am picat pe jos lovindu-ma la mana si incepusem sa sangerez.Ma panicam destul de tare..dar am vazut soba veche si langa ea un geam fara..sticla.Am iesit pe geam speriata.Prietenii mei ma asteptau la 1 km departare de cimitir.La iesirea din casa,aparuse la geam o umbra neagra care isi tinea mainile pe geam.Era foarte alba. Jurasem sa nu mai merg pe-acolo cat traiesc. Si acum mi se face pielea de gaina cand trec pe langa casa aceea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pielea de gaina e utila la frumusete si tineretea pielii, prin vascularizare

 

 

// o umbra neagra care isi tinea mainile pe geam.Era foarte alba//

 

O umbra neagra foarte alba, e clar ca stafia nu se hotara ce culoare sa poarte

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

//Deci nu aveam mai mult de 1-2 ani).Seara uneori nu puteam dormii si stateam treaza pana adormeam.Dese ori mi se intampla sa vad o femeie foarte palida,cu parul lung si cu o capa pe cap.Venea si se rezema de patut si vorbea cu mine sau..imi canta//

 

La 1-2 ani ai creierul prea mic pentru a retine intamplari in memorie

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×