sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Shopping in Viena Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   naily 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-February 09

Scris 04 July 2009 - 01:46 AM

Buna! Sper ca m-am incadrat bine aici cu topicul.
Tot caut pe net si m-am hotarat sa merg la inceputul anului viitor in Viena, la niste cumparaturi si bineinteles la vizitat orasul.
Numai ca am o multime de nelamuriri, poate ma puteti ajuta, cei/cele (:D) in cunostinta de cauza. Pana la urma, e ok daca as merge in perioada 2-5 ianuarie? Prind faimoasele reduceri din SCS? Ca am gasit diferite variante ale perioadelor si m-am zapacit de tot..
Altfel, imi puteti da exemplu de niste preturi practicate la reduceri? Ma refer aici nu la super-branduri, ci la genul Zara, Mango, Esprit, H&M etc. In ideea sa stiu daca ar merita sa merg pentru bugetul presupus ( si inca nu stiu cat ar costa mancarea si toate celelalte..ce sa mai, proiect in fasha :rot: ) sau ma voi intoarce suparata ca mi-am luat si eu..3 tricouri:))
0

#2 Utilizator offline   Ntim 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 26-March 08

Scris 04 July 2009 - 01:10 PM

La shopping la Viena poti sa mergi oricind, gasesti de toate si la pret bun ai ce si de unde alege mai ales cind e vorba de moda.
Totdeauna in toate zonele e plin de magazine mari cu haine de firma sau nu. Oricum reducerile le compensezi cu mincarea si cazarea care costa MULT.
Ca si cazare Viena e scumpa.
0

#3 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 10 July 2009 - 09:53 AM

gasesti aici cazare in Viena la toate preturile, in functie de stele si locatie - tariful e calculat pt 5 nopti, 1 camera matrimoniala

http://www.octopustravel.com/at/Home.jsp;j...c8gSI:12357j05e
0

#4 Utilizator offline   naily 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 25-February 09

Scris 10 July 2009 - 11:21 AM

Da, multumesc frumos! Cred ca o sa merg pana la urma atunci cand am planuit si vad eu ce-o iesi :yahoo:
0

#5 Utilizator offline   ana_sab 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-July 07

Scris 31 October 2009 - 11:30 AM

E foarte frumos in Viena, am fost si eu anul acesta. Dar perioada pe care ai ales-o pentru cumparaturi nu e foarte buna. Te rog sa te interesezi mai bine pentru ca in Austria toate marile centre comericiale au program scurt sambata iar duminica e inchis. Nu e ca la noi in Romania, ei respecta timpul liber!
0

#6 Utilizator offline   mau77mau 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-March 09

Scris 31 October 2009 - 11:36 AM

nu pe bune acum ... este posibila motivatia de a pleca in alta tara avand pe primul loc shopingul ?

la dracu este alta civilizatie, cultura, istorie ... ai de vizitat 3 ani .. se schiaza ca nicaieri si tu te duci la shoping ?

PS - scuze pt postul rautacios ... este probabil doar invidia ... distractie placuta si sa vi cu cele mai frumoase cizmulite

Aceasta postare a fost editata de mau77mau: 31 October 2009 - 11:39 AM

0

#7 Utilizator offline   bridget jones 

• între mine si eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 22-March 07

Scris 31 October 2009 - 12:17 PM

Vezi postareamau77mau, la Oct 31 2009, 11:36 AM, a spus:

nu pe bune acum ... este posibila motivatia de a pleca in alta tara avand pe primul loc shopingul ?

la dracu este alta civilizatie, cultura, istorie ... ai de vizitat 3 ani .. se schiaza ca nicaieri si tu te duci la shoping ?

PS - scuze pt postul rautacios ... este probabil doar invidia ... distractie placuta si sa vi cu cele mai frumoase cizmulite

uneori da, e posibil. ratiunea e simpla: oferta este mai bogata, preturile mai atractive, calitatea mai buna. in plus, daca locuiesti in vestul tarii, Viena sau Budapesta sunt aproape, parcugi distanta in cateva ore (autostrada e deja la 30 km de Nadlac).

ps: la ski mergi in we urmator shopping-ului. :doh:
0

#8 Utilizator offline   :GaGa 

• Sugar Baby Love
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 16-September 08

Scris 01 November 2009 - 11:34 PM

Vezi postareamau77mau, la Oct 31 2009, 10:36 AM, a spus:

lol, da, e f. posibil...

uite, de ex. eu cu niste americani mergem weekend-ul viitor la Londra doar ca sa cumparam ceva imbracaminte la Harold's si sa mancam indian food + KFC !!! :P pt. simplul fapt ca in Geneva hainele sunt suuuper scumpe, puiul prajit e nashpa la gust si restaurantele indiene costa ca si cum ai manca la un local gastronomic... :doh:
0

#9 Utilizator offline   tosca_5 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-March 07

Scris 03 November 2009 - 11:24 PM

Vezi postarea:GaGa, la Nov 1 2009, 11:34 PM, a spus:

lol, da, e f. posibil...

uite, de ex. eu cu niste americani mergem weekend-ul viitor la Londra doar ca sa cumparam ceva imbracaminte la Harold's si sa mancam indian food + KFC !!! :o: pt. simplul fapt ca in Geneva hainele sunt suuuper scumpe, puiul prajit e nashpa la gust si restaurantele indiene costa ca si cum ai manca la un local gastronomic... :salut:

Poti face shopping si in Camden , nu doar la Harold's , dupa ce ai trecut pe la Tate , National Gallery , British Museum , Covent Garden , Albert Hall (destul pentru un week-end :tease: ) iar cand revii ne povestesti. :roll:

Revenind la discutia despre shopping in Viena , cred ca-i inteleg pe cei care o fac , oferta infinit mai bogata , reduceri substantiale , calitate , apoi pentru cei din vestul tarii este mai simplu sa ajunga la Viena sau Budapesta decat la Bucuresti (autostrada la cativa kilometri de granita ) iar o cazare langa Viena este mult mai ieftina decat in Bucuresti .
0

#10 Utilizator offline   Ioanaisa 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-June 10

Scris 02 June 2010 - 10:05 AM

in iulie ma duc in viena si oprim si la scs pentru cumparaturi
as dori sa stiu de la cei care au mai fost, daca merita sa "pierzi" o zi de shopping la scs.in iulie sunt reduceri? as dori sa-mi spuneti si cam cat ati cheltuit,cam cat costa hainele acolo ca sa stiu cu ce bani ma inarmez
puteti sa-mi lasati si impresii. va multumesc :lol:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente Roma kekodu  5 7.937
Replici noi Sunholidays
Nea Skioni
sokar  4 6.265
Replici noi Las Vegas, Nevada, USA
Nicoleta Luciu, in orasul cazinourilor
The Unknown  1 4.347
Replici noi Atasamente Meteora - bine ati sosit pe planeta Marte ! florinbad  1 636
Replici noi Grecia - Insula Thassos blue_wings  8 16.519