De ce femeile inseala baietii care merita intradevar iubiti?
Scris 12 November 2005 - 10:54 PM
Nu cred ca meritam sa fiu parasit cand totul era frumos in aceea relatie!!Dar se stie cand totul este prea frumos trebuie sa se intample ceva!!
Scris 13 November 2005 - 12:10 AM
cristy_05, la Nov 12 2005, 10:54 PM, a spus:
Nu cred ca meritam sa fiu parasit cand totul era frumos in aceea relatie!!Dar se stie cand totul este prea frumos trebuie sa se intample ceva!! 
Nu e o regula...ca atunci cand totul e frumos trebuie sa se intample ceva sa strice farmecul...
Spune-mi, te rog, cati ani ai? Pt ca astfel de relatii se vad intr-un fel la 15 ani si altfel la 25...
Scris 13 November 2005 - 12:28 AM
Sa iti zic sincer, in momentul cand te porti mult prea frumos cu o fata devii fraier si se plictyiseste..incearca sa mai ai si momente de barbat intr-o relatie...fa ca ea dar fa si ca tine....nu uita asta......uneori trebuie sa o privezi de unele chestii ca sa o pastrezi langa tine...Stii vorba aia: "i se uraste de prea mult bine!"
Scris 13 November 2005 - 02:29 AM
Asta vroiam sa zic si eu : de plictiseala ... oricum, sufletul unei femei e de neinteles uneori pt barbat asa ca nu incerca sa gasesti logica lucrurilor si ocupate de altceva. poti sa te bucuri de ce a fost sau sa pierzi vremea gandindu-te ca a fost si se putea mai mult ! nu blama pe cineva !
Scris 13 November 2005 - 03:35 PM
cristy_05, la Nov 13 2005, 01:54 PM, a spus:
Am 16 ani!!Ti-am zis cand devenea rel frumoasa a aparut alt baiat! 
Stii cataline vb aia usor de zis greu de facut!!!Cam asa este si la mine acum!!Stiu ca o sa o uit dar acum as da orice sa inteleg dc ma inselat cand eu sunt un baiat super si mi-a zis chestia asta dar ea tot ma inselat!!Dar si ca noi barbatii si femeile cauta varietate!!
Scris 13 November 2005 - 07:33 PM
cristy_05, la Nov 13 2005, 12:54 AM, a spus:
Asa e in viata.Vei pati lucruri nu tocmai placute indiferent daca meriti sau nu.Nu toti tin seama de asta...si tu la randul tau vei face pe cineva sa sufere inevitabil.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Femeia materialista | kosfunny | 168 | 29.059 |
|
cum imi dau seama dak ma mai iubeste sau nu? | suflet ranit | 4 | 6.462 |
|
all i need is a hint | gunnar | 5 | 3.094 |
|
Chestionar: Sunteti casatorit/a? | catherinedeneuve | 170 | 12.373 |