Cum iti alinti iubitul/iubita?
Scris 12 May 2009 - 03:13 PM
Urasc alintatura de 2 bani.
Daca pe Gheorghe il cheama Gheorghe pai de ce sa ii zic Ghita sau iubi, sau pisoi cand el teoretic e om?
Mi-e sila de alintaturi si nu imi place sa fiu alintata. Ma cheama Maria, pai Maria ma strigi.
Daca pe Gheorghe il cheama Gheorghe pai de ce sa ii zic Ghita sau iubi, sau pisoi cand el teoretic e om?
Mi-e sila de alintaturi si nu imi place sa fiu alintata. Ma cheama Maria, pai Maria ma strigi.
Scris 12 May 2009 - 03:46 PM
Hai mai bine sa spun cum nu-mi alint barbatul : honey,sugar-pie,cup-cake,sweety... Siropoase alintari...
Ori il chem pe nume ori cel mult "babe".
Ori il chem pe nume ori cel mult "babe".
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 12 May 2009 - 03:46 PM
Scris 13 May 2009 - 02:04 PM
cand am chef sa-l alint il strig iubitule sau darling
dar in rest pe nume
Scris 13 May 2009 - 05:51 PM
Um. Bun topic.
Haideti, fetelor, nu va sfiiti.
Dar eu sunt mai curios despre domnii feroce si apelativele-diminutive pe care le folosesc.
Asta spune multe.
Haideti, fetelor, nu va sfiiti.
Dar eu sunt mai curios despre domnii feroce si apelativele-diminutive pe care le folosesc.
Asta spune multe.
Scris 13 May 2009 - 09:43 PM
Walpurgisnacht, la May 12 2009, 03:13 PM, a spus:
Urasc alintatura de 2 bani.
ete na, de aia in majoritatea famililor de 'telectuali ..diminutivele priaza mai ceva ca 'banutii' la Vatican? ... ete na..incearca si tu sa vezi ca nu ai sa mori..lasa prejudecata si elibereaza-te de submarinii din fund
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
De ce suferim din dragoste? | whitehope | 64 | 15.284 |
|
Control | jack_sparrow | 15 | 2.860 |
|
mesaje pentru cel iubit.... :friends: |
L.M. | 14 | 1.899 |
|