Lyoness, bani inapoi de la cumparaturi

Detalii

CategoriiIT
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6370

Voteaza & Distribuie

Descriere

Lyoness e holding multinational, cu parteneri comerciali de renume si isi bazeaza activitatea pe un singur lucru, pe RULAJ COMERCIAL.

Ce este Lyoness?
Lyoness este un holding international (Lyoness Holding Europe AG) care functioneaza in 15 tari (Elvetia, Austria, Germania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Romania, Bulgaria, Serbia, Slovenia , Italia si Polonia). A fost infiintat acum aprox 6 ani in 2 iulie 2003 si are sediul la Buchs, in Elvetia.
Lyoness reuneste o comunitate de cumparatori pentru care negociaza si semneaza contracte cu comerciantii, pentru a primi discounturi la cumparaturile zilnice. Lyoness a creat un card cu care orice cumparator Lyoness poate merge in oricare in oricare dintre cele 15 tari si la orice comerciant Lyoness, poate primi procente din orice cumparatura pe care o face (alimente, carburanti, haine, servicii, etc).
In Romania Lyoness a intrat acum 3 ani, are sediul in Oradea, str. Oltenie, nr.42

Pentru cumparatorul de rand Lyoness nu costa nimic si ii aduce bani inapoi din cumparaturile zilnice, dar e liber sa lase acesti bani la casa daca vrea, la fel ca tine si ca cei care nu folosesc sistemul Lyoness. E alegerea fiecaruia

Avem contracte in Europa (de ex in Austria: BP, Baumax, Forstinger, Voegele, Lidl, Kika, Stiefelkonig, Cosmos, OMV, Palmers, Tchibo, Muller, SportExperts, Intersport, Leiner, Wienerwald, Zielpunkt,

Este important in aceasta perioada sa fie dezvoltata structura de lideri, care sa conduca apoi afacerea mai departe. Clientii vor veni o data cu reclama.

Fiecare cumparatura facuta cu un card Lyoness, la un partener comercial Lyoness, aduce bani inpoi in cont.
Lyoness ne da posibilitatea sa ne cumparam produsele zilnice necesare la fel ca si pana acum, doar mult mai economic, deoarece Lyoness ne da inapoi BANI CASH dupa fiecare cumparatura. Nu exista produse ce nu se pot achizitiona prin Lyoness. Putem vorbi aici de alimente, haine, combustibil, masina, mobila...

In concluzie, discountul primit de la comercianti il impartim in trei:

-prima parte deja o cunoastem, 1% din propriile cumparaturi;

-partea a doua este bonusul de prietenie de la directi si indirecti de 0,5% fiecare.

Adunate fac 2 %, dar discountul acordat de comerciant poate fi maxim 26%, diferentele de discount adunandu-se in contul dumneavoastra de pozitii.
De ce ne ofera firmele discount? Avem patru motive pe care le realizam pentru ei:


1 .Cresterea volumului de cumparaturi- o comunitate de cumparatori deja formata este redirectionat catre noi parteneri.

2. Reclama gratuita – pe 3 cai de acces: pe site-ul www.lyoness.ro , la prezentarile saptamanale din diferitele orase din tara si cea mai eficienta reclama , de la om la om.

3. Clienti noi – zi de zi se inscriu noi clienti in aceasta comunitate de cumparatori.

4. Clienti fideli – clientii fiind multumiti de avantajele oferite de sistemul Lyoness devin fideli firmelor partenere.


Acestea sunt cele 4 motive principale pentru care firmele partenere ne acorda cu placere discount. Cu siguranta ,daca am realiza cel putin unul dintre cele 4 motive pentru firma dvs,ne-ati oferii si dvs cu placere un discount.