Sari la conținut
Forum Roportal
@anyry

Ce tip de barbat preferi?

Evaluează acest topic

Ce tip de barbat preferi?  

44 membri au votat

  1. 1. Ce tip de barbat preferi?

    • barbatul traditionalist
      9
    • barbatul modern
      30
    • barbatul egocentric
      3
    • barbatul neimplicat
      6


Postări Recomandate

Discovery Networks EMEA a efectuat cel mai amplu studiu care a avut in vedere peste 12.000 de tineri europeni (dintre care 1083 de romani, cu varste cuprinse intre 25 si 39 de ani), 15 tari si numerosi experti in comportamentul barbatului. Pe baza acestui studiu cantitativ elaborat, expertii Discovery Channel au clasificat barbatii in patru tipologii:

 

- Barbatul traditionalist, tata de familie; (barbati centrati pe familie, care au o viziune traditionala si conservatoare asupra valorilor familiei si rolului sexelor; se simt stresati si inconfortabil atunci cand trebuie sa faca fata solicitarilor impuse de societatea moderna)

 

- Barbatul modern, interesat de toate; (acesti barbati sunt centrati pe familie, dar au o viziune mai moderna asupra rolului sexelor si a rolului de parinte; ei se adapteaza si fac fata mai usor presiunilor la care sunt supusi de societatea moderna.)

 

- Barbatul egocentric; (acesti barbati sunt mai putini centrati pe familie si mai mult pe propria persoana, pe serviciul lor si pe alte aspecte ale vietii personale)

 

- Barbatul neimplicat si relaxat. (acesti barbati nu isi asuma responsabilitati, nu sunt gata sa se angajeze intr-o relatie sau cariera, traiesc pentru ziua de astazi si nu isi fac griji pentru cea de maine.)

 

 

 

In ce categorie se incadreaza partenerul tau actual?

 

Care este categoria de barbat care te atrage si de ce?

 

Care este categoria de barbat care ti se pare cel mai putin atragatoare si de ce?

 

 

Mie imi place barbatul modern. Si cam atat.

Barbatul familist nu-mi place pentru ca el considera ca treaba femeii e sa stea acasa, sa se ocupe de copii, si sa nu mearga deloc la servici.

Barbatul egocentric si barbatul neimplicat mi se par niste 'pierde-vara'. Sunt prea preocupati de hobby-uri si de distractii. Macar barbatul egocentric e preocupat si de cariera...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, e clar, toate preferam barbatul modern. Momentan nu-s in nicio relatie, dar persoanele cu care am avut relatii serioase (in numar de 2) fac amandoua parte din aceasta categorie. Cea mai putin atragatoare categorie e, pentru mine, cea a barbatului neimplicat si relaxat. Cu toate ca si cele doua categorii ramase-cea a barbatului traditionalist si cea a barbatului egocentric-sunt si ele catastrofe, macar ei aduc ceva bani in casa.

Editat de AmphetamineGirl
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Toate trei ati pus doua voturi ...care din voi triseaza ? :flowers:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ooopa ....a aparut si al treilea vot ...la tradionalisti :flowers:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu mi se pare prea inspirata impartirea, un barbat traditionalist de regula este si egocentric, deci cele doua categorii merg sincron.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un egocentric poate fi si un parinte traditional. El considera ca este pionul principal in familie, pentru ca aduce venituri si pretinde sa-i fie recunoascuta autoritatea inclusiv de membrii familiei.

Este devotat familiei din punctul lui de vedere, adica face totul pentru ea chit ca ignora sentimentele celorlalti, considera ca de succesul lui profesional beneficiaza si familia.

Editat de gheorghe35

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eeeeeeeeeeeee............... Cunosc perfect tipul despre care spui tu, dar asta e un alt mod de a intelege cuvantul traditionalist sau un alt punct de vedere. Hai sa ii clasificam, de data asta, strict dupa criteriile stabilite de cercetatorii britanici ..sau americani sau ce mai sunt ei.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×