sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Testul culorilor(Testul Luscher) rapid,simplu si interesant Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 18 October 2008 - 09:57 PM

http://www.mihneafir...est_luscher.php

Mie mi s-au potrivit interpretarile...ce ziceti,va place?

P.S. fiti atenti,acolo,printre culorile pe care le puteti alege,este si negru...eu nu am vazut din prima,si l-am ignorat in alegere.
P.P.S. nu-mi spuneti va rog,ca negrul nu e culoare ci valoare...

Aceasta postare a fost editata de Arcangelo: 18 October 2008 - 10:08 PM

#2 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 18 October 2008 - 10:00 PM

Da, se potriveste, o singura remarca am : "Esti foarte exigent in standardurile pe care le aplici in alegerea partenerului "
Pe sistemul.. succesuri :lol2:

Misto saitu' :lol2:

#3 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 29 October 2008 - 10:42 AM

Directii si obiective

Vrei sa fii mai activ si sa ai o sfera de influenta mai larga; aceasta dorinta te face nelinistit si in genere esti condus de dorintele si sperantele tale. Esti in stare sa va multiplici activitatile pentru a cuprinde un intreg domeniu.

Starea actuala

Depui eforturi pentru a-ti imbunatati imaginea proprie in ochii altora pentru a le obtine intelegerea si aprobarea trebuintelor si dorintelor tale.

Potential

Relatiile sunt rareori la inaltimea inaltelor tale expectatii emotionale si trebuintei tale de a le realiza, ceea ce va duce la dezamagire. Intotdeauna ai retineri sau obiectii si tinzii sa ramai retinut emotional si neatasat.

Neacceptare

Stres aparut datorita unei rau venite restrictii sau limitari. Vrei libertatea de a-ti urma propriile convingeri si principii, doresti sa fii respectat ca individ. Preferi sa va expui la orice numai sa nu ti se impuna limitari si restrictii. Dorinta de a-ti controla propriul destin.

Complexe si limitari

Simti anumite restrictii si faptul ca esti impiedicat sa progresezi, te face sa cauti o solutie care sa inlature aceste limitari.

#4 Utilizator offline   D3liciousGrl 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-August 08

Scris 01 November 2008 - 05:18 PM

se potriveste :flowers: frumos testul

#5 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 01 November 2008 - 07:48 PM

Directii si obiective

Impuls spre odihna, relaxare, pace si intelegere afectiva. Simti ca ai fost tratat fara consideratie si drept urmare esti nelinistit si agitat. Iti privesti situatia ca intolerabila atata vreme cat cerintele tale nu se conformeaza acesteia.

Starea actuala

Participi prompt la lucrari care permit stimulare sau excitare, activare. Vrei sa fii vesel, multumit.

Potential

Esti foarte exigent in standardele pe care le aplici in alegerea partenerului si cauti o perfectiune destul de nerealista in viata ta intima.

Neacceptare

Capacitatea ta de a rezista presiunilor a fost solicitata la maximum ducand la stres si la un sentiment de infrangere, nerabdare si iritabilitate. Ti-ai pierdut curajul in fata vietii si vointa, pentru a duce lupta cu dificultatile existente. Te simti impovarat peste masura si lipsit de tel dar continui sa te mentii pe pozitie si sa-ti urmaresti obiectivele cu o perseverenta iesita din comun. Acest lucru te supune la o apasare intolerabila de care vrei sa scapi dar nu te poti aduna pentru a lua hotararea necesara. Ca atare ramai bine fixat in problema neputand nici sa o vedeti in mod obiectiv, nici sa va debarasati de ea. Nu puteti lasa lucrurile sa mearga de la sine si simti ca nu vei avea liniste decat atunci cand iti vei atinge obiectivul. Implicare nerezolvata.

Complexe si limitari

Doresti sa realizezi o situatie stabila si linistita care sa iti permita sa scapi de nelinistea care te-ar fi impiedicat de la obtinerea tuturor lucrurilor pe care le vrei.

cica asta is eu

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Testeaza-ti logica monikutza)  6 5.425
Poll (No New) Chestionar:    Ce vicii aveti? * * * * *
tigari, droguri, bautura...
copil-in-anonimat  138 14.219
Replici noi How gay is your boyfriend?
Test super tare :))
D3liciousGrl  13 2.863
Hot Topic (New) Atasamente How many camels is your girlfriend worth?
Test super tare :))
D3liciousGrl  26 4.443
Replici noi sa aveti de unde alege :D
cand nu aveti ceva mai bun de facut
spider  13 8.206