Sari la conținut
Forum Roportal
Arcangelo

Testul culorilor(Testul Luscher)

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

http://www.mihneafiran.ro/test_luscher.php

 

Mie mi s-au potrivit interpretarile...ce ziceti,va place?

 

P.S. fiti atenti,acolo,printre culorile pe care le puteti alege,este si negru...eu nu am vazut din prima,si l-am ignorat in alegere.

P.P.S. nu-mi spuneti va rog,ca negrul nu e culoare ci valoare...

Editat de Arcangelo

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, se potriveste, o singura remarca am : "Esti foarte exigent in standardurile pe care le aplici in alegerea partenerului "

Pe sistemul.. succesuri :lol2:

 

Misto saitu' :lol2:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Directii si obiective

 

Vrei sa fii mai activ si sa ai o sfera de influenta mai larga; aceasta dorinta te face nelinistit si in genere esti condus de dorintele si sperantele tale. Esti in stare sa va multiplici activitatile pentru a cuprinde un intreg domeniu.

 

Starea actuala

 

Depui eforturi pentru a-ti imbunatati imaginea proprie in ochii altora pentru a le obtine intelegerea si aprobarea trebuintelor si dorintelor tale.

 

Potential

 

Relatiile sunt rareori la inaltimea inaltelor tale expectatii emotionale si trebuintei tale de a le realiza, ceea ce va duce la dezamagire. Intotdeauna ai retineri sau obiectii si tinzii sa ramai retinut emotional si neatasat.

 

Neacceptare

 

Stres aparut datorita unei rau venite restrictii sau limitari. Vrei libertatea de a-ti urma propriile convingeri si principii, doresti sa fii respectat ca individ. Preferi sa va expui la orice numai sa nu ti se impuna limitari si restrictii. Dorinta de a-ti controla propriul destin.

 

Complexe si limitari

 

Simti anumite restrictii si faptul ca esti impiedicat sa progresezi, te face sa cauti o solutie care sa inlature aceste limitari.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Directii si obiective

 

Impuls spre odihna, relaxare, pace si intelegere afectiva. Simti ca ai fost tratat fara consideratie si drept urmare esti nelinistit si agitat. Iti privesti situatia ca intolerabila atata vreme cat cerintele tale nu se conformeaza acesteia.

 

Starea actuala

 

Participi prompt la lucrari care permit stimulare sau excitare, activare. Vrei sa fii vesel, multumit.

 

Potential

 

Esti foarte exigent in standardele pe care le aplici in alegerea partenerului si cauti o perfectiune destul de nerealista in viata ta intima.

 

Neacceptare

 

Capacitatea ta de a rezista presiunilor a fost solicitata la maximum ducand la stres si la un sentiment de infrangere, nerabdare si iritabilitate. Ti-ai pierdut curajul in fata vietii si vointa, pentru a duce lupta cu dificultatile existente. Te simti impovarat peste masura si lipsit de tel dar continui sa te mentii pe pozitie si sa-ti urmaresti obiectivele cu o perseverenta iesita din comun. Acest lucru te supune la o apasare intolerabila de care vrei sa scapi dar nu te poti aduna pentru a lua hotararea necesara. Ca atare ramai bine fixat in problema neputand nici sa o vedeti in mod obiectiv, nici sa va debarasati de ea. Nu puteti lasa lucrurile sa mearga de la sine si simti ca nu vei avea liniste decat atunci cand iti vei atinge obiectivul. Implicare nerezolvata.

 

Complexe si limitari

 

Doresti sa realizezi o situatie stabila si linistita care sa iti permita sa scapi de nelinistea care te-ar fi impiedicat de la obtinerea tuturor lucrurilor pe care le vrei.

 

 

cica asta is eu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×