Salt la continut


Fotografie

Cifra destinului


 • Te rog sa te conectezi pentru a raspunde
23 replici la acest subiect

#1 venusdoom

venusdoom

  Boboc

 • Full Members
 • Strica
 • 6 mesaje

Scris 28 September 2008 - 09:25 AM

Cifra destinului este numarul dvs. individual, cel mai important numar. Se gaseste in data nasterii. In numerologie ea este la fel de importanta ca si Semnul Soarelui in astrologia occidentala. Desi trebuie luate in considerare toate numerele, cifra destinului reprezinta cheia intregului dvs. tablou numerologic. Ea este considerata a fi nr. dvs. norocos. Depinde insa de numerele dvs. auxiliare daca va veti putea folosi sau nu cu usurinta de puterea sa. Respectarea directiei indicata de cifra destiinului va face existenta mai usoara, nerespectarea ei o face mai dificila. Numarul care va guverneaza, va arata, deci, directia in viata, principalele sanse pe care vi le veti atrage, talentele si caracteristicile dvs.

De obicei, aceasta directie este identificata cu usurinta. Uneori se poate sa va impotriviti s-o urmati si sa refuzati sa profitati de oportunitatile ce vi se ofera. Aceasta se intimpla mai ales atunci cand numarul zilei dvs. de nastere (descris in Capitolul 3) este diferit de cifra destinului. In acest caz, veti avea probleme pana ce va veti aduce din nou viata pe drumul cel bun. De asemenea, s-ar putea ca prietenii sa considere caracteristicile conferite de ziua nasterii ca potrivindu-vi-se cel mai bine, dar aceasta impresie este falsa.

Sensul cuvantului sanscrit "DHARMA" ar putea descrie functia cifrei destinului: drumul de urmat in viata, care se potriveste cel mai bine naturii dvs. Fiecare cifra a destinului prezinta caracteristicile cu cea mai mare posibilitate de a fi specifice celor nascuti sub cifra respectiva. Avem, cu totii, aptitudinea de a conduce, in diferite momente ale vietii noastre, dar numai cei guvernati de cifra 1 vor face zilnic dovada acestei capacitati. Aceste talente si trasaturi dominante care apar in mod regulat sunt cele care disting o cifra a destinului de alta.

Ca sa aflati care este cifra destinului dvs., adunati toate numerele din data nasterii, unul cate unul apoi continuati adunarea pana obtineti o singura cifra.

1. Conducatorul, pionierul
Directia de urmat: realizarea prin sine însusi; sa învete sa se bazeze doar pe sine, sa conduca si sa demareze proiecte.
Caracteristici pozitive: vointa, curaj, hotarâre, calitati de conducator si îndrumator, initiativa, creativitate, popularitate, originalitate, caracter mobilizator, acceptarea criticilor si a altor puncte de vedere. Tendinte negative: egoismul, tirania, tendinta de a domina, ambitia exagerata, nerabdarea, incapacitatea de a lucra în colectiv (individualismul exagerat).

2. Cooperantul, cel care ajuta
Directia de urmat: asocierea, cooperarea, parteneriatul. Caracteristici pozitive: diplomat, rabdator, ascultarea celorlalti, prietenos, inspirat, muzical, meticulos, politicos si manierat, adaptabilitate, capacitate de a întelege mai multe puncte de vedere, preocupare pentru mediul familial si pentru trecut (amintiri, istorie etc.). Tendinte negative: hipersensibilitatea, nehotarârea, ezitarea, dualitatea afectiva si/sau profesionala, energie fluctuanta, timiditate, visarea exagerata.

3. Animatorul, bucuria de a trai, artistul
Directia de urmat: sa învete cum sa aduca fericirea; exprimare si comunicare. Caracteristici pozitive: spirit deschis, sociabil, vivacitate, creativ, norocos, iubitor de distractii, entuziast, vesel, imaginativ, pitoresc, istet, învata repede, usurinta de „a face bani”, elocventa, flexibilitate, optimism. Tendinte negative: superficialitate, neastâmpar, gelozie, se plictiseste repede, nervozitate, risipitor, teama de a fi singur, împrastiat, alearga dupa mai multe lucruri deodata, lipsa de motivatie pentru a începe sau continua ceva.

4. Constructorul, munca si organizare
Directia de urmat: realizarea prin munca sau cariera; sa îsi construiasca viata pe temelii solide, sa îsi foloseasca autodisciplina în mod costructiv. Caracteristici pozitive: simtul efortului, perseverenta si regularitate, spirit practic, realist, muncitor, loial, cinstit, matur, serios, organizat, îndemânat, bun planificator, traditionalist, putere de concentrare. Tendinte negative: îngust la minte, dogmatic, monoton, lenes, prea lent, efortul exagerat care îi distruge sanatatea, seriozitate exagerata, receala, atitudinea rigida.

5. Comunicatorul, progresistul
Directia de urmat: realizarea într-un context liber si bogat în experiente, sa învete sa caute libertatea, sa comunice si sa provoace schimbarea. Caracteristici pozitive: a comunica, iubitor de libertate, versatilitate, adaptabil, gândire rapida, sexual, analitic, progresist, simtul autonomiei si al spatiului, mobilitate, studios, bun comerciant, convingator, curiozitate, buna dispozitie, nu agreaza rutina. Tendinte negative: prea schimbator, autoindulgenta, instabilitate, impulsivitate, agitatie mentala, nerabdare, caderea în viciu (placerea simturilor), tendinta spre promisiuni facile, minciuna.

6. Dascalul, iubitorul de oameni
Directia de urmat: realizarea în armonie afectiva, a învata bucuriile responsabilitatii, a genera armonia, a fi creative. Caracteristici pozitive: simtul echilibrului, devotament, responsabil, cinstit, creativ, armonios, sfatos, artistic, bun pedagog, ordonat, discernamânt, bun familist si afacerist, capacitate de a ajunge prin merit în functii importante, darnic.Tendinte negative: intoleranta, susceptibilitate, perfectionist, bagaret, nelinistit, sovin, tendinta spre excese alimentare, moralist, îsi face griji inutile, nu întelege alte puncte de vedere.

7. Individualistul, misticul
Directia de urmat: realizarea în cadrul unei vieti de calitate, sa învete din propria experienta, sa se foloseasca de întelepciune si cunostinte. Caracteristici pozitive: dorinta de a face descoperiri si de a învata, reflectie si luciditate, intuitiv, individualist, perfectionist, gândire profunda, analitic, spiritual, misterios, talent în mai multe domenii, emotii profunde, calitati de tamaduitor, calitati de cercetator, îi place sa ajute pe ceilalti, imaginativ, are nevoie de a sta mai mult în solitudine pentru a întelege adevarurile ascunse. Tendinte negative: nu accepta sfaturi, aroganta, raceala, vorbarie multa, tergiversare, nu-i place munca fizica, tendinta de a-si complica singur viata, viseaza prea mult cu ochii deschisi, pesimist, lipsa de realism, principii prea riguroase, lipsa de încerdere în sine, neprietenos, nu îsi exteriorizeaza sentimentele si emotiile (ceea ce poate deranja în anumite situatii).

8. Ambitiosul, satisfactia materiala
Directia de urmat: realizarile concrete si obtinerea unui bun echilibru între partea materiala si cea spirituala a vietii, sa învete sa-si fixeze obiective precise si sa devina independent. Caracteristici pozitive: ambitie, puternic, bun organizator, marinimos, de nadejde, independent, competitiv, dinamic, încredere în sine însusi si în viata, sportiv si atletic, bun afacerist. Tendinte negative: materialist, lacom, nemilos, abuz de putere, agresiv, duritate, intoleranta, nerabdare, nedrept, lipsa de respect, extremist.

9. Filantropul, metafizicianul
Directia de urmat: sa învete cum sa îsi arate compasiunea, dezvoltarea idealismului si creativitatii, a deveni util celorlalti.
Caracteristici pozitive: sensibilitate, interes pentru oameni si pentru cunoastere, milos, filantrop, idealist, romantic, teatral, creativ, fascinant, da mai mult decât primeste, bun învatator, capacitate mare de învatare, carismatic, tolerant, artistic, simt religios. Tendinte negative: împrastiat, temperamental, tendinta spre iluzii, emotivitate exacerbata, reactii impulsive sau excesive, viata în deriva, nerabdare, cadere în viciu (alcool, droguri etc.), spirit nepractic, neatentie fata de detalii, sacrificii fara rost, tendinta de a cadea prada escrocilor sau de a deveni escroc.- numerele supreme,discutate separat de unii numerologi(daca prin insumarea cifrelor datei de nastere rezulta unul dintre numerele supreme atunci acestea se interpreteaza separat,fara a mai fi nevoie de a aduna cifrele pentru a obtine un numar cu cifra unica)


11. Cel cu potential si idei marete
Directia de urmat: realizarea idealului sau a obiectivelor. Caracteristici pozitive: omul relatiilor suspuse, combativitate, intuitie dezvoltata, optimist, dinamic, inspirat si spiritual. Tendinte negative: emana o tensiune nervoasa care poate sta în calea realizarii propriilor sale interese, nerabdare, nestatornicie, duritate, intransigenta, agitatie, lipsa echilibrului, probleme nervoase, fanatic si necinstit, hipersensibilitate, distructiv, încapatânat, agresiv, nu se poate mentine într-o relatie, pericol de a cadea sub influenta spiritelor negative.

22. Marele Constructor
Directia de urmat: realizarea concreta a ambitiilor pentru sine si pentru colectivitate. Caracteristici pozitive: rabdare, rezistenta, hotarâre, întelegerea celorlalti, vedere elevata asupra vietii, constiinta dezvoltata, devotament total în vederea realizarii unui mare obiectiv, eficienta, realizator de geniu. Tendinte negative: idei nerealiste, principii prea riguroase, dezinteres fata de cei apropiati, viata dezechilibrata, incoerenta, mari probleme nervoase sau psihologice, escroc de zile mari, caracter dificil, încapatânat.

33. Omul sacrificiului si al compasiunii
Directia de urmat: sa devina un bun îndrumator, sa se lepede pe sine în favoarea binelui colectiv. Caracteristici pozitive: vointa echilibrata, bun confident, capacitate de a suporta multe si de a trece peste situatiile dificile, se pune în serviciul umanitatii fara sa astepte nimic în schimb, spirit de sacrificiu, compasiune, capacitate de a simti nevoile celorlalti, intuitiv, responsabil, echilibrat, artist sau învatator, tolerant. Tendinte negative: cadere în viciu (placerea simturilor), nu vine în întâmpinarea nevoilor celorlalti, lene si nepasare, teama de a-si asuma responsabilitatile (inclusiv cele familiale - parinte neglijent), nesimtire, nu cunoaste masura în nici un domeniu, autosuficienta.

44. Autodisciplinatul, oportunistul
Directia de urmat: sa gaseasca utilitatea lucrurilor, sa devina un bun organizator - atât la nivel de detaliu cât si la nivel de ansamblu. Caracteristici pozitive: rezistenta, perseverenta, muncitor, obiectiv, practic, serios, ordonat, exactitate. Tendinte negative: exagereaza cu munca, încapatânare, vede oamenii ca pe niste obiecte în „marele plan” si îi trateaza ca atare, prea rigid, carierist învederat, nu permite nici un fel de abatere de regula, intransigenta maxima, materialism exacerbat, este urmarit de ghinion, piedici nenumarate cauzate de propiul caracter, relatii dificile, incorect, lipsa de sensibilitate, intolerant, asupritor, rece, violent, „omul de fier”. Pe parcursul articolelor viitoare vom merge mai departe în calculele numerologice si vom putea afla cifra destinului din calculul numerologic al numelui complet, scopul vietii, zile norocoase, zile fatidice, compatibilitati, cifra de vibratie interioara, matrita psihoenergoinformativa, ciclurile de noua ani, anii decisivi din viata si multe altele. Daca doriti ca exemplul numerologic din articolul urmator sa fie chiar data de nastere si numele dumneavoastra, puteti scrie pe site-ul “Gardianul”, în cadrul paginii cu articolul.
care dintre voi a gasit numerele supreme in destin?
 • 0

Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST

#2 valium

valium

  Boboc

 • Full Members
 • Strica
 • 18 mesaje

Scris 28 September 2008 - 09:48 AM

alte cifre care mai sunt semnificative ar mai fi cifra vocalelor(obtinuta prin insumarea cifrelor corespondente vocalelor numelui complet),care reprezinta cifra dorintelor inimii si cifra consoanelor,care reprezinta imaginea individului in fata lumii.cele doua cifre insumate,a vocalelor si a consoanelor dau cifra de expresie

Tabelul următor ne arată ce cifra îi corespunde fiecărei litere:

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z --

ClFRELE VOCALELOR

Cifra vocalelor 1 - Acestor persoane le place sâ preia conducerea, să-şi vadă încurajate ideile şi dorinţele. Preferă să lucreze singuri, iar munca pe cont propriu le face plăcere. în general aleg căi originale, neobişnuite. Mereu în căutarea independenţei, au simţul umomlui şi, în general, sunt persoane optimiste. Cu toate acestea, este posibil să nu ţină cont de dorinţele celor din jur. 0 datâ ce au luat o dedzie, sunt nerâbdători să o pună în practică şi le place să facă totul în felul lor.

Cifra vocalelor 2 - Deşi sunt persoane înclmate spre cooperare şi lucrează cu uşurinţă împreună cu alţii, pot fi timizi sau rezervaţi atunci când se pune problema să facă ei prima mişcare. Uneori preferă sâ fie altcineva cel care o face şi nu le este greu să continue, într-o direcţie ce le-a fost indicată. Preferă un ritm de viaţă lent şi constant şi le displace profund să fie zoriţi. Aceşti indivizi se simt atraşi de muzică şi de ritm. Au nevoie de linişte şi nu se simt în largul lor într-un mediu prea competitiv. Sunt receptivi la sentimentele celor din jur şi îşi doresc să fie inspiraţi.

Cifra vocalelor 3 - Persoanele care au cifra vocalelor 3 sunt oameni iubitori de distracţii, care caută condiţii plăcute de viaţă şi o atmosferă antrenantă. Sunt ambiţioşi şi au nevoie să-şi valorifîce creativitatea în orice ar întreprinde, iar o dată munca terminată ei vor să petreacă şi să se simtă bine. Se bucură atunci când sunt înconjuraţi de oameni şi au nevoie de o stimulare permanentă, altmmteri se plictisesc rapid, căci aceşti indivizi se simt puternic atraşi de latura fascinantă a vieţii. Ei au darul de a evalua corect motivele care îi împing la acţiune pe ceilalţi şi le face plăcere să converseze. Cu toate acestea, pot fi uneori înfumuraţi şi orgolioşi.

Cifra vocalelor 4 - Persoanele care au această cifră a vocalelor îşi doresc o viaţă ordonată şi organizată, au vederi practice şi privesc cu neîncredere tot ceea ce este neconvenţional. Pentru ei stabilitatea şi securitatea sunt de maximă importanţă. Aceşti oameni nu se tem de munca grea, dar li se întâmplă să se simtă îngrădiţi şi să rămână fixaţi într-un acelaşi făgaş. Dacâ simt că stagnează pentru multă vreme, îşi pot modifîca în mod spectaculos dorinţele, dar în cea mai mare parte a timpului detestă schimbările, pentru că aceşti nativi se simt în largul lor doar între hotare clar delimitate.

Cifra vocalelor 5 - Doritori de libertate şi mereu în căutarea unui stil de viaţă lipsit de orice fel de restricţii, ei au nevoie să comunice cu cei din jur şi sunt în permanenţă interesaţi de tot ceea ce reprezintă idei noi şi progresiste. Le place să experimenteze totul măcar o singură dată, sunt versatili şi se adaptează rapid la schimbârile de situaţii. 0 dată ce au experimentat ceva în întregime, caută altceva. Sunt atraşi de călătorii şi acordă o mare importanţă sexului. Mereu neliniştiţi, să lasă poate prea mult în voia plăcerilor.

Cifra vocalelor 6 - Fiinţe îndatoritore, persoanele care au cifra vocalelor 6 acceptă cu uşurinţă responsabilităţile care le revin. Vor să vadă că se face dreptate şi au un pronunţat simţ a ceea ce este bine şi rău. Vor ca toţi cei din jur să le urmeze exemplul în ceea ce priveşte responsabilitatea. Aceşti indivizi au nevoie de o viaţă de familie liniştită şi armonioasâ şi îşi doresc să primească şi să ofere dragoste. Aptitudinile lor creative ar trebui valorificate. Deoarece sunt mereu în căutarea perfecţiunii, nu se simt în largul lor atunci când trăiesc în condiţii care nu corespund acestui ideal.

Cifra vocalelor 7 - Aceşti nativi au nevoie de un timp petrecut în singurătate, pentru a putea medita. Ei simt nevoia să ia decizii singuri şi le displace să li se spună ce să facă. Deşi analizează totul, adeseori apelează şi la intuiţie. Au un pronunţat simţ al propriei individualităţi şi le place să îşi păstreze secretele pentru sine. lubesc natura - cel mai adesea, marea. Aceşti indivizi îşi pierd echilibrul atunci când nu pot petrece câteva momente singuri cu gândurile lor. Le place să încerce totul ei înşişi şi detestă să primească sfaturi.

Cifra vocalelor 8 - Mereu căutând să-şi atingă ţelurile, aceşti nativi sunt ambiţioşi, cu o putemică dorinţă de a învinge. Se luptă pentru independenţă. Gândiri logice, organizaţi în tot ceea ce îşi propun, ei pot lua hotărâri foarte dure. Dorinţele le sunt intense şi de aceea se simt frustraţi şi umiliţi dacă nu reuşesc să le împlineascâ. Se învinuiesc mereu şi ar trebui să se relaxeze ceva mai mult. Dacă trebuinţele personale le sunt satisfâcute, se vor îndrepta şi către cei mai puţin norocoşi, pentru a-i ajuta.

Cifra vocalelor 9 - Persoanele care au cifra vocalelor 9 doresc să îşi vadă idealurile puse în practică în viaţa de toate zilele. înţelegători, cu interese foarte variate, ei sunt plini de compasiune faţă de cei din jur. Adoră să călătorească. Din nefericire, îşi risipesc energia în mult prea multe proiecte. Naturi romantice, ei savurează din plin spectacolul vieţii. Existenţa este experimentată la o scară mare. Au dorinţe creatoare, pe care ar trebui să şi le satisfacă. lubesc viaţa, dar au prea mare încredere în cei din jur.

Efectul pe care cifra vocalelor îl are asupra dumneavoastră depinde de cifra destinului. în cazul în care ambele numere coincid (cifra vocalelor şi cifra destinului), înseamnă că nu vor exista conflicte între lucmrile pe care le doriţi de la viaţă. Aceasta este combinaţia ideală.

Dacă, totuşi, cele două sunt diferite, va exista un conflict între dorinţele dum-neavoastră. Atunci când ambele numere sunt fie pare, fie impare, acest conHict nu va fi unul major, deoarece, deşi cele douâ cifre indică nevoi diferite, ele sunt complementare şi se sprijină una pe cealaltă.

Conflictul va apărea în cazul în care un număr este par iar celâlalt impar. Cifra destinului vă va oferi şanse pe care nu le doriţi, iar cifra vocalelor vă va da dorinţe şi vise care sunt incompatibile cu aptftudinile şi talentele dumneavoastră. Cifra vocalelor arată doar acele lucruri care vă motivează, şi nu ceea ce faceţi dumneavoastră în fapt. Când vom studia, în continuare, cifra numelui complet, s-ar putea sâ descoperiţi că felul în care acţionaţi corespunde mai mult cifrei destinului. Această cifră vă arată întotdeauna direcţia potrivită în care să vă îndreptaţi.

Dacă cifra vocalelor este aceeaşi cu cifra zilei de naştere, este important să nu se pună un accent prea mare pe caracteristicile acesteia din urmă, în detri-mentul celor date de cifra destinului (acest lucru numai în cazul în care cifra destinului şi cifra zilei de naştere sunt diferite).
ClFRA CONSOANELOR

Cifra consoanelor 1 - Imaginea pe care o creează este cea a unui conducător. Aceşti nativi păşesc pe scena vieţii plini de inipativă, hotărâre şi originalitate şi lasă impresia că sunt perfect capabili să îşi poarte singuri de grijă şi că se bazează numai pe propriile forţe. Par siguri pe ei, chiar şi atunci când nu sunt, şi uneori îşi fac duşmani prin entuziasmul cu care vor să-şi vadă planurile duse la bun sfârşit. Nu par să lucreze bine în echipă. Persoane fericite, adeseori cu o popularitate imediată, aceşti nativi par să nu aibă niciodatâ nevoie de ajutor.

Cifra consoanelor 2 - Imaginea pe care o creează este cea a unei persoane cooperante şi prietenoase. Fac faţă cu bine oricărei situaţii atunci când este nevoie de diplomaţie. Dau dovadă de mult tact şi au un real talent să dea sfaturi, să-i consoleze şi să-i ajute pe cei de lângă ei. Fiinţe inspirate, dar întotdeauna discrete, aceşti nativi pot părea timizi la început, şi nu vor fi ei cei care fac prima mişcare. Ca trâsâtură negativă par vicleni dar, în general, sunt consideraţi a fi oameni degajaţi şi sinceri, care pot fi prieteni de nădejde.

Cifra consoanelor 3 - Nativii acestei cifre lasă impresia unor persoane inteli-gente, spirituale şi fericite. Cu o creativitate pronunţată, iubind viaţa şi distracţiile, persoanele a căror cifră a consoanelor este 3 au o minte agerâ şi sunt capabile să aducă bucuria şi veselia înjurul lor. Par mereu agitaţi şi se plictisesc foarte repede;

sunt fiinţe sociabile care se simt în largul lor în situaţii mondene, iar imaginea creată este cea a unei persoane foarte norocoase.

Cifra consoanelor 4 - Impresia pe care aceşti nativi o lasă este cea a unor persoane cu talente organizatorice, care acţionează m mod practic într-o situaţie de criză. Sunt oameni hamici, stabili emoţional şi foarte reţinuţi, cu o autodis-ciplină foarte putemică. Deosebit de înzestraţi pentru munca de detaliu, se achită cu uşurinţă de plicticoasele corvezi cotidiene. Personalităţi tradiţionaliste şi conservatoare, nativii acestei cifre preferă lucmrile naturale celor artificiale, lăsând impresia unor oameni previzibili, dar fermi.

Cifra consoanelor 5 - Imaginea creată este una de adaptabilitate. Par să aibă multe talente şi sunt perfect capabili să întreprmdă aproape orice, adaptându-se aproape instantaneu situaţiei. Reacţionează rapid, cu multă inteligenţâ şi entuziasm. Lasă impresia unor persoane cu vederi progresiste, care vor să experimenteze tot ceea ce este nou. Nu pot sta mult timp într-un loc şi sunt veşnic m căutarea libertăţii. încă de la prima întâlnire magnetismul lor sexual este evident şi, în general, comportamentul acestor nativi pare mult mai promiscuu decât este el în realitate. Cei dinjuml lor nu pot fi niciodată absolut siguri în legătură cu ei, deoarece firea acestor indivizi este un strălucitor paradox.

Cifra consoanelor 6 - Nativii a căror cifră a consoanelor este 6 lasă impresia unei creativităţi ce se îmbinâ cu un putemic simţ al răspunderii. Par fîri armonioase şi echilibrate, cu o mare dragoste pentru fi-umos; sunt eficienţi atunci când lucrează în echipă şi pot fi parteneri de nădejde. Par a fi înzestraţi pentru activitatea didactică, iar căminul este singurul loc unde sunt cu adevărat fericiţi. Deşi au tendinţa să îşi facă griji inutile, sunt părinţi foarte iubitori.

Cifra consoanelor 7 - Imaginea creată este una de răceală, independenţă şi gândire profundă. Este greu să îi cunoşti cu adevărat pe aceşti indivizi. Singuratici şi misterioşi, nu dezvăluie nimic despre propria persoană. Firi individualiste, refuză să accepte sfaturile şi insistă să abordeze în felul lor problemele cu cai se confruntă. Par aroganţi, deşi în realitate sunt doar rezervaţi. Nu le este team să facă ei primul pas, ci pur şi simplu nu vor să îl facă.

Cifra consoanelor 8 - Nativii a căror cifră a consoanelor este 8 dau impresi unor persoane putemice, sigure pe sine şi foarte capabile. Par ambiţioşi şi hotărâ să reuşească în viaţă şi au obiective clar precizate. Cu toate acestea viaţa lor n pare prea uşoară, deoarece frământările şi ghinionul îi urmăresc uneori. Tipi( pentru aceşti nativi este tendinţa de a se confrunta fie cu succese răsunătoar fie cu eşecuri lamentabile. în general sunt adevăraţi luptători, tenace, buni ( cei de lângă ei, dar uneori devin avari şi materialişti. Simt nevoia să fie stăpâi pe situaţie în orice circumstanţe.

Cifra consoanelor 9 - Imaginea corectă este una dramatică, romantică, marca de idealism. Nadvii a căror cifră a consoanelor este 9 iubesc oamenii şi au vede largi. Personalităţi carismatice, par a fi filantropi, plini de compasiune, cu abordare a vieţii destul de puţin convenţională. Independenţi şi creativi, acq indivizi constituie o prezenţă dinamică şi atrăgătoare. Deoarece sunt persoai energice, dar şi iuţi la mânie, viaţa lor este departe de a fi plictisitoare.
 • 0

#3 Lady Kapa

Lady Kapa

  Demon

 • Advanced Member
 • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
 • 1021 mesaje

Scris 28 September 2008 - 01:20 PM

Mda.. nu stiu cum se face ca mie mi se cam potrivesc..

Cifra destinului 2.
Cifra suprema 11.
Cifra vocalelor 2.
Cifra consoanelor 9.

:yahoo:
 • 0

#4 Aroundlove

Aroundlove

  Crin

 • Advanced Member
 • StricaStricaStricaStricaStrica
 • 897 mesaje

Scris 30 September 2008 - 07:54 PM

7. Individualistul, misticul
Directia de urmat: realizarea în cadrul unei vieti de calitate, sa învete din propria experienta, sa se foloseasca de întelepciune si cunostinte. Caracteristici pozitive: dorinta de a face descoperiri si de a învata, reflectie si luciditate, intuitiv, individualist, perfectionist, gândire profunda, analitic, spiritual, misterios, talent în mai multe domenii, emotii profunde, calitati de tamaduitor, calitati de cercetator, îi place sa ajute pe ceilalti, imaginativ, are nevoie de a sta mai mult în solitudine pentru a întelege adevarurile ascunse. Tendinte negative: nu accepta sfaturi, aroganta, raceala, vorbarie multa, tergiversare, nu-i place munca fizica, tendinta de a-si complica singur viata, viseaza prea mult cu ochii deschisi, pesimist, lipsa de realism, principii prea riguroase, lipsa de încerdere în sine, neprietenos, nu îsi exteriorizeaza sentimentele si emotiile (ceea ce poate deranja în anumite situatii).Cifra vocalelor 7 - Aceşti nativi au nevoie de un timp petrecut în singurătate, pentru a putea medita. Ei simt nevoia să ia decizii singuri şi le displace să li se spună ce să facă. Deşi analizează totul, adeseori apelează şi la intuiţie. Au un pronunţat simţ al propriei individualităţi şi le place să îşi păstreze secretele pentru sine. lubesc natura - cel mai adesea, marea. Aceşti indivizi îşi pierd echilibrul atunci când nu pot petrece câteva momente singuri cu gândurile lor. Le place să încerce totul ei înşişi şi detestă să primească sfaturi.


Cifra consoanelor 9 - Imaginea corectă este una dramatică, romantică, marca de idealism. Nadvii a căror cifră a consoanelor este 9 iubesc oamenii şi au vede largi. Personalităţi carismatice, par a fi filantropi, plini de compasiune, cu abordare a vieţii destul de puţin convenţională. Independenţi şi creativi, acq indivizi constituie o prezenţă dinamică şi atrăgătoare. Deoarece sunt persoai energice, dar şi iuţi la mânie, viaţa lor este departe de a fi plictisitoare.


Cifra vocalelor=cifra destinului=cifra de expresie

Mi se potrivesc.

Aceast mesaj a fost editat de Aroundlove: 30 September 2008 - 07:56 PM

 • 0

#5 MaxJuve

MaxJuve

  Orhidee

 • Silver Member
 • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
 • 4191 mesaje

Scris 30 September 2008 - 07:58 PM

cifra destinului:1
cifra vocalelor:1
cifra consoanelor:5
 • 0

#6 Roxana@ Elena

Roxana@ Elena

  Orhidee

 • Silver Member
 • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
 • 4553 mesaje

Scris 30 September 2008 - 08:13 PM

ioi atatea cifre aci


cifra destinului 4
cifra vocalelor 4
cifra consoanelor 3-asta nu pra imi iese la socoteala mie :think:
 • 0

#7 dubito

dubito

  Lalea

 • Full Members
 • StricaStricaStrica
 • 207 mesaje

Scris 01 October 2008 - 02:16 PM

44. Autodisciplinatul, oportunistul
Directia de urmat: sa gaseasca utilitatea lucrurilor, sa devina un bun organizator - atât la nivel de detaliu cât si la nivel de ansamblu. Caracteristici pozitive: rezistenta, perseverenta, muncitor, obiectiv, practic, serios, ordonat, exactitate. Tendinte negative: exagereaza cu munca, încapatânare, vede oamenii ca pe niste obiecte în „marele plan” si îi trateaza ca atare, prea rigid, carierist învederat, nu permite nici un fel de abatere de regula, intransigenta maxima, materialism exacerbat, este urmarit de ghinion, piedici nenumarate cauzate de propiul caracter, relatii dificile, incorect, lipsa de sensibilitate, intolerant, asupritor, rece, violent, „omul de fier”. Pe parcursul articolelor viitoare vom merge mai departe în calculele numerologice si vom putea afla cifra destinului din calculul numerologic al numelui complet, scopul vietii, zile norocoase, zile fatidice, compatibilitati, cifra de vibratie interioara, matrita psihoenergoinformativa, ciclurile de noua ani, anii decisivi din viata si multe altele. Daca doriti ca exemplul numerologic din articolul urmator sa fie chiar data de nastere si numele dumneavoastra, puteti scrie pe site-ul “Gardianul”, în cadrul paginii cu articolul.
care dintre voi a gasit numerele supreme in destin?


Eu am cifra 1, ma regasesc..in oarecare masura.
In schimb, daca tot ai intrebat, am descoprit ca prietenul meu are 44, desi nu prea se aseamana cu descrierea...sau poate cine stie...nu acum sau nu stiu eu :doh:
 • 0

#8 XXII

XXII

  Crin

 • Advanced Member
 • StricaStricaStricaStricaStrica
 • 959 mesaje

Scris 06 October 2008 - 09:53 PM

deci chestia aia cu 33 este cea mai mare porcarie si manipulare ever!
 • 0

#9 .Goddess.

.Goddess.

  contrar opiniei.

 • Advanced Member
 • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
 • 1279 mesaje

Scris 06 October 2008 - 10:13 PM

5. Comunicatorul, progresistul
Directia de urmat: realizarea într-un context liber si bogat în experiente, sa învete sa caute libertatea, sa comunice si sa provoace schimbarea. Caracteristici pozitive: a comunica, iubitor de libertate, versatilitate, adaptabil, gândire rapida, sexual, analitic, progresist, simtul autonomiei si al spatiului, mobilitate, studios, bun comerciant, convingator, curiozitate, buna dispozitie, nu agreaza rutina. Tendinte negative: prea schimbator, autoindulgenta, instabilitate, impulsivitate, agitatie mentala, nerabdare, caderea în viciu (placerea simturilor), tendinta spre promisiuni facile, minciuna.


cat se poate de adevarat, in afara de faza cu minciuna si cu promisiunile facile.
 • 0

#10 mirela b

mirela b

  Orhidee

 • Advanced Member
 • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
 • 1449 mesaje

Scris 07 October 2008 - 05:29 AM

La mine nu se potriveste absolut deloc. Ce prostioare.
 • 0