Sari la conținut
Forum Roportal
venusdoom

Cifra destinului

Postări Recomandate

Cifra destinului este numarul dvs. individual, cel mai important numar. Se gaseste in data nasterii. In numerologie ea este la fel de importanta ca si Semnul Soarelui in astrologia occidentala. Desi trebuie luate in considerare toate numerele, cifra destinului reprezinta cheia intregului dvs. tablou numerologic. Ea este considerata a fi nr. dvs. norocos. Depinde insa de numerele dvs. auxiliare daca va veti putea folosi sau nu cu usurinta de puterea sa. Respectarea directiei indicata de cifra destiinului va face existenta mai usoara, nerespectarea ei o face mai dificila. Numarul care va guverneaza, va arata, deci, directia in viata, principalele sanse pe care vi le veti atrage, talentele si caracteristicile dvs.

 

De obicei, aceasta directie este identificata cu usurinta. Uneori se poate sa va impotriviti s-o urmati si sa refuzati sa profitati de oportunitatile ce vi se ofera. Aceasta se intimpla mai ales atunci cand numarul zilei dvs. de nastere (descris in Capitolul 3) este diferit de cifra destinului. In acest caz, veti avea probleme pana ce va veti aduce din nou viata pe drumul cel bun. De asemenea, s-ar putea ca prietenii sa considere caracteristicile conferite de ziua nasterii ca potrivindu-vi-se cel mai bine, dar aceasta impresie este falsa.

 

Sensul cuvantului sanscrit "DHARMA" ar putea descrie functia cifrei destinului: drumul de urmat in viata, care se potriveste cel mai bine naturii dvs. Fiecare cifra a destinului prezinta caracteristicile cu cea mai mare posibilitate de a fi specifice celor nascuti sub cifra respectiva. Avem, cu totii, aptitudinea de a conduce, in diferite momente ale vietii noastre, dar numai cei guvernati de cifra 1 vor face zilnic dovada acestei capacitati. Aceste talente si trasaturi dominante care apar in mod regulat sunt cele care disting o cifra a destinului de alta.

 

Ca sa aflati care este cifra destinului dvs., adunati toate numerele din data nasterii, unul cate unul apoi continuati adunarea pana obtineti o singura cifra.

 

1. Conducatorul, pionierul

Directia de urmat: realizarea prin sine

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

alte cifre care mai sunt semnificative ar mai fi cifra vocalelor(obtinuta prin insumarea cifrelor corespondente vocalelor numelui complet),care reprezinta cifra dorintelor inimii si cifra consoanelor,care reprezinta imaginea individului in fata lumii.cele doua cifre insumate,a vocalelor si a consoanelor dau cifra de expresie

 

Tabelul următor ne arată ce cifra

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mda.. nu stiu cum se face ca mie mi se cam potrivesc..

 

Cifra destinului 2.

Cifra suprema 11.

Cifra vocalelor 2.

Cifra consoanelor 9.

 

:yahoo:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
44. Autodisciplinatul, oportunistul

Directia de urmat: sa gaseasca utilitatea lucrurilor, sa devina un bun organizator - at

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

5. Comunicatorul, progresistul

Directia de urmat: realizarea

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×