True West la Festivalul International de Teatru de la Sibiu

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 8 ani si 3 luni
Vizualizari
219

Voteaza & Distribuie

Descriere

„TRUE WEST" la SIBFEST 2011


Spectacolul "TRUE WEST" realizat de TEATRU74 a fost invitat la editia din acest an a prestigiosului Festival International de Teatru de la Sibiu.


TRUE WEST", de Sam Shepard, in regia lui Vlad Massaci, cu Nicu Mihoc, Marius Turdeanu, Costin Gavaza si Monica Ristea va fi jucat la Sibiu, in data de 30 mai 2011, ora 23.00, in Clubul Zebrano.

"True West" la Festival International de Teatru de la SibiuFestivalul International de Teatru de la Sibiu, cel mai important festival anual de artele spectacolului din Romania si al treilea ca amploare si importanta din lume, propune un program care aduce la Sibiu participanti din 70 de tari si prezinta 350 de evenimente ce se desfasoara in 66 de spatii de joc, asteptand zilnic 35 000 de spectatori.


Companii de renume din domeniul artelor spectacolului, regizori romani si straini, critici, operatori din turismul cultural local si regional, operatori culturali straini, zeci de mii de spectatori din comunitatea locala, regionala si internationala se intalnesc la Sibiu pentru a sarbatori, pe parcursul a zece zile, creatia si creativitatea artistica in cadrul unui eveniment cultural ce urmareste promovarea reperelor valorice valabile la nivel mondial.


Pana atunci insa, iubitorii de teatru din Tirgu-Mures pot vedea "TRUE WEST", duminica, 17 aprilie 2011, ora 19,00, la sediul TEATRU74 din Cetatea Tirgu-Mures, strada Avram Iancu, nr. 2.


Rezervarile la spectacolul de duminica pot fi facute pe www.teatru74.ro