sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Elena Undreală - Devil wears prada cu andrelele, unul pe faţă, zece pe dos Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Cleric Preston 

• Donator de celule STEM
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 11-April 08

Scris 21 September 2008 - 07:12 AM

"Devil wears prada" (predatorii – „diavolii" de sus, se hranesc cu „diavolii" de jos - prădaţii).

Iata cum un om inteligent, intelectual, poate avea aceeasi constiinta de sine ca si un ţăran analfabet, adica la genunchiul broastei (nota bene).

Unii sărăntoci au vrut prin orice mijloace să îşi depăşească condiţia. "Eu am vrut…" (sa am totul, pe orice cale) spune elena, ceea ce in cazul ei e similar cu "eu voiesc a mă înălţa mai presus de tronul lui...". Are nevoie sa se inalte mereu in preajma tronului basescian pentru ca procurorii sunt dirijati de acolo.

Poate că în final (adica post mortem), dorinta acestor predatori va fi aceea de a se fi născut la fel de înceţi la minte ca şi prada lor. Asta în cazul în care există un Cartierul General autentic. Desigur, aceşti predatori consideră că ei sunt Cartierul General. De unde si disperarea eminescienilor - "religia e o fraza de dansii inventata".

"Soarta" prădaţilor e de a trăi în invidie faţă de prădătorii lor. Pentru ca sunt pe acelasi nivel al constiintei de sine, ceea ce-i deosebeste pe unii de ceilalti este viclenia si puterea de a constata realitatea imediata si indepartata, strict in plan material. Si mai e o diferenta intre prada si pradator. Prada greseste mereu fata de ea insasi, pe cand pradatorii comit rar greseli fata de propria persoana (si cei apropiati lor).

"Soarta" prădătorilor e aceea de a tinde mereu mai sus, îmbrăcându-se de la pradă şi cu prada (sugându-i sângele) şi de a nu fi niciodata sătui (pentru ca nu au limite).

Acest gen de "soarta" are la baza alegeri inconstiente sub influenta parentala.

Prădătorii sunt de regulă fosti copii iubiţi (care au primit f multe permisiuni) şi evident sunt foarte inteligenţi. Dar pentru că nu le-au fost trasate limite (de mici), atat direct cat si prin model parental, au devenit psihopaţi...politici (de fapt politico-economici, parazitand statul si impiedicand dezvoltarea clasei mijlocii si a sistemului capitalist).

......................................................

Real, ziaristul Marian si psihologul Andrei au făcut doar jocul elenei, i-au oferit acesteia ocazia de a-si face campanie politică. Pentru ca asa si-au castigat si ei o paine in plus de la Realitatea TV.

Zambetul elenei transmite un mesaj celor doi, inclusiv Ancai: "Voi puteti spune orice pentru ca eu imi cunosc prada si aceasta va musca nada cu siguranta".

Si, intr-adevar asa e, o parte din prada va musca cu siguranta. Alta parte, nu va merge vot, sau va vota PSD, doar pentru alternanta. Prada reala va vota in continuare udrisme, acestia fiind cei mai naivi si mai prosti dintre alegatori, cei care au acelasi nivel de constiinta ca si hotul. Pentru ca e nevoie sa ai acelasi nivel de constiina cu hotul pentru a fi furat de acelasi hot la infinit si in acelasi mod (vezi istoria Caritasului, cei care au depus bani acolo au fost la fel de lacomi ca si creatorii Caritasului, doar ca mult mai prosti).
...........................................................
Din păcate nivelul macrosocial prădător-pradă (politician-alegător) este regăsit în familiile multor români, in care cei doi parteneri sunt unul prădător altul pradă, unul cumpărător altul vânzător (cumpărat). De aceea şi sunt la noi atât de mulţi indivizi extaziaţi de oamenii puterii şi roşi de invidie la adresa acestora. Pentru că ne place să ne vindem în orice ipostază şi de asemenea ne place să cumpărăm pe celalalt. Si ne place sa facem troc pana si cu sentimentele, de aceea avem atatea pseudo-familii.
...................................................

Politic solutia e vot negativ, again and again, din 4 in 4 ani. Pentru ca asa se vor trimite unii pe altii la DNA. Si poate pana la urma vor obosi sa mai fure atat de mult.

Un prim exemplu de vot negativ a fost Oprescu. Astfel firma de parcări a elenei s-a dus pe copcă iar elena a fost nevoita sa croseteze la propriu in fata electoratului. Pentru ca pana acum ne-a croşetat la figurat.
...................................................

http://www.realitatea.net/video_476786_ele...deo_351151.html

...aha, deci despre asta era vorba... :jester:

Aceasta postare a fost editata de Cleric Preston: 21 September 2008 - 07:34 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Antiteza "HOMO SOVIETICUS"-''HOMO OCCIDENTALIS"
In ce fel gindesc occidentali diferit...
Rusul Singuratic  53 9.248
Topic inchis Atasamente Salvatorul Romaniei
portret robot
Kilkoana  93 14.066
Topic inchis APELUL FORTA CIVICA
pentru o viata si nu pentru supravietuire
Aurapres  0 2.219
Topic inchis 1 decembrie-Timisoara,Arad,Bucuresti,Cluj,Targoviste heaven  1 1.606
Topic inchis Atasamente Planul macabru al tiganilor
realitatea e chiar mai dura decat fictiunea !
Zax  62 11.451