Hotel Pacsirta

Hotel Pacsirta

Detalii

Adresa
Sovata, Strada Trandafirilor, nr. 85 A
Telefon
0365082480
Social links
Categorie
Hoteluri
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1601

Voteaza & Distribuie

Descriere

Hotel Pacsirta Sovata

În hotelul nostru vă puteţi bucura de o vacanţă de neuitat într-o ambianţă confortabilă şi estetică, acordând atenţie maximă persoanelor importante din viaţa Dvs, în timp ce vă bucuraţi de clipele de neuitat petrecute împreună. Hotel Pacsirta de **** stele este situat în centrul staţiunii Sovata Băi, în vecinătatea Lacului Ursu. Camerele noastre cu două sau trei paturi, dotate cu echipamente moderne şi opere de artă populare sunt destinate să servească confortul şi odihna activă a oaspeţilor noştri.

Toate camerele noastre sunt dotate cu Telefon, Cablu TV, DVD Player, Internet cu fir şi Wireless, minibar. Sala exclusivă de joc îi aşteaptă pe cei care vor să se relaxeze, dispunem de masă de biliard, fotbal de masă, TV cu ecran mare utilizabil şi ca proiector. Specialitatea principală a Hotelului este primirea persoanelor cărora le place vînătoarea, motiv pentru care dispunem de seif pentru arme și de loc pentru spălat cizme. Oaspeţii Hotelului Pacsirta se întâlnesc cu experienţele oferite de combinarea cu succes a tradiţiei, a culturii transilvănene cu echipamentele şi soluţiile moderne, confortabile.

Dealul Ținuturilor de Sare este situat la periferia din partea de est a Ținutului Secuiesc. Cea mai mare localitatea a acestuia este Sovata. Aici s-a format Lacul Ursu, cel mai mare lac sărat heliotermic al lumii (40235 m2), singurul lac heliotermic al Europei (încălzindus-se de la soare). Fenomenul de heliotermie (vara, temperatura apei variază în funcție de acumularea căldurii solare în apa sărată, apa caldă fiind protejată de un strat de apă proaspată provenită din râulețe, care nu se amestecă cu apă sarată, ci se menține la suprafată, acționînd ca un izolator termic. Componentele principale ale apei este sarea de masă (NaCl), a cărei concentrație este mai mare la adâncime, variează între 6-31%.

HOTEL PACSIRTA de **** stele se situează la nici 200 de metri de la această minune a naturii, prin înfățișare se potrivește în această ambianță pitorească, iar prin aspectul lui este reprezentantul stilului tradițional de construcție local.

Orar

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00