didi_2002, la Sep 22 2008, 09:44 PM, a spus:
Buna arra12
Si eu sunt incepatoare pe forum dar ma intereseaza exact acelasi subiect care te-a presat pe tine acum 1 luna : laparoscopie la dr Ion Ionut (Giulesti).
Urmeaza sa ma operez cam in 1 - 2 saptamani cu el, tot pentru un chist endometriozic si as dori sa stiu cum a decurs operatia. E OK doctorul? Experiente neplacute, ceva?
Iar cu partea financiara cum ai rezolvat? Ca vad ca nimeni nu deschide si comenteaza acest subiect si chiar e nasol, ca nu stii la ce sa te astepti pe acolo...
Ca de conditiile spitalicesti de la Giulesti nu prea vad cuvinte de lauda pe la nimeni.
Iti multumesc din suflet daca imi poti da si mie un feedback sincer si orice detalii consideri tu necesare (pe PM).
Multumesc si iti doresc sanatate multa si sper ca esti deja recuperata.
Eu abia azi ma programez dar asta inseamna cateva zile....deci peste cateva zile ma voi opera si ...iti voi scrie impresii dupa operatie.
Nimeni nu spune nimic despre partea financiara, este un subiect tabu. Am aflat de la niste fete foarte dragute de pe alt forum ca acum un an jumatate au dat una 200 ron alta 100 euro la doctor, una 100 ron una 50 euro la anestezist, la asistenta 50ron resprectiv 100 ron. deci asta se intampla acum 1-2 ani
Cred ca ar trebui 300 euro la dr si la anestezist 100 euro....Dar fiecare cu cat are si cat poate. O sa iti pove dupa operatie.
te pupic si multa sanatate.