viata de caine eu insumi doctorul ciureanu
Scris 17 August 2008 - 07:20 PM
Imi pare rau ca trebuie sa va spun , dar domnul Ciureanu Costel medic de meserie din localitatea Tulcea,este de-a dreptul un calau,un ucigas,un sarlatan care si-a dat tatal afara din casa dupa moartea maicasii.De aceea si fiica-sa a plecat de acasa in domeniul prostitutiei,din cauza lui.Pe fisul il tine la facultate cu banii stransi din spagi si mita,adica ciubucuri.
Scris 18 August 2008 - 02:54 PM
De ieri ma bantuie topicul asta... ma tot gandesc ce-a vrut autorul sa ne transmita...
Scris 18 August 2008 - 03:18 PM
Amarena, la Aug 18 2008, 01:54 PM, a spus:
De ieri ma bantuie topicul asta... ma tot gandesc ce-a vrut autorul sa ne transmita...
Pai eu cred ca a vrut sa fie ..ceva intre reclama mascata si autocritica .
Sau poate disperarea unui om
Scris 18 August 2008 - 04:47 PM
ciureanu, la Aug 17 2008, 08:20 PM, a spus:
Imi pare rau ca trebuie sa va spun , dar domnul Ciureanu Costel medic de meserie din localitatea Tulcea,este de-a dreptul un calau,un ucigas,un sarlatan care si-a dat tatal afara din casa dupa moartea maicasii.De aceea si fiica-sa a plecat de acasa in domeniul prostitutiei,din cauza lui.Pe fisul il tine la facultate cu banii stransi din spagi si mita,adica ciubucuri.
Tu esti pacientul?
Scris 19 August 2008 - 03:37 AM
la durere numai fiere viata egal suferinta suferinta egal durere deci viata egal durere descarca toate aspectele si linisteste-te spune dar fara nume chiar si imaginare ajunge fapta care doare concret adica pe bune. Ce te doare ?
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis