sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Calatorind in Ungaria destinatii, cazare, impresii Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 22 April 2008 - 10:34 AM

Incerc de cateva zile sa imi rezerv o cazare la Budapesta pentru sfarsitul lunii iunie. Am incercat prin Wizz Hotel iar apoi direct prin Hotelopia.ro, n-a mers - Am incercat cu diverse carduri Mastercard (in lei de la BCR si in euro de la BRD, am primit doar mesajul REFUSED).Nu stiu care e motivul refuzului, au ei o eroare pe site, niciunul din cardurile folosite nu sunt bune sau nu se accepta din Romania?!?)

Asadar: daca stie cineva o cazare ieftina in Budapesta, cu posibilitatea rezervarii online SI din Romania, raman recunoscator.

Aceasta postare a fost editata de Enki: 18 May 2009 - 01:27 PM

0

#2 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 26 April 2008 - 12:58 AM

Well... pana la urma am rezolvat-o singur, si daca mai e de folos cuiva, va spun si adresa prin care am reusit sa fac rezervarea : http://www.booking.com/ . Sunt o groaza de destinatii, iar cu cardul de la BRD in euro merge plata online.
0

#3 Utilizator offline   Ntim 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-March 08

Scris 29 April 2009 - 08:06 AM

Budapesta e unul din cele mai frumoase orase prin care trece Dunarea.
Orasul merita vizitat indiferent de sezon, totdeauna e plin de turisti si vase de croaziera, e o destinatie foarte buna tinind cont ca e si aproape de vestul romaniei. Turism in Ungaria nu inseamna numai Budapesta...mai sunt multe alte locuri ( statiuni balneare ) unde conditiile de cazare si divertisment sunt foarte bune ..ex..Gyula...Haiduszoboszlo...ambele foarte aproape de vestul romaniei, in multe orase mai mari sau mai mici sunt stranduri cu apa termala sau piscine deschise si iarna.
Lacul Balaton e alt loc foarte bun pentru turism tinind cont ca lungimea lui e de peste 60 km si e inconjurat de multe statiuni mai mari sau mai mici.
In capatul celalalt al lacului Balaton la citiva km se afla statiunea Heviz un fel de virf al turismului balnear cu multe hoteluri de 4 si 5 stele si conditii de lux de tratament balnear si bai termale unde este un lac cu apa termala.

Fisiere atasate

• Fisier atasat  buda.jpg (185.05K)
    Number of downloads: 97

1

#4 Utilizator offline   Saharian 

• fost
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 29 April 2009 - 08:11 AM

De acord, Budapesta e o destinatie superba pentru un weekend de destresare, in special vara

:roll:
1

#5 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 02 February 2012 - 02:31 PM

Am fost si eu acolo in vara 2011 si mi-a placut! Am facut si turul orasului cu autobuz Hop On Hop Off (model londonez - cu etaj).
1

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi California
Cazare in Los Angeles
AndreiRN  4 462
Replici noi Copenhaga Suzu  2 4.132
Replici noi Viata si munca in U.A.E maestrobucur  0 2.215
Replici noi Noi reguli privind calatoriile cu avionul in SUA The Unknown  4 2.421
Replici noi Nisipurile de aur
de aur sau nu ?
jmekera  12 31.388