Jump to content
Forum Roportal
_cata

Calatorind in Ungaria

Recommended Posts

Incerc de cateva zile sa imi rezerv o cazare la Budapesta pentru sfarsitul lunii iunie. Am incercat prin Wizz Hotel iar apoi direct prin Hotelopia.ro, n-a mers - Am incercat cu diverse carduri Mastercard (in lei de la BCR si in euro de la BRD, am primit doar mesajul REFUSED).Nu stiu care e motivul refuzului, au ei o eroare pe site, niciunul din cardurile folosite nu sunt bune sau nu se accepta din Romania?!?)

 

Asadar: daca stie cineva o cazare ieftina in Budapesta, cu posibilitatea rezervarii online SI din Romania, raman recunoscator.

Edited by Enki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well... pana la urma am rezolvat-o singur, si daca mai e de folos cuiva, va spun si adresa prin care am reusit sa fac rezervarea : http://www.booking.com/ . Sunt o groaza de destinatii, iar cu cardul de la BRD in euro merge plata online.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Budapesta e unul din cele mai frumoase orase prin care trece Dunarea.

Orasul merita vizitat indiferent de sezon, totdeauna e plin de turisti si vase de croaziera, e o destinatie foarte buna tinind cont ca e si aproape de vestul romaniei. Turism in Ungaria nu inseamna numai Budapesta...mai sunt multe alte locuri ( statiuni balneare ) unde conditiile de cazare si divertisment sunt foarte bune ..ex..Gyula...Haiduszoboszlo...ambele foarte aproape de vestul romaniei, in multe orase mai mari sau mai mici sunt stranduri cu apa termala sau piscine deschise si iarna.

Lacul Balaton e alt loc foarte bun pentru turism tinind cont ca lungimea lui e de peste 60 km si e inconjurat de multe statiuni mai mari sau mai mici.

In capatul celalalt al lacului Balaton la citiva km se afla statiunea Heviz un fel de virf al turismului balnear cu multe hoteluri de 4 si 5 stele si conditii de lux de tratament balnear si bai termale unde este un lac cu apa termala.

post-144868-1240985189_thumb.jpg

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

De acord, Budapesta e o destinatie superba pentru un weekend de destresare, in special vara

 

:roll:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am fost si eu acolo in vara 2011 si mi-a placut! Am facut si turul orasului cu autobuz Hop On Hop Off (model londonez - cu etaj).

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

„Prea mulți ALBI fericiți, prea multe CRUCI și INSUFICIENȚI imigranți”

 

Motivele halucinante pentru care candidatura orașului Székesfehérvár din Ungaria de a deveni capitală culturală europeană a fost respinsă.

 

http://evz.ro/prea-multi-albi-fericiti-prea-multe-cruci-insuficienti-imigranti.html

 

 

Nu-mi vine sa cred ce a devenit Europa, ce conceptii au despre albii fericiti si cruci.   Si asta e doar conditia culturala si turistica plus ca sint fericiti si danseaza!!!

Asa arata oricare oras sau sat in Ungaria, n-au nevoie de palate sa fie fericiti cateodata!!!   

Share this post


Link to post
Share on other sites

780

Fumatul Interzis!   ... in caz ca traversati tara si va loviti de aceasta afisare dar se scumpesc si tigarile ca sa ajunga, sa se apropie de taxa de tutun fortat de EU pentru tarile membre, care nu se va realiza in acest secol.   Poate afisele ajuta, dar nu cred.   Nu se dau amenzi din cate am citit, deci poate merge si asa  :o: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu conteaza cu ce am inceput si cu ce am de gand sa termin, dar n-am de gand sa vizitez vreodata Ungaria. :pardon:Indiferent daca fumatul este interzis sau nu. :o:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×