1UltimUnicorn, la Jan 15 2008, 01:23 PM, a spus:
Dacă Dumnezeu Tatăl, aka. Marele Arhitect, aka. Iahve, aka. Allah, ... nu ar fi inventat prostia, eu nu aş fi mai avut de cine rāde.
E drept că totul a īnceput prin a-mi fi milă de prostime. Īncă īmi este. Dar li se zice proşti pentru că refuză să fie ajutaţi.
Knd mi-am dat seama că Mila mea pentru ei e o suferinţă inutilă, am ajuns la īnţeleapta concluzie că mai bine profit de prostime şi mă amuz pe seama lor. E mai constructiv.
Sunt īnţelept sau sunt diabolic ???? Asta e īntrebarea ce mă frămāntă.
zicea o amica: ' Uite-te la Niculina, fata asta nu o pus mana pe mai mult de 10 carti in toata viata ei, la scoala trece ca pestele prin apa si nu munceste nimic, ce sa mai spun de problemele existenteale care ma macina pe mine . Dar stii ce? ..ea e fericita..flirteaza cu baietii intr-o veselie, se imbraca mereu la ultima moda si merge toata ziua la discoteca fara nici o grija..si mai stii ce? ..peste 10 ani probabil ca va sta in spatele unei tejghele toata ziua, va avea un sot ce lucreaza toata ziua si 2 copii manelisti, va merge in fiecare vara la mare, va barfi toata dupa amiaza..etc etc...si va fi FERICITA atat de usor..ei nici nu-i trebuie mai mult....zi si tu acuma : sa nu-mi fie ciuda???????? '
Aceasta postare a fost editata de stupid_me: 15 January 2008 - 09:46 PM