Pagina 1 din 1
hmm maybe yes naybe no
Scris 28 October 2007 - 08:01 PM
Atunci cand simti ca nu mai poti respira de dorul lui (ei) sau cand te certi cu el (ea) totul se duce de rapa nimic nu mai este frumos si atunci cand esti cu ea(el) te simti ca in rai? Asta e dragsote????stiu ca multi ar zice sa astept sa vad cum este dar eu nu prea stiu cam unde este limita si ca sa zic asa astept sa fie ceva "miraculos"astept pareri
Scris 28 October 2007 - 10:29 PM
Si eu zic ca esti indragostita!
Uite dovada: Asta e dragsote????
Vreau si eu sa ma mai simt asa! Daca ai in plus din licoare, da si pe la mine!
Asa, serios vorbind, nici nu poti iubi cu jumatati de masura. E bine sa fie "pachetul " intreg de sentimente. Si , garantat, vei lua teapa si iti juri pe ce ai mai sfant ca nu vei mai da tot, ba chiar te si razbuni o perioada pe sexul opus, insa in final tot vei iubi.
Sa iti traiasca mult iubirea! Sa te bucuri de fiece moment !
Uite dovada: Asta e dragsote????
Vreau si eu sa ma mai simt asa! Daca ai in plus din licoare, da si pe la mine!
Asa, serios vorbind, nici nu poti iubi cu jumatati de masura. E bine sa fie "pachetul " intreg de sentimente. Si , garantat, vei lua teapa si iti juri pe ce ai mai sfant ca nu vei mai da tot, ba chiar te si razbuni o perioada pe sexul opus, insa in final tot vei iubi.
Sa iti traiasca mult iubirea! Sa te bucuri de fiece moment !
Scris 28 October 2007 - 11:53 PM
cailcaoana, la Oct 28 2007, 10:29 PM, a spus:
Si eu zic ca esti indragostita! Uite dovada: Asta e dragsote????Vreau si eu sa ma mai simt asa! Daca ai in plus din licoare, da si pe la mine!Asa, serios vorbind, nici nu poti iubi cu jumatati de masura. E bine sa fie "pachetul " intreg de sentimente. Si , garantat, vei lua teapa si iti juri pe ce ai mai sfant ca nu vei mai da tot, ba chiar te si razbuni o perioada pe sexul opus, insa in final tot vei iubi. Sa iti traiasca mult iubirea! Sa te bucuri de fiece moment !
Mersi mult de tot
Aceasta postare a fost editata de Sw33t Angel: 28 October 2007 - 11:54 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
confuz!
help |
Yonut+miruna | 13 | 2.800 |
|
Idei preconcepute | Her | 38 | 10.273 |
|
Probleme de penetrare
un sfat va rog |
Cristi din prahova | 80 | 10.379 |
|
De ce anume au nevoie barbatii din partea femeilor sa fie multumiti de casnicie?
Rog in primul rand sa comenteze barbatii..sa stim si noi unde gresim |
OacOac | 318 | 33.714 |
|
e bine sau rau sa se iubiasca doi barbati? | florindruc | 43 | 10.558 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis