sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

facultate... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   deedee17 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-August 07

Scris 22 August 2007 - 01:37 AM

Sunt clasa a XII-a... :o: si trebuie sa imi aleg facultatea pe kre sa o urmez dar nu stiu ce ar fi cea mai buna.. :o: .Sunt la filologie, si pot sa spun ca am ca materii preferate lb romana,geografia si biologia(kiar dak nu am faqt dekt in clasa a IX-a si a X-a) :) ..in rest ma "impac" bn q limbile straine si q celelalte materii (fara mate, fizik, chimie,sport :D )...Sincer mi-ar placea sa fiu profesoara insa nu este o meserie bn platita asa k as vrea sa aleg altceva :o: ...Imi doresc o meserie bine platita...o functie importanta dak se poate...oriqm ceva de viitor...insa nu stiu care ar fi facultatea portivita pt a deveni asa ceva :P ...Mi-ar placea sa am contact q oamenii, sa ii ajut(nu imi recomandati medicina pt k lesin knd vad sange :o: ) , sa ii organizez, sa fac ordine.Mentionez k sunt dispusa sa invatz :P ....Astept sfaturi, pareri...Multumesc anticipat :)
0

#2 Utilizator offline   Nebuloasa 

• && she does what makes her feel alive.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 22 August 2007 - 01:42 AM

Vezi postareadeedee17, la Aug 22 2007, 02:37 AM, a spus:

Mentionez k sunt dispusa sa invatz ....Astept sfaturi, pareri...Multumesc anticipat :D
Intai si intai, invata sa renunti la limbajul de mIRC.
Este obositor sa citesti un text numai cu sh-uri,tz-uri,k-uri.

Referitor la facultate, numai tu stii ce anume iti doresti sa faci pe viitor, numai tu stii in ce domeniu ai putea profesa.
0

#3 Utilizator offline   aaa1234 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-February 06

Scris 22 August 2007 - 01:58 AM

Citeaza

...Mi-ar placea sa am contact q oamenii, sa ii ajut(nu imi recomandati medicina pt k lesin knd vad sange :) ) , sa ii organizez, sa fac ordine.Mentionez k sunt dispusa sa invatz :) ....Astept sfaturi, pareri...Multumesc anticipat :D

De psihologie ce zici? Este o meserie destul de bine platita, daca detii/ajungi in vreun cabinet particular.
Ai mai putea incerca o fac. de drept, turism sau de limbi straine. Whatever floats your boat.
0

#4 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 22 August 2007 - 08:59 AM

Vezi postareadeedee17, la Aug 22 2007, 02:37 AM, a spus:

Imi doresc o meserie bine platita...o functie importanta dak se poate...oriqm ceva de viitor...insa nu stiu care ar fi facultatea portivita pt a deveni asa ceva

Pentru asa ceva nu-ti trebuie facultate ci PASIUNE! Banii nu se fac dintr-o meserie anume ci din pasiune. Daca ai pasiune poti face bani din aproape orice.

Teapa asta o iau multi, privesc la o persoana de succes si spun "ar trebui sa fiu si eu in meseria respectiva" dar lucru pe care nu-l vad e pasiunea ce a dus la succesul respectiv. Sunt mii de oameni cu aceiasi meserie care n-au nici 10% din ce are ala care o face cu pasiune. Doctori care se chinuie sa-si plateasca chiria, avocati care inca stau pe banii parintilor, etc.

Regula e simpla: Aduci un serviciu semnificativ celor din jur... ajungi bogat. Ca sa aduci un serviciu semnificativ trebuie sa poti lucra cu spor. Ca sa lucrezi cu spor trebuie sa-ti placa. Deci, daca vrei sa ajungi bogata alege ceva ce-ti place cu adevarat. Uite un exercitiu simplu care te poate ajuta sa descoperi directia:

1. Ia o foaie A4 si imparte-o in doua. In capatul primei coloane trece cuvantul APTITUDINI iar in capatul la a doua INTERESE
Acum timp de minim 20 de min. incearca sa pui in cele 2 coloane TOT ce s-ar potrivi (adica sa fie ori ceva ce poti face, ori un interes)
2. Ia inca o foaie A4 si in capatul ei pune urmatoarea intrebare: "Ce as putea face zilnic folosindu-ma de APTITUDINILE si INTERESELE mele astfel incat sa imbogatesc viata celor din jur. "
Acum timp de 20-30 de min pune pe foaie TOATE raspunsurile care iti trec prin cap, indiferent cat de fanteziste sau absurde ar parea.... scrie-le pe toate , TOATE.

Dupa ce ai facut exercitiul, orienteaza-te spre facultatea care te poate ajuta cel mai mult in indeplinirea misiunii... o sa fie mult mai clar care dintre ele te poate ajuta. :cry:

Aceasta postare a fost editata de Cavaleru' Jedi: 22 August 2007 - 09:00 AM

0

#5 Utilizator offline   deedee17 

• Boboc
  • Pip

Scris 22 August 2007 - 12:09 PM

Ruxandra iti multumesc pt sfat. :cry: Nu sunt dependenta de k-ri,tz-uri ...Pot foarte bine sa scriu si fara sa le folosesc :)....M-am gandit la pshihologie :lol2: , si la drept(mi-ar placea , mai ales ca functia de avocat este una importanta dar eu nu as putea sa interactionez cu un criminal de exemplu, nu as putea sa vad un cadavru :lol2: ...
0

#6 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 22 August 2007 - 01:11 PM

da ai vazut vreodata un cadavru?
0

#7 Utilizator offline   deedee17 

• Boboc
  • Pip

Scris 22 August 2007 - 01:20 PM

Nu , nu am vazut.
0

#8 Utilizator offline   Nebuloasa 

• && she does what makes her feel alive.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 22 August 2007 - 01:20 PM

Psihologia e frumoasa. Daca ti-ar face placere sa lucrezi cu oamenii, sa ii ajuti, ar putea fi o alegere buna.
0

#9 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 22 August 2007 - 01:21 PM

Vezi postareadeedee17, la Aug 22 2007, 02:20 PM, a spus:

Nu , nu am vazut.

esti cam tanara sa fii convinsa ca ai o asemenea teama fara macar sa incerci s-o infrunti..
0

#10 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 22 August 2007 - 01:36 PM

Vezi postareadeedee17, la Aug 22 2007, 01:09 PM, a spus:

nu as putea sa vad un cadavru :cry: ...

eh... si eu credeam ca e dificil cu cadavrele astea.... dar nu e chiar asa... :lol2: dupa faza initiala te desenzibilizezi.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente bac 2009
metodologie, calendar, variante etc.
scumpica18  5 3.729
Topic inchis Biblioteca Scolii Roportal Alethia  2 3.925
Topic inchis Psihologie an I
are cineva grilele de la neuropsihologie????:)
Ellyshor89  1 5.022
Replici noi Cautare referat
Please help.....
Paul  0 1.120
Topic inchis Miscarea pt Educatie!
"Toti pentru educatie,educatie pentru toti!!!"
cristy_05  6 5.976