Expozitie fotografie - Noi, Himalaya

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
176

Voteaza & Distribuie

Descriere

EXPOZITIE FOTOGRAFIE
„Noi, Himalaya"11.02 - 4.03.2010Vernisaj : JOI, 11 februarie, ora 19.00, Centrul Cultural Francez

Pentru Cristian Tzecu anul 2008 a fost un an foarte prielnic pentru expeditii: doua dintre ele in Himalaya indiana, respectiv cea nepaleza.Mii de fotografii au fost facute pe tot parcursul periplului sau. A putut astfel sa imortalizeze fascinantele sale experiente, peisajele magnifice din Delhi, McLeod Ganj, Srinagar si Ladakh pana la regiunea SoloKhumbu, aproape de Everest unde Cristian si insotitorii sai au escaladat muntele Island Peak (6189m) si Ama Dablam (6812m).


Fotografia de pe afis a castigat sectiunea Paysage-Voyage a concursului anual organizat de revista franceza PHOTO in 2008. Pentru a saluta acest premiu, CCF si firma Continental au sprijinit realizarea expozi tiei la care va invitam cu drag.


In expozitie i-am invitat cu cateva imagini si pe Minerva Vincze, care a urcat cu noi pe Island Peak, respectiv pe Catalin Neacsu, alaturi de care am pedalat in India.


La vernisajul care va avea loc la sediul CCF in 11 februarie, incepand de la orele 19, va fi prezent in premiera si filmul lui Cristian Tzecu si Catalin Neacsu „50 Rupees", ilustrand expeditia ciclista himalayana "Cu bicicleta pe acoperisul lumii" . Durata filmului e de 35 minute. Din 12 februarie, filmul va putea fi vizionat pe www.DeParteaTa.ro.Expozitie_Noi_Himalaya