relatii stranse de gat
Scris 17 May 2007 - 11:32 AM
sunt cazuri in care barbatul e mai mult plecat (marinari, soferi de curse internationale, )... oameni care stau mult in deplasari
cum rezista relatiile?
ps. fara filosofii de genul daca iubire e tot e ca ... iubire e dar comunicarea si tangenta celor doi e primordiala pentru atmosfera dintre cei doi deci plecam deja de la premisa ca iubirea exista pentru ca altfel nu ar exista relatia...
cum rezista relatiile?
ps. fara filosofii de genul daca iubire e tot e ca ... iubire e dar comunicarea si tangenta celor doi e primordiala pentru atmosfera dintre cei doi deci plecam deja de la premisa ca iubirea exista pentru ca altfel nu ar exista relatia...
Scris 17 May 2007 - 11:33 AM
ellla, la May 17 2007, 12:32 PM, a spus:
sunt cazuri in care barbatul e mai mult plecat (marinari, soferi de curse internationale, )... oameni care stau mult in deplasari
cum rezista relatiile?
cum rezista relatiile?
Daca-i dragoste, rezista.
Scris 17 May 2007 - 11:42 AM
zexelica, la May 17 2007, 12:33 PM, a spus:
Daca-i dragoste, rezista.
Rezista dar pentru asta ambii trebuie sa depuna niste eforturi....
Berbecut, la May 17 2007, 12:35 PM, a spus:
Problema este cat poate dura dragostea , in aceste conditii ???
La infinit nu cred ca poate dura.... dar daca exista comunicare in relatie nu ar avea de ce sa apara probleme....
Scris 17 May 2007 - 12:16 PM
haideti sa vorb im de relatii nu de dragosti
dragostili stim prea bine ca sunt neconditionate ...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Unde gresesc ?
Deceptie |
sensoo | 58 | 10.893 |
|
Cand prietenul te insala cu sora?
si sora te insala cu prietenul |
alexandra_17 | 50 | 11.152 |