sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

nou site goth Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   adidinc 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-May 07

Scris 10 May 2007 - 11:08 PM

a aparut un nou site romanesc, goth, cu scop necomercial, dedicat promovarii acestei subculturi in Romania ->
www.lux-noctis.ro
0

#2 Utilizator offline   Mahtan Elendil 

• "It's where the pyramid meets the eye, man!"
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-April 07

Scris 11 May 2007 - 03:44 PM

Vezi postareaadidinc, la May 11 2007, 12:08 AM, a spus:

a aparut un nou site romanesc, goth, cu scop necomercial, dedicat promovarii acestei subculturi in Romania ->
www.lux-noctis.ro

ok ... deci are rol de promovare ... dar spunem şi mie ce diferă acest site de alte 1863457 de site-uri despre muzica gothic!?
0

#3 Utilizator offline   adidinc 

• Ghiocel

Scris 11 May 2007 - 10:13 PM

Vezi postareaDon MaXxX, la May 11 2007, 04:44 PM, a spus:

ok ... deci are rol de promovare ... dar spunem şi mie ce diferă acest site de alte 1863457 de site-uri despre muzica gothic!?

e site dedicat promovarii subculturii, adica nu numai a muzicii ci si a artei, a literaturii, etc. cu ce difera? difera prin faptul ca este romanesc. ca este primul din tara, care are forum. ca este primul din tara care are newsletter. totul pe tema goth

Aceasta postare a fost editata de adidinc: 11 May 2007 - 10:37 PM

0

#4 Utilizator offline   Mahtan Elendil 

• PipPipPipPipPip

Scris 12 May 2007 - 10:55 AM

Vezi postareaadidinc, la May 11 2007, 11:13 PM, a spus:

e site dedicat promovarii subculturii, adica nu numai a muzicii ci si a artei, a literaturii, etc. cu ce difera? difera prin faptul ca este romanesc. ca este primul din tara, care are forum. ca este primul din tara care are newsletter. totul pe tema goth

şi de ce crezi că e primul din ţară !? Eu am mai vazut īncă multe cu forum şi newsletter , deasemena totul pe tema goth....
0

#5 Utilizator offline   adidinc 

• Ghiocel

Scris 12 May 2007 - 12:14 PM

Vezi postareaDon MaXxX, la May 12 2007, 11:55 AM, a spus:

şi de ce crezi că e primul din ţară !? Eu am mai vazut īncă multe cu forum şi newsletter , deasemena totul pe tema goth....

e primul cu newsletter si forum. mai e darkromania, pe goth, care nu are acestea, insa atinge mai mult alte puncte. mai gaseste-mi un site romanesc, pe tema goth-ului, daca poti. te provoc. gaseste si imi plec capu in fata ta
0

#6 Utilizator offline   Mahtan Elendil 

• PipPipPipPipPip

Scris 12 May 2007 - 01:44 PM

Vezi postareaadidinc, la May 12 2007, 01:14 PM, a spus:

e primul cu newsletter si forum. mai e darkromania, pe goth, care nu are acestea, insa atinge mai mult alte puncte. mai gaseste-mi un site romanesc, pe tema goth-ului, daca poti. te provoc. gaseste si imi plec capu in fata ta

hm...momentan nu am niciunul īn minte(nu-mi īncar memoria cu lucruri nefolositoare) ... dar īţi voi găsi īn scurt timp...

Vezi postareaadidinc, la May 12 2007, 01:14 PM, a spus:

uite am găsit unul , care īntr-adevăr nu e 100% dar are mai multe informaţii despre gothic decāt are site-ul tău plus că are şi newsletter şi forum :) aşa că.... metalhead.ro

Aceasta postare a fost editata de Don MaXxX: 12 May 2007 - 01:45 PM

0

#7 Utilizator offline   adidinc 

• Ghiocel

Scris 12 May 2007 - 03:54 PM

Vezi postareaDon MaXxX, la May 12 2007, 02:44 PM, a spus:

hm...momentan nu am niciunul īn minte(nu-mi īncar memoria cu lucruri nefolositoare) ... dar īţi voi găsi īn scurt timp...
uite am găsit unul , care īntr-adevăr nu e 100% dar are mai multe informaţii despre gothic decāt are site-ul tău plus că are şi newsletter şi forum :) aşa că.... metalhead.ro

metalhead e site de metal. rock. lux-noctis e pe goth; metalhead nu e 100% goth? nu mai spune, eu credeam ca e...
stii care e diferenta dintre goth si rock? inca ceva: metalhead e batran. stii de ce nu iti mai vine in minte vreunul? pentru ca nu mai exita. ramane valabila propunerea mea, chiar imi plec caciula, rahat, ti-o trimit prin posta daca vrei

Aceasta postare a fost editata de adidinc: 12 May 2007 - 03:56 PM

0

#8 Utilizator offline   lacrimosa 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 12-May 07

Scris 12 May 2007 - 03:55 PM

Vezi postareaDon MaXxX, la May 12 2007, 02:44 PM, a spus:

sa il lasam in pace..nu prea stie pe ce lume e. gothic = gothic metal = metal la el. asta e. trebuie sa exista si d-astia p lume. altfel n-am avea ocupatie in timpul liber :P)
0

#9 Utilizator offline   bogdan-h 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-May 07

Scris 12 May 2007 - 04:13 PM

Don maxxx...ce ai ma cu site-ul omului? :P zici ca si-a deschis gogoserie peste drum de a ta, asa revoltat esti :)
0

#10 Utilizator offline   Mahtan Elendil 

• PipPipPipPipPip

Scris 12 May 2007 - 06:31 PM

Vezi postareaadidinc, la May 12 2007, 04:54 PM, a spus:

metalhead e site de metal. rock. lux-noctis e pe goth; metalhead nu e 100% goth? nu mai spune, eu credeam ca e...
stii care e diferenta dintre goth si rock? inca ceva: metalhead e batran. stii de ce nu iti mai vine in minte vreunul? pentru ca nu mai exita. ramane valabila propunerea mea, chiar imi plec caciula, rahat, ti-o trimit prin posta daca vrei

ce te-ai aprins aşa !? şi da ştiu care e diferenţa dintre goth şi rock ... probabil ai dreptate şi nu mai există , and who care?
Dar dacă m-ar interesa un site unde să aflu ceva despre un album gothic , un concert cu o trupă gothică , o informaţie aş alege metalhead īn favoarea site-ului tău....

Vezi postareabogdan-h, la May 12 2007, 05:13 PM, a spus:

Don maxxx...ce ai ma cu site-ul omului? :lol: zici ca si-a deschis gogoserie peste drum de a ta, asa revoltat esti :P

n-am nimic cu site-ul omului...pur şi simplu m-a provocat iar eu i-am răspuns la provocare....el s-a aprins aşa , nu ştiu din ce motiv...

Vezi postarealacrimosa, la May 12 2007, 04:55 PM, a spus:

sa il lasam in pace..nu prea stie pe ce lume e. gothic = gothic metal = metal la el. asta e. trebuie sa exista si d-astia p lume. altfel n-am avea ocupatie in timpul liber :))

unde am afirmat eu că gothic = gothic metal = metal !?
Īn fine , nu am chef să mă cert cu voi :think: Nu ar avea rost....

Pe de altă parte site-ul nu e rău , e destul de drăguţ (asta pt. a vedea că nu am nimic cu gotherii)

Aceasta postare a fost editata de Don MaXxX: 12 May 2007 - 06:24 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi www.electricienii.ro
consultanta, proiectare, executie, modernizare instalatii electrice
electricieniiro  6 2.265
Replici noi Verifica statusurile prietenilor tai in 2 secunde
Cel mai nou program de vazut cine e offline,ce avatar are,si altele
primejdiee  12 5.858
Replici noi Rainbow Text
Pentru cei, care sunt "amatori de culori" ;)
sefy  0 2.034
Replici noi Siteul Pizzeriei L'Angelo Azzuro
http://www.langeloazzuro.ro/
xian'  7 2.035
Replici noi Site cutremure live pe tot globul M.Ciucan  0 582