Pretul unei vacante
Scris 29 April 2007 - 11:48 AM
Dar omul care m-a invitat isi face sperante, sunt lucruri pe care mi le-a spus, isi doreste o legatura mai profunda, serioasa. Stiu ca atunci cand ii pasa cuiva de tine, te cauta, vrea sa te vada. Si el face toate astea. Doar ca eu nu reusesc sa ma apropii de el. Stiu ca prea multe sanse viata nu-mi va mai oferi. Sunt o fire independenta, iar el este posesiv. Nu pot fi doar o prezenta agreabila care sa-i infrumusestez zilele. Nu stiu ce sa fac, cum sa fac. Ideea calatoriei in sine ma bucura dar am inima stransa pentru ca stiu ca vom locui impreuna si ca voi fi straina intr-un loc in care e singurul meu sprijin. Sunt lucruri pe care nu le poti face cu forta.
Scris 29 April 2007 - 04:06 PM
Scris 29 April 2007 - 04:21 PM
Am fost si contiuni sa fiu cinstita cred fata de omul care m-a invitat. I-am spus clar care-mi sunt intentiile si ca il consider doar prieten. Dar cum sa procedez cand aparent intelege lucrul acesta ca apoi iar sa-si faca vise legate de "noi"?
Cum sa fac astfel incat locuind impreuna legatura noastra sa se opreasca acolo unde vreau - prietenie, fara sa se simta respins? Poate n-as fi atat de categorica dar discutand ore in sir si cunoscandu-ne deja simt, stiu ca suntem diferiti si e greu sa traiesti din renuntari doar ca sa faci pe plac cuiva.
Scris 29 April 2007 - 04:26 PM
Scris 29 April 2007 - 04:26 PM
Scris 29 April 2007 - 04:28 PM
Aceasta postare a fost editata de nightwish: 29 April 2007 - 04:28 PM
Scris 09 May 2007 - 07:05 PM
Si atunci i-am vazut reactia. Aparent a incercat sa fie indiferent. Dar o face pe supartul si in tot ceea ce-mi spune sau scrie se simte rautate.
De ce trebuie sa te razbuni prin cuvinte pe un om care vrea sa fie sincer? Incercasem sa-l accept dar vad ca nu merge.
Sunt pe cale de a renunta. Nu stiu daca biletele de avion se pot returma, in ce conditii. Va cer un sfat, daca e bine ceea ce fac. Era vorba de o vacanta in Montreal...mi-o doream, am viza pentru care unii se chinuie atata, incercasem prin eforturi sa-mi acopar cheltuielile necesare...ce sa fac???
Scris 09 May 2007 - 07:17 PM
Cecille, la May 9 2007, 08:05 PM, a spus:
Si atunci i-am vazut reactia. Aparent a incercat sa fie indiferent. Dar o face pe supartul si in tot ceea ce-mi spune sau scrie se simte rautate.
De ce trebuie sa te razbuni prin cuvinte pe un om care vrea sa fie sincer? Incercasem sa-l accept dar vad ca nu merge.
Sunt pe cale de a renunta. Nu stiu daca biletele de avion se pot returma, in ce conditii. Va cer un sfat, daca e bine ceea ce fac. Era vorba de o vacanta in Montreal...mi-o doream, am viza pentru care unii se chinuie atata, incercasem prin eforturi sa-mi acopar cheltuielile necesare...ce sa fac???
Cecille, e o vacanta ....
expica-i ca vii sa vizitezi orasul si sa il cunosti pe el ... atata tot ...
daca i-ai dat de inteles ca s-ar putea mai mult ... nu e problema ... Dar explica-i ca tu ti-ai cumparat biletul de avion din banii tai .. si nu esti obligata sa ii fii iubita pe perioada sederii tale acolo.
In rest ... nu stii niciodata ce pica .. poate gasesti un alt barbat in excursie
Nu e cazul sa te panichezi....
Scris 09 May 2007 - 07:30 PM
Cecille, la May 9 2007, 07:05 PM, a spus:
Daca te duci tot s-ar putea sa mai aibe niste sperante..so stand la el in casa, sigur va mai incerca sa se apropie de tine.
P.S: Ai grija sa nu te alegi cu un viol.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Help | Bodo1594 | 3 | 1.459 |
|
Chestionar:
chestionar amoros
unde v-ar placea sa aveti momente intime? |
Dany29 | 9 | 8.076 |
|