JOCURI Cine spune spune ce jocuri pot juca fetele ...
Scris 27 April 2007 - 02:41 PM
mama..pai sunt o gramada pe care le poti juca.. Sims, Rise of Nations, GTA San Andreas, Age of empires, Heroes...mai vrei?
Scris 27 April 2007 - 03:06 PM
Exista jocuri pe care baietii cred ca le pot juca doar ei ...FALS ...
Scris 27 April 2007 - 03:12 PM
Am terminat eu cateva jocuri...pe care altii nici nu au stiut cum sa le instaleze
)
Eu una joc acasa ...NFS-urile toate ....NFSU2 ..l-am terminat ...Carbonul il joc acum...etc
ai joc si CS la munk,si strategie ...
Eu una joc acasa ...NFS-urile toate ....NFSU2 ..l-am terminat ...Carbonul il joc acum...etc
ai joc si CS la munk,si strategie ...
Scris 05 May 2007 - 10:00 PM
deci...
WOW
Red Alert
Warcraft > reign of chaos> frozen throne
Gta > all +modificate+San Andreas
Sacrifice
Heroes
AOM
AOE
SimS
WOW
Red Alert
Warcraft > reign of chaos> frozen throne
Gta > all +modificate+San Andreas
Sacrifice
Heroes
AOM
AOE
SimS
Scris 03 June 2007 - 10:33 PM
orice tip de joc...nu cred ca suntjocuri pentru fete sau pentru baieti...si daca ar fi sunt sigura ca pentru noi nu ar fi fost asta o problema 
imi aduc aminte ca acum vre-o 2-3 ani facusem rost de NFSU2 si nu stiam sa-l instalez(trebuia instalat cu nero) ... ma rog...l-am chemat pe prieten sa mi-l instaleze...cand a auzit despre ce joc este vorba s-a mirat " cum joci tu NFS? stii tu sa joci? asta e joc pentru baieti...ce stii tu despre masini?" ca sa vina dupa vre-o 2-3 saptamani si intra in joc...si ma intreaba iar: cine a jucat aici asa bine? " eu foarte serioasa ii spun ca "eu" iar s-a uitat ciudat la mine" tu? "
imi aduc aminte ca acum vre-o 2-3 ani facusem rost de NFSU2 si nu stiam sa-l instalez(trebuia instalat cu nero) ... ma rog...l-am chemat pe prieten sa mi-l instaleze...cand a auzit despre ce joc este vorba s-a mirat " cum joci tu NFS? stii tu sa joci? asta e joc pentru baieti...ce stii tu despre masini?" ca sa vina dupa vre-o 2-3 saptamani si intra in joc...si ma intreaba iar: cine a jucat aici asa bine? " eu foarte serioasa ii spun ca "eu" iar s-a uitat ciudat la mine" tu? "
Aceasta postare a fost editata de alina_gra: 03 June 2007 - 10:34 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
joc online | Codrina123 | 0 | 232 |
|
Cel mai tare joc browser
Afaceri, politica, bani reali, armata si multe altele. |
FabianDobre | 0 | 2.261 |
|