am inteles ca ar putea fi tensiunea de vina ...dar partea asta ma intereseaza mai putin in momentul de fata ... tot ce vreau deocamdata este sa scap de sangerarea asta nenorocita care imi perturba viata de zi cu zi
Pagina 1 din 1
curge sange din nas
Scris 17 March 2007 - 01:45 AM
ok treaba e in felul urmator .. de cateva zile imi curge sange din nas , sangerarea e abundenta si de fiecare data se intampla cand ma astept mai putin ; nedumerirea mea este cu atat mai mare cu cat nu am mai avut astfel de probleme ...
am inteles ca ar putea fi tensiunea de vina ...dar partea asta ma intereseaza mai putin in momentul de fata ... tot ce vreau deocamdata este sa scap de sangerarea asta nenorocita care imi perturba viata de zi cu zi
Scris 17 March 2007 - 02:07 AM
pai probabil ca o sa ma duc de luni ... pana atunci nu pot decat sa cer sfaturi pe forum
Aceasta postare a fost editata de just-unu: 17 March 2007 - 02:08 AM
Scris 17 March 2007 - 10:00 AM
se pare ca pana la urma rezolvarea este una destul de simpla ; topicul poate fi inchis
Scris 17 March 2007 - 04:14 PM
just-unu, la Mar 17 2007, 11:00 AM, a spus:
se pare ca pana la urma rezolvarea este una destul de simpla ; topicul poate fi inchis 
esti fata? baiat ? sunt multe cauzele ce produc sangerarea.
lipsa de calciu poate fii una.
La doctor nu stiu ce poti rezova. Eu am facut injectii si din cate tin minte mi-a cauterizat venele care produceau sangerarea ... dar asta cand eram mica.
Sa ne spui si noua care e rezolvarea aia simpla
Scris 21 March 2007 - 04:49 AM
acum 12 ore am ajuns in sfarsit la medic ( cu nasul in batista
) ; mi-a facut o cauterizare si mi-a dat cateva medicamente pt intarirea venelor ( avand la baza vitaminele c si p ) ; greu de spus deocamdata daca operatiunea a fost un succes sau nu ... vena era una cu diametrul destul de mare si colac peste pupaza mai sunt si racit si-mi vine sa tusesc intruna ... sper sa tina
Aceasta postare a fost editata de just-unu: 21 March 2007 - 04:54 AM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
sforaitul...
cum scapam de el |
gabimok | 17 | 7.623 |
|
durere de gat | barricade | 2 | 1.700 |