ciclu pls help fast
Scris 07 January 2007 - 08:24 PM
ia intarziat ciclu 4 zile.. si intro noapte am facuto si pe la al 4 lea numar .. mi sa rupt prezervativu.. si am lasat in ea si dupa 5 minute io venit ciclu.. stia k urmeaza sai vina sunt sanse sa ramana insarcinata?
Scris 07 January 2007 - 09:52 PM
raspundetimi pls sa stiu dak sa ia maine pastila de a 2 a zi sau nu k ea nu stie k sa rupt si nu iam zis ink k se bucura k ia venit ciclu.... si nam vrut sai zic... si vreau sa stiu dak sa ii zic sau nu k sa intamplat sambata dim pe la 4 pls pls kre stiti
Scris 07 January 2007 - 09:59 PM
Zburam, la Jan 7 2007, 08:24 PM, a spus:
ia intarziat ciclu 4 zile.. si intro noapte am facuto si pe la al 4 lea numar .. mi sa rupt prezervativu.. si am lasat in ea si dupa 5 minute io venit ciclu.. stia k urmeaza sai vina sunt sanse sa ramana insarcinata?
i'a intarziat sau i'a venit? sau acum e luna de dupa acea data? In mod normal nu ramai insarcinata in perioada menstruatiei. Dar totusi, lumineaza'ma cu ciclul. I'a venit sau nu?
Ps: te rog treci pe la regulament. E interzis limbajul de mirc gen sh, tz , k
Astept cu interes!
Scris 07 January 2007 - 10:08 PM
Anca/Maria, la Jan 7 2007, 09:59 PM, a spus:
i'a intarziat sau i'a venit? sau acum e luna de dupa acea data? In mod normal nu ramai insarcinata in perioada menstruatiei. Dar totusi, lumineaza'ma cu ciclul. I'a venit sau nu?
Astept cu interes!
Astept cu interes!
deci... ia intarziat 4 zile.. am facuto.... sambata.. si in timp ce am facuto .... sa rupt prezervativu.. si noa... cand miam dat seama.. eram in baie si ma gandeam cum sa ii zic... si urla ea de dincolo.. iesi afara sa ma spal ca mia venit ciclu... si nu iam mai zis ca sa rupt .... chiar dupa 3 4 minute dupa ce am variat in ea ia venit ciclu... ar mai putea ramane?>
deci ea era speriata ca nu ii vine ciclu de 4 zile... si asa sa nimerit sa o facem sambata cand era deja a 5 a zi in care ii intarziase si pe la 4 dimineata dupa 3 4 minute dupa ce mi sa rupt prezervativu... ia venit ciclul sper ca acum am explicat cam cum e treaba si trebuie sa ia pastila de a 2 a zi? sau nu are cum ramane in perioada aia?
Scris 07 January 2007 - 10:10 PM
Zburam, la Jan 8 2007, 12:03 AM, a spus:
deci... ia intarziat 4 zile.. am facuto.... sambata.. si in timp ce am facuto .... sa rupt prezervativu.. si noa... cand miam dat seama.. eram in baie si ma gandeam cum sa ii zic... si urla ea de dincolo.. iesi afara sa ma spal ca mia venit ciclu... si nu iam mai zis ca sa rupt .... chiar dupa 3 4 minute dupa ce am variat in ea ia venit ciclu... ar mai putea ramane?>
Nu e gravida! Ho ca mori de inima!
Scris 07 January 2007 - 10:14 PM
si apropo toata lumea imi zicea ca e foarte ciudat ca ia venit exact dupa una act sexual... dar si ea stia ca trebuie sa ii vina ca avea semne...
Scris 07 January 2007 - 10:16 PM
nu e deloc ciudat...e efortul mai mare...contracţii puternice care au declanşat menstruaţia...atāt....
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chist dermoid | Smile | 1 | 5.640 |
|
rinoplastie | LAVINIAAA | 1 | 1.507 |
|
|
juliana | 26 | 13.883 |
|