Obtine atestatul profesional la Scoala de soferi „Sigur la Volan” din Iasi

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriIasi, permis auto, scoala de soferi
Ultima actualizareMiercuri 27 septembrie 2017
Vizualizari1700

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru cei care sunt in cautarea unei scoli de soferi in Iasi, recomandarea este Scoala de soferi “Sigur la Volan”, o scoala cu traditie in acest domeniu, al pregatirii elevilor pentru a obtine usor permisul de conducere, pentru toate categoriile dorite dar si in dobandirea atestatelor profesionale din diverse domenii necesare soferilor.

Scoala are o experienta vasta, pregatind cursanti de aproape 20 de ani, insumand aproape 40000 de persoane in aceasta perioada si avand rezultate excelente pana in prezent. Sloganul companiei este “cu noi sigur reusesti”, un slogan care este foarte aproape de adevar.

Cursurile pentru scoala de soferi pot sa inceapa si pentru cei care au varsta de 16 ani impliniti, daca vor permis pentru urmatoarele categorii de vehicule: AM, A1 si B1.

Flota de vehicule care deservesc cursantii este variata, cuprinzand branduri diferite, un numar mare de masini, camioane, autobuze, motociclete. Se gasesc si masini cu cutie hidramata dar si masini pentru drift.

Cursurile se sustin cu success de catre profesori si instructori cu experienta in domeniu, atenti, calmi, prietenosi si rabdatori cu elevii. Salile de curs sunt moderne, perfecte pentru a invata regulile de condus, prin sistemele informatice, sistemele audio-video si proiectoarele din dotare.

In ceea ce priveste sectiunea de atestate profesionale soferi, la Scoala de soferi “Sigur la Volan”, se pot obtine urmatoarele tipuri de certificate:
  • Atestat persoana desemnata – pentru persoanele care conduc in mod permanent activitatea de transport rutier
  • Atestate soferi taxi – pentru persoanele care realizeaza transport rutier de persoane, conducatori taxi, cu varsta minima de 21 de ani si cu minimum 2 ani vechime de cand au dobandit categoria B sau 1 an pentru categoriile B, C, CE.
  • Atestate profesori de legislatie rutiera- pentru persoanele care au minimum 25 de ani impliniti, au studii juridice sau tehnice, detin permis de conducere de cel putin 5 ani, etc.
  • Atestate instructor auto- pentru persoanele care au varsta minima de 25 de ani, permis de conducere categoria A, B, BE de cel putin 5 ani, etc
  • Atestate soferi transport marfa – pentru persoanele care realizeaza activitatea de transport rutier cu vehicule a caror masa depaseste 3,5 tone.
  • Atestate soferi transport persoane- pentru acele persoane care efectueaza transport rutier public de persoane
  • Atestate transport agabaritic- pentru conducatorii auto care realizeaza transport rutier cu vehicule cu dimensiuni depasite
  • Atestate A.D.R- pentru persoanele care efectueaza transport rutier de marfuri periculoase

Pentru dobandirea acestor atestate, preturile incep de la 100 lei pe curs, dar o persoana poate sa dobandeasca mai multe atestate daca are nevoie si daca doreste, iar astfel va beneficia de reduceri semnificative de pret daca va opta pentru mai multe. Durata de valabilitate a unui atestat este 5 ani. Examenele se sustin intotdeauna pe autovehiculele scolii.

https://www.atestate-scoala-iasi.ro/promotii/