Ce parere aveti despre cuplul Prigoana-Bahmuteanu
Scris 02 January 2007 - 09:52 PM
Sunt de aceeasi parere.nu inteleg relatia aceasta a lor.Daca nu erau casatoriti mai mergea,dar au divortat apoi s-au impacat.Si tot asa.Oare cand se va termina ciclul asta?!
Scris 02 January 2007 - 10:18 PM
Sunt...haiosi pentru public. Cred ca se iubesc..Mie imi place de ei, ador povestile de dragoste imprevizibile! Ies din tipare.
Scris 02 January 2007 - 10:53 PM
Eu zic,ca sufera de vedetism,si nu mai stiu ce sa faca sa iasa in evidenta...ca la mahala sunt aparitiile lor televizate...mai ales ea...
Pe de alta parte si jurnalistilor le place sa-i bage-n seama pentru ca ,,vand'' mai bine decat alte cupluri.
Pe de alta parte si jurnalistilor le place sa-i bage-n seama pentru ca ,,vand'' mai bine decat alte cupluri.
Scris 02 January 2007 - 11:08 PM
mutanti genetic....e deja prea mult sa se deschida un topic pt ei....
Scris 02 January 2007 - 11:09 PM
si acest topic nu prea cred ca se incadreaza la dragoste... mutat la diverse
Scris 03 January 2007 - 01:11 AM
Sunt niste tampiti. Iar Dan Diaconescu un vulpoi batran care face audienta mare pe seama acestor doi mascarici.
Scris 03 January 2007 - 01:44 AM
Catalin_Pop, la Jan 3 2007, 01:11 AM, a spus:
Sunt niste tampiti. Iar Dan Diaconescu un vulpoi batran care face audienta mare pe seama acestor doi mascarici.
E un vulpoi tanar cu instincte de reporter bine dezvoltate.Ca si poveste sunt peste Iri si Moni.Oricum prea ii baga in seama toti.Si in seara de revelion Irinel a fost pe mai multe posturi.Asta se intampla cand omul nu are simtul ridicolului.
Scris 03 January 2007 - 05:30 PM
doi redusi. si sa nu raspundeti ca daca era redus nu facea avere. ca nu are legatura una cu alta 
pur si simplu redusi
pur si simplu redusi
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
roportal | 161 | 21.923 |
|
Anunt |
Mihai LEONTE | 4 | 1.221 |