Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

:lol: Muzica greceasca e SUPER!!!! Chiar am ajuns sa ascult numai muzica greceasca... problema e ca multa lume o catalogheaza drept... manelisme... sa spun asa... dar nici nu incape comparatie... versurile lor sun absolut superbe! Am multa muzica greceasca dar destul de veche :)

 

da..da a luat o pauza ploutarxos.. a zis k nu mai kanta pana in vara.. a sustinut ultimu concert inainte de pasti

 

Ce nasol :tease:( Eu am cateva albume de-ale lui... ultimul cred ca cam din 2005. mai are si altceva mai nou??? Mercic

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
:yahoo: Muzica greceasca e SUPER!!!! Chiar am ajuns sa ascult numai muzica greceasca... problema e ca multa lume o catalogheaza drept... manelisme... sa spun asa... dar nici nu incape comparatie... versurile lor sun absolut superbe! Am multa muzica greceasca dar destul de veche :)

Ce nasol :o:( Eu am cateva albume de-ale lui... ultimul cred ca cam din 2005. mai are si altceva mai nou??? Mercic

 

Da... am auzit multa lume care catalogheaza muzica greceasca drept manea... ma rog... n-ai ce sa le faci...

Mie sincer imi place mult muzica greceasca, mai ales pentru ca sunt innebunita dupa limba greaca :) Nu pot sa zic ca-s mare cunoscatoare al acestui gen de muzica, pentru ca nu ascult foarte des. Dar si cand ascult... nu pot sa ma plang. :) Versuri super, ritm care te indeamna la dans... I love it! :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Uf... si cand ii auzi cum canta din tot sufletul... am avut placerea sa vad cativa greci cantand live la noi in Bouzoukia Elyzee... undeva pe magheru ascuns e un local al unui grec. am fost acolo odata si m-am indragostit nebuneste de acel loc! muzica face toti banii... artistii trup si suflet pentru muzica lor... brrrr... mi se zbarleste si acum pielea pe mine cand ma gandesc! se arunca cu flori iar atmosfera este dementiala... tot respectul pt Kostas,cel care l-a deschis! Merita vazut, macar de curiozitate... e o experienta!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

salutare people. si mie imi place f mult muzica greceasca, si mai veche, si mai noua, e dansanta si cool. am ascultat acum cativa ani o melodie, se chema cardiopathies sau ceva asemanator si o canta un tip dar e f veche cred ca am ac acum cel putin 8 ani...daca stie cineva ceva de o melodie cun un titlu asemanator sa-mi spuna si mie please..aa..inca ceva...melodia e greceasca asa in mare dar are influente turcesti sau arabe cred:D..thanks

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca este Anna Vissi.

 

 

Cel mai bine vandut artist grec din toate timpurile detine peste 28 discuri de platina. Vocea sa atinge 5 octave si o terta ceea ce este extrem de rar pentru o femeie; doar Mariah Carey mai detine aceasta performanta. A fost declarata cea mai buna artista live in 2005. Site-ul oficial aici

 

Discografia sa este fabuloasa. Personal ascult tot. Recomand 'Eleni' si 'Eurotevmenaki' iar ca videoclip 'Mou anikis' si concertul live din 2004 care este demential, am zis ca nu-i posibil ca vreun artist sa cante la fel de bine si in direct, mai ales dupa zbenguiala de pe scena si trecand de la o piesa la alta, schimband ritmurile atat de repede si usor.

 

Ador Anna Vissi

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×